Order / Pertanyaan Sila WHATSAPP @ SMS Ke "017-956 8326" (Strictly No Call)____________Visit Our Official FB Page : Mizz Han Resources HQ

MAVELLOUS XLITE TRUE DETOXMAVELLOUS XLITE TRUE DETOX

Masalah Perut Buncit? 
Perut Banyak Angin? 
Masalah Sembelit? Tidak Lawas? Dan Makanan Susah Nak Hadam? Kempiskan perut dalam masa 2 minggu dengan Mavellous True Detox.

"Mavellous True Detox adalah formula lengkap untuk membersihkan usus di mana segala toksin, lemak & lendir yang melekat di dinding usus dikeluarkan melalui pembuangan air besar" - Dr. Hazimi, Pengasas MaVellous.Sesuai untuk lelaki & wanita MaVellous Xlite TrueDetox adalah formula detoksifikasi yang lembut, berkesan dan mudah untuk digunakan dengan rasa yang hebat. Dengan adunan formula premix hebat yang bekerja secara sinergi untuk membantu tubuh di dalam proses detoksifikasi, program pembersihan, kempiskan perut dan juga menurunkan berat badan.
FORMULASI ISTIMEWA MAVELLOUS XLITE TRUEDETOX : 
1. PhytoCellTec Malus Domestica (Stem Sel Apple) 
Berfungsi untuk memperbaharui sel – sel tubuh untuk meningkatkan lagi tahap kesihatan organ dalam tubuh badan anda bagi mencapai kadar metabolisma pada tahap yang sempurna.

2. L Carnithine
Adalah sejenis amino acid pembakar lemak. Jumlah carnitine dalam sistem badan anda akan menentukan berapa banyak lemak yang boleh dihantar dan dibakar.

3. Ekstrak kopi hijau 
Dapat membantu penurunan berat badan kerana kesannya terhadap metabolisma glukosa dan lemak. Dalam satu percubaan klinikal yang kecil, 16 individu yang mempunyai berat badan yang berlebihan mengambil dos berbeza ekstrak kopi hijau telah hilang purata 7 kilo dan 16% dari lemak badan.

4. Citrus Aurantium
Mempunyai keupayaan untuk meningkatkan thermogenesis dan juga dapat mengurangkan selera makan. Citrus Aurantium membantu memecahkan lemak dengan meningkatkan lipolisis dan pada masa yang sama meningkatkan kadar metabolisma.

5. White Kidney Bean
Bertindak sebagai penghalang kanji semula jadi atau ‘natural starch blocker’, ianya dapat mengurangkan penyerapan karbohidrat dan mempercepatkan proses penurunan berat badan.

6.  Wheatgrass 
Dapat membantu dalam proses pembersihan darah, menyahtoksin dan pembersihan kolon.

7.  Garcinia Cambogia
Mempunyai bahan ekstrak natural yang dipanggil hydroxycitric acid (HCA). Kajian telah menunjukkan bahawa HCA dapat mempercepatkan proses penurunan berat badan sehingga tiga kali ganda dengan dua cara iaitu dengan menyekatkan penyimpanan lemak dan mengurangkan selera makan.

Mavellous XLite juga diformulasi dengan kandungan serat atau fiber yang larut air yang mana bertujuan untuk membantu melawaskan pembuangan air besar tanpa menganggu perut.BAGAIMANA MAVELLOUS XLITE TRUEDETOX BERTINDAK :
Membakar Lemak 
Mengurangkan Berat Badan 
Membersih & Penyahtoksin 
Meningkatkan Sistem Imun 
Menyihatkan & Melancarkan Sistem Pencernaan dan Penghadaman 
Meningkatkan Tenaga

CARA PENGAMBILAN MAVELLOUS XLITE TRUEDETOX :
1.5 scoop sehari + 150 ml air kosong sebelum tidur. 
Anda disarankan untuk mengambil MaVellous TrueDetox sebelum tidur.


 
TESTIMONI MAVELLOUS XLITE TRUE DETOX

HARGA ASAL/PASARAN :
RM49 (S/M) / RM54 (S/S) 
TIDAK TERMASUK POS

HARGA PROMOSI DARI MIZZ HAN RESOURCES : 
RM45 (SM) 
RM50 (SBH/SRWK) 
FREE POSLAJU 
FREE SHAKER 

PENGHANTARAN:

KAMI MENGGUNAKAN POS LAJU 
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI 
KEPADA PELANGGAN DALAM TEMPOH 1 KE 3 HARI WAKTU BEKERJA. 
NO RUJUKAN ITEM (TRACKING NUMBER) AKAN DIBERIKAN 
SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI.
No comments:

Post a Comment

Pertanyaan @ Kemusykilan Sila Tinggalkan Komen Dibawah :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...