Order / Pertanyaan Sila WHATSAPP @ SMS Ke "017-956 8326" (Strictly No Call)____________Visit Our Official FB Page : Mizz Han Resources HQ

AURAWHITE SKIN SPA

AURAWHITE SKIN SPAANDA MENGALAMI MASALAH KULIT?
Aurawhite SkinSpa dapat membantu anda mengenal pasti masalah kulit wajah anda.

 MENGANDUNGI 4 ITEM DALAM SATU SET EXCLUSIVE  
  Diamond Deep Cleanser
White diamond collagen serum,
CC creme spf 35 sebagai pelindung matahari dan bedak asas
Phyto Stem night cream untuk rawatan pada waktu malam.

SETIAP SET DIBERI PERCUMA Auramagique untuk treatment di pakai selepas krim malam. 100% dari bahan organik sesuai untuk semua jenis kulit.

KENAPA ANDA PERLU PILIH AURAWHITE SKIN SPA WHITE DIAMOND
  Produk ini selamat dan tiada bahan kimia terlarang.
  Mendapat kelulusan daripada KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA
  GMP,HACCP, FRANCE Technology System & BUMIPUTERA
  Khidmat nasihat dari pakar kecantikan yang berpengalaman
  Diformulasikan dari Perancis dengan rumusan bahan-bahan berkualiti tinggi
  Antara bahan utama adalah Ekstrak Protein Berlian, L-Glutathione, Hyaluronic Acid, Ekstrak bunga-bungaan seperti Chamomile,Sakura dan lain-lain lagi

 KESAN KETARA YANG BOLEH DILIHAT SEAWAL 5 HARI 
  Merawat komponen sel kulit secara mendalam. 
  Tekstur molekul yang lembut merangsang pertumbuhan sel kulit. 
  Kulit lebih Cerah, Anjal , Gebu , Flawless selepas menggunakannya secara konsisten. 
  Produk yang mendapat permintaan yang tinggi 
  95% kulit lebih anjal & tegang, 87% garis halus & tona lebih sekata, 78% pigmentasi semakin pudar, 92% kulit lebih cerah & lembap. 
  Mesti Cuba baru tahu Kesannya CARA PENGGUNAAN AURAWHITE SKIN SPA: 

WAKTU SIANG :  
I) DIAMOND DEEP CLEANSER 
Picit cleanser pada tapak tangan dan campurkan sedikit air , buihkan dan sapu seluruh muka dengan putaran membulat ia membantu membersih kotoran & sisa mekap, melembutkan kulit dengan khasiat buah-buahan & stem sel dapat meremajakan wajah anda dengan rumusan PH seimbang. Bilas wajah dengan air bersih tekapkan dengan tuala bersih. 

II) WHITE DIAMOND SERUM 
Picit sekali serum kemudian sapukan serum seluruh wajah. Serum rawatan dari stem sel & kolagen meningkatkan penghasilan kolagen peptida pada kulit serta mempercepatkan pemulihan sel. Kulit lebih cerah, anjal , sekata & halus. Serum rawatan intensif ini dapat menentang kedutan , garis halus, jeragat dan bintik hitam. 

III) CC CREME SPF35 
Pelindung matahari dengan tekstur mousse sangat lembut pada kulit anda. Sapukan seluruh muka molekul nano meresap pantas ke dalam kulit untuk melembap dan meyuburkan kulit secara intensif agar kulit lebih lembut dan halus. Dengan pelindungan UV SPF 35 melindungi kulit dari sinaran UVB dan UVA. 

WAKTU MALAM : 
I) DIAMOND DEEP CLEANSER 
Picit cleanser pada tapak tangan campurkan sedikit air , buihkan dan sapu seluruh muka dengan putaran membulat ia membantu membersih kotoran & sisa mekap, melembutkan kulit dengan khasiat buah-buahan dan stem sel dapat meremajakan wajah anda dengan rumusan PH seimbang. Bilas wajah dengan air bersih tekapkan dengan tuala bersih. 

II) WHITE DIAMOND SERUM 
Picit sekali serum kemudian sapukan serum seluruh wajah. Serum rawatan dari stem sel & kolagen meningkatkan penghasilan kolagen peptida pada kulit serta mempercepatkan pemulihan sel. Kulit lebi cerah, anjal , sekata dan halus. Serum rawatan intensif ini dapat menentang kedutan , garis halus, jeragat dan bintik hitam. 

III) PHYTO STEM NIGHT CREAM 
Sapukan krim malam ke seluruh wajah ia membantu menyihatkan dan memulihkan sel kulit untuk meningkatkan tekstur kulit lebih halus & mulus. Ia membekalkan kelembapan, memudarkan cela dan tompok gelap, mengurangkan kedutan dan garis halus. 

IV) PERCUMA : SAMPLE AURAMAGIQUE 
Calit 5 dot nipis pada wajah kemudian sapukan seluruh wajah. Ia membantu untuk menangani masalah kulit sebagai krim merawat pemulihan sel kulit baru. Digunakan selang sehari pada waktu malam sahaja.

APA ITU AURAMAGIQUE 10 IN 1 BENEFITS
(Harga Jualan RM69.00)  
 AURAMAGIQUE di rumuskan dari ekstrak semulajadi terpilih digunakan pada waktu malam selepas penggunaan PHYTO NIGHT CREAM. Teksturnya yang halus dengan kaedah Nano Teknologi molekulnya 1000x lebih mendalam memudahkan penyerapan sempurna. Fungsinya sebagai rawatan untuk kulit seperti jerawat,jeragat, mengecilkan pori-pori, mencerah , mengawal minyak pada kulit wajah seperti rawatan di salun kecantikan.HARGA PASARAN:
RM150/SS RM160 
TIDAK TERMASUK POS

HARGA PROMOSI DARI MIZZ HAN 
BEAUTY :
 RM140 (SM)
RM145 (SBH/SRWK)
FREE POSLAJU


No comments:

Post a Comment

Pertanyaan @ Kemusykilan Sila Tinggalkan Komen Dibawah :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...