Order / Pertanyaan Sila WHATSAPP @ SMS Ke "017-956 8326" (Strictly No Call)____________Visit Our Official FB Page : Mizz Han Resources HQ

CATHY L-GLUTATHIONE MAGIC CREAM SPF++130

CATHY L-GLUTATHIONE MAGIC CREAM SPF130 PA++


Cream pencerah untuk muka dan seluruh badan, SPF 130 tertinggi di malaysia,  mengecilkan pori-pori, melembut dan melembab, memberi effect glowing, menggunakan bahan natural seperti gluta, susu dan vitamin c, sesuai untuk semua jenis kulit, berkesan melindungi kemerahan, bintik-bintik hitam, warna kulit tak sekata dan juga kulit kusam. Melindungi dan membantu mencerahkan kawasan gelap di badan seperti bawah lengan, celah peha dan lain-lain. 3 kali lebih cerah dan glowing hanya pada pertama kali pemakaian sahaja. Produk ini antara yang terlaris di Korea, Jepun dan China.Produk ini adalah Halal dan sudah terjual di Brunei, Indonesia dan Singapura.


Bagaimana terjadinya kulit gelap?

Wanita Korea mempunyai kulit yang lebih cerah, halus bersesuaian dengan keadaan iklim sejuk sederhana negara Korea.Warna kulit  dipengaruhi oleh kandungan melanin untuk melindungi dari selaran matahari. Makin tinggi kandungan melanin, semakin gelap warna kulit seseorang dan semakin tinggi daya tahan cahaya matahari. Contohnya kulit warga Afrika sesuai dengan sinaran cahaya kuat matahari di benua itu.


Bagaimana Cathy Magic Cream bertindak ke atas kulit?
Cathy Magic Cream khusus untuk wanita tropika dengan kandungan L-Gluthathione 5 kali lebih tinggi khusus untuk mencerahkan dan melindungi kulit dengan SPF 130 pa++ antara tertinggi di pasaran. Kesan pencerahan dapat dilihat dalam masa yang sangat singkat kerana kandungan L-Gluthatione yang mempunyai tahap kepekatan tinggi dan mudah diserap oleh kulit.


Antara fungsi lain Cathy Magic Cream :
♥ Menyembunyikan Jeragat & Lingkaran Gelap yang tidak sekata.
♥ Kesan pencerahan daapt dilihat dlm masa yang sangat singkat kerana kandungan L-Glthatione yang sangat tinggi. Cathy Magic Cream juga memberi kesan wangian berpanjangan untuk pemakai.





Bahan - Bahan :
Aqua, Paraffinum Liquidum, L-Glutathione, Glycerin, Polyglyceryl-2 Dipolyhydroxystearate, Polyglyceryl-3 Disostearate, Titanium Dioxide, Hydrogenated Polyisohutene, Dimenthiconol, Cyclomethicone, Methyparaben, Diazolidinyl Urea, Propylparaben, Fragrance, CI:77891, CI:77491, CI:77492

Cara Penggunaan :
Sapu pada muka atau bahagian badan yang lain selepas mandi (pastikan kulit benar-benar kering). Sapu dan ratakan sehingga krim diserap sepenuhnya. Sesuai untuk semua jenis kulit. Membantu melindungi kulit dari cahaya matahari, menghilangkan kekusaman dan bintik - bintik hitam, serta memberi effect glowing dan kulit lebih cerah.

Berat Bersih :
138 ml

Check This Video : Review Cathy Magic Cream



TESTIMONIAL PENGGUNA

















TESTIMONIAL CATHY L-GLUTA MAGIC LOSYEN SPF 130++ from my customer.... Laki pun pandai jaga penampilan. This guy my frend yg bekerja kena bejemur jer.so kulit jadi gelap....bila apply losyen ni b4 pegi kerja kulit dia xjadi gelap dh .. :)


















Latest testimonial from my customer. Alhamdulillah :)

Hanya RM40.00 FREE POS LAJU SM
RM45.00 FREE POS LAJU SABAH/SARAWAK

1 botol mengandungi 138 ml
*Untuk kegunaan lebih dari sebulan*

PERTANYAAN & PERSOALAN

Memandangkan begitu ramai yang sms dan call Cik Han tanya tentang Cathy Magic Losyen ini, maka Cik Han akan letakkan segala persoalan dan jawapan kat sini untuk memudahkan semua ye... :)

1) Adakah cathy magic losyen sesuai untuk semua kulit?
---> Ya. sesuai untuk semua jenis kulit.

2) Adakah cathy magic losyen berkesan? berapa lama kesan boleh nampak?
---> Berkesan mencerahkan kulit serta merta! Apabila disapu pada kulit, kulit akan kelihatan cerah dan glowing, dan terasa lembab tetapi tidak melekit kerana losyen ini sangat mudah menyerap pada kulit.

3) Adakah losyen cathy ini akan cerah semasa pakai je? Bila basuh warna kulit akan kembali kepada asal ke?
---> Yer. Apabila pakai kulit akan jadi cerah. Apabila dibasuh kulit akan kembali kepada warna asal. Tetapi pemakaian yang berterusan akan beri kesan pencerahan permanent @ pencerahan yang kekal kepada kulit kerana kandungan SPF nya yang sangat tinggi. Untuk kesan pencerahan kekal mungkin mengambil masa dalam 2 minggu - 1 bulan dengan pemakaian yang konsisten.

4) Boleh pakai kat muka atau bahagian badan sahaja?
---> Boleh pakai pada badan dan juga muka. Pada muka boleh dipakai sebagai cream malam @ cream siang @ juga boleh digunakan sebagai foundation ( boleh dialas dengan bedak).

5) Bila masa sesuai pakai losyen cathy ni
Sesuai dipakai pada bila-bila masa, siang mahupun malam. Dan teramat sesuai dipakai ketika kita ada aktiviti luar yang mendedahkan kulit kepada cahaya matahari.

6) Selain mencerah serta-merta apa fungsi lain cathy magic losyen ini?
---> Selain mencerahkan kulit, cathy magic losyen juga boleh melembabkan kulit serta berfungsi sebagai sun block untuk menghalang kulit menjadi gelap apabila terkena cahaya matahari.

Berminat atau untuk pertanyaan lanjut sila hubungi saya 
Miss Han
017-956 8326 (Prefer sms@whatsapp ONLY)

39 comments:

  1. Replies
    1. Welcome dear.u dah try?so how's ur feedback about this cathy l-gluta lotion?

      Delete
  2. Please sms me ur maxis no. I lost it.. Boniface.. Want to order 2 more today

    ReplyDelete
  3. salam..cream ni boleh hilangkan jeragat/pigmentation?

    ReplyDelete
  4. Wslm anonymous.....mmg boleh hilang....cream ni boleh jgk pkai kt muka sbg foundation @ sun block... :)
    cream ni klu pkai dia thn lama...kalau berpeluh byk pun xhilang...maintain cerah lg kulit.

    ReplyDelete
  5. Han, thn brape lama utk sbotol ni?

    ReplyDelete
  6. Anon,
    Sebotol ade byk...138 ml.....pkai sbulan pun xabes lagi....berbaloi sgt.
    Dan han suggest sgt kt bakal pengantin yg nak bertunang dan atau kahwin utk try losyen ni.sbb pengantin dorang mekap muka jer...so nmpk pelik bila muka putih tgn gelap kan...tmbh2 dlm gmbar...so han suggest sgt2 utk sapu losyen ni kt tgn..kaler muka dan tangan akan nmpk cerah sekata nanti. :)

    ReplyDelete
  7. Salam, produk ni daripada Thailand ke Korea?

    ReplyDelete
  8. salam.. mcm berminat nak try produk ni.. mcm mane ea nak beli?

    ReplyDelete
  9. Alya,

    Product dikilangkan di korea, packaging di thailand. :)

    ReplyDelete
  10. Linda,

    Transfer @ Bank in to --->
    CIMB :
    08270008086524
    MAYBANK :
    162107068174
    NORIHAN BINTI AHMAD NALI)

    After Bank In sila
    SMS @ Whatsapp details :-
    1) Info pembayaran :
    *Jumlah bayaran
    *Tarikh & Masa
    *Bank
    2) Info Penerima :
    * Nama
    * Alamat
    * No.Tel
    3) Info Brg diorder:
    * Nama produk
    * Kuantiti

    Barang akan dipos 1 hari
    after payment.

    Item dipos melalui
    Skynet @ Pos Laju.

    Barang akan sampai
    dalam masa 24-48 jam
    hari bekerja bergantung
    kpd kepantasan posmen
    ditempat anda.

    Apabila item telah dipos,
    tracking no. akan
    diupdate selewat2nya
    24 jam after brg dipos.

    Sila cek tracking no.
    anda di :
    http://mizzhann.blogspot.
    com/p/treet.html

    TQ & Happy Shopping :)

    ReplyDelete
  11. ok.. if sy da bank in sy bgtaw mizz han ea..emm so total rm 40 la kan

    ReplyDelete
  12. Yer rm40 jika ke semenanjung..
    sabah srwk rm45 :)

    ReplyDelete
  13. Yang nie bb cream or lotion?? Harga lotion and bb cream dia berapa??

    ReplyDelete
  14. Saya mahu order . Masih ada stock ke ...

    ReplyDelete
  15. untuk kulit sensitif dan bintik2 dimuka boleh x

    ReplyDelete
  16. Ada ready stock..... utk kulit snstif n berjeragat n pigmentasi pun sesuai...cuma xbrape sesuai bg yg kulit muka berminyak...... :)

    ReplyDelete
  17. Klu sy order , bila bole dpt?

    ReplyDelete
  18. Pengeposan ialah pada setiap
    hari Isnin hingga Jumaat.
    Dan waktu pengeposan ialah
    pada pukul 1-2 ptg.
    Jadi jika ingin han pos
    barang pada hari itu juga,
    pastikan pembayaran
    dibuat sebelum pukul 12 pm ye,
    jika tidak han akan pos pada
    keesokannya. :)

    Brg smpai dlm masa 1-2 hari (hari bekerja)
    tQ.

    ReplyDelete
  19. jadi laki boleh pakai tak? khidmat negara nih, hitam gitu kulit jadinya, huhu

    ReplyDelete
  20. jadi laki boleh pakai tak? khidmat negara nih, hitam gitu kulit jadinya, huhu

    ReplyDelete
  21. salam akak.. mohom copy... :-)

    ReplyDelete
  22. tq miss Han..saya da dpt brg tp lom try lg =)

    ReplyDelete
  23. Salam...dptkn magic cream ni pada harga borong. Blh hubungi sy di 0135000175.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam. Dah xde tempat lain nak buat iklan ke CIKGU?rasanya dah tulis note dah diharamkan iklan kat my blog.nk iklan p iklan kt blog anda sendiri.Sila hrmati peniaga lain.n berniagalah secara berhemah.jgn tau amik jln mudah saja.tq!

      Delete
  24. Cream nie bole dapat kat mna lg eh ? Farmasi ada ?

    ReplyDelete
  25. aii~ nak tanya .. lepas kita bank in duit .. pastu macam mana nak bgi tahu , yg kita telh selesai bank in kan .. ?! ^-^

    ReplyDelete
    Replies
    1. anies, sms bg details :
      -jumlah pmbyrn, bank, tarikh
      -produk n quantity yg diorder
      -nama, alamat n no tel utk pngeposan.
      SMS to 017-956 8326 (Cik Han)

      Delete
  26. anies, sms bg details :
    -jumlah pmbyrn, bank, tarikh
    -produk n quantity yg diorder
    -nama, alamat n no tel utk pngeposan.
    SMS to 017-956 8326 (Cik Han)

    ReplyDelete
  27. salam , akak , if kne panas can latihan khidmat negara tu xpe ke pkai cream ni ??

    ReplyDelete
  28. salam , akak , if kne panas cam kat latihan khidmat negara tu xpe ke pkai cream ni ?? xde kesan ke ?

    ReplyDelete
  29. Replies
    1. Cik Kiu, ada ready stok :)
      utk order bleh sms/whatsapp han ye.
      017-956 8326 @ bleh email to : norihan_ahmadnali@yahoo.com
      TQ :)

      Delete
  30. Produk magic cream mmg ada tiruan.Sticker ye warna purple ( korea ). Yg kuning ( Thailand ).
    Akak-II semua blh tgk kat sini.
    http://my-lovely-sister.blogspot.com/2014/05/beware-fake-product-cathy-doll-palsu.html

    ReplyDelete
  31. Salam,losyen nim ade jual kt kedai mne?

    ReplyDelete
  32. Maaf bertanya , product ni halal ke x ?

    ReplyDelete

Pertanyaan @ Kemusykilan Sila Tinggalkan Komen Dibawah :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...