Order / Pertanyaan Sila WHATSAPP @ SMS Ke "017-956 8326" (Strictly No Call)____________Visit Our Official FB Page : Mizz Han Resources HQ

LEMONEX


LEMONEX 
RAHSIA ENOT SEMAKIN LANGSING DAN CANTIK

LEMONEX adalah minuman campuran botani lemon (Premix Lemon Drink) yang sangat berkesan dalam membantu anda menjadi lebih kurus dan sihat. 
Lemonex sangat berkhasiat dalam Melancarkan Pencernaan,Menstabilkan Tekanan Darah Tinggi,Detoksifikasi Racun Dalam Tubuh,Vitamin C yang membantu menyingkirkan lemak dan sekaligus menurunkan berat badan. 
LEMONEX mengandungi "grapefruit" iaitu buah limau gedang salah satu buah yang mampu mengurangkan berat badan dengan efektif. LEMONEX membantu badan agar lebih bertenaga,singkirkan lemak dengan mudah dan membuatkan anda terkurus tanpa sengaja! 




FUNGSI & KELEBIHAN UTAMA 
LEMONEX :
✅ Tidak perlu berlapar
✅ Tidak wajib bersenam
✅ Metabolisme cepat naik
✅ Detox (cuci usus)
✅ Cepat mencairkan lemak
✅ 3 kali lebih pantas melangsingkan berat badan
✅ Kesan pelangsingan dalam masa 14 hari
✅ Tenaga bertambah 











4 UNSUR UTAMA YANG DIGABUNGKAN DALAM
 LEMONEX : 
 
(I) GRAPEFRUIT(BUAH LIMAU GEDANG)
GrapeFruit atau buah limau gedang sangat berkesan dalam menyingkirkan berat badan yang tidak diperlukan oleh tubuh

(II) LEMON
Lemon membantu membakar kalori dalam badan melalui peningkatan metabolisme badan.Ia meningkatkan kadar pencernaan karbohidrat dalam badan dan seimbangkan kadar gula dalam darah.Dengan itu ia mencegah insulin yang dihasilkan dan mengurangkan penyimpanan lemak dalam badan.

(III) CITRIC ACID
Citric Acid/Vitamin C,adalah antioksida yang meningkatkan kadar metabolisma dan membakar lemak tahap maksimum.Menurut kajian,semakin tinggi Vitamin C dalam badan,semakin besar peluang untuk membakar lemak dalam badan.

(IV) NANO SUGAR
Nano sugar adalah partikal halus sucralose.Ia penganti terbaik untuk gula biasa. 









 

SOALAN-SOALAN LAZIM TENTANG 
LEMONEX (Q&A):

1.LEMONEX UNTUK APA?
Kuruskan badan,detox,bakar lemak anda dan jadikan anda lebih ringan dan sihat.

2.SUSU ATAU JUS?
Lemonex dalam bentuk serbuk.Premix Lemon drink.1 sachet dalam air 180ml dan minum.Mudah kan?

3.BERAPA LAMA TAHAN?
1 botol ada 30 sachet.1 hari 1 sachet 15-30 minit sebelum sarapan pagi. So,1 botol lemonex untuk 30 hari.

4.MEMANG BERKESAN KE?
Tahap keberkesanan untuk setiap org pasti berbeza-beza.Setiap orang kan badan lain. So far Alhamdulillah customers LEMONEX majoriti berpuas hati,berjaya turunkan berat badan dan siap repeat orders untuk kawan-kawan yg lain.

5.MACAM MANA RASANYA?
Rasa lemon yang sedap.Walaupun bahan utamanya dari lemon dan grapefruits tapi rasanya sangat-sangat best..tak masam.

6.BERAPA LAMA BOLEH NAMPAK KESAN?
Kesan penurunan berat badan biasanya dapat lihat seawal 7 hari. Berdasarkan pengalaman dari customers LEMONEX ,ramai yang berat mereka dah mula berubah dalam 1-2 hari sahaja.

7.ADA PANTANG LARANG?
Actually tak ada apa2 pantang larang pun.Berat anda pasti turun walaupun anda makan seperti biasa dan tanpa senaman lansung. Tapi LEMONEX ada tips mudah untuk anda yang nak penurunan berat badan 3X ganda cepat.

8.ADA SIDE EFFECT TAK? CIRIT BIRIT DAN LAIN2?
Tak ada side effect yang tak baik.Cirit birit tak ada tapi perut anda akan rasa lebih selesa sebab lemonex melawaskan pembuangan air besar anda.

9.ADA SIDE EFFECT KALAU BERHENTI MINUM LEMONEX? KENA MAINTAIN MINUM?
Tak ada side effect kalau berhenti.Tak perlu maintain.Tapi majoriti customers LEMONEX tetap minum lemonex walaupun dah dapat berat ideal mereka,sebab katanya bagi energy dan boleh makan apa sahaja tapi tetap maintain kurus.Lagipun mudah nak amalkan lemonex.Dan sedap.

10. ADA KKM? ATAU APA-APA SIJIL?
Lemonex diklasifikasikan sebagai bukan ubat oleh KKM,jadi Lemonex tidak dikawalselia oleh Pihak Berkuasa Kawalan Dadah KKM.Lemonex yang dikilang di BOT Industries International Sdn Bhd ini sudah tentu memiliki sijil MESTI,HALAL,GMP dan HACCP

11.KENAPA PERLU BELI LEMONEX ?
Sebab kami serius dalam bantu anda mendapatkan LEMONEX anda dengan mudah.Kami sgt berpengalaman dalam menguruskan bisnes online. Kami sediakan perkhidmatan CASH ON DELIVERY.Kami juga POSLAJU ke seluruh MALAYSIA.

12.KENAPA MENYUSU BAYI DAN PREGNANT TAK BOLEH MINUM LEMONEX?
Sebab kita jaga kesihatan baby tersebut buah pinggang die masih baru,perlu dijaga.bukan sebab baby tu akan jadi berak2 tetapi baby tu akan dapat hasil lemonex dari susu ibu.

13.GASTRIK BOLEH MINUM?
Boleh je nak minum tapi pastikan awak makan macam biasa walaupun awak diet hanya kurangkan makanan berminyak dan manis sahaja.

14. KENAPA PESAKIT 3 SERANGKAI TAK BOLEH MINUM?
Pesakit itu pasti makan ubat doktor, limau gedang tak boleh minum dengan ubat doktor akan mengakibatkan kematian.
Nota : Setakat ini kami ada cuba dekat pesakit darah tinggi dan dia memang tak pernah makan ubat doktor dan dia ok je minum sampai harini dan boleh kurus,berbeza dengan sebelum ni dia ada try ubat kurus lain effect pening yang teruk dan dia comsume lemonex masih ok dah hampir 2 minggu consume. 








 
CARA PENGAMBILAN LEMONEX :
→ Bancuh 1 sachet lemonex dalam 150ml air putih.
→ Minum 15 minit sebelum sarapan pagi.
→ Banyakkan pengambilan air masak sekurang-kurangnya 2 liter sehari

PERHATIAN :
X Ibu mengandung tidak dibenarkan mengambil Lemonex
X Ibu menyusui bayi tidak digalakkan mengambil Lemonex
X Lemonex tidak sesuai diambil oleh Pesakit yang ada masalah jantung. 















TESTIMONI PENGGUNA LEMONEX : 





























































































ISI KANDUNGAN :
30 SACHET/JAR
(Untuk 30 Hari Pengambilan)

HARGA ASAL/PASARAN : 
RM180.00 TIDAK TERMASUK POS

HARGA PROMOSI DARI MIZZ HAN
 RESOURCES :
RM130.00 (SEM)
RM135.00 (SBH/SRWK)

FREE POSLAJU
Lemonex jus kurus murah, Halal, 100% original murah, lulus KKM, bukan fake bukan tiruan, perbezaan original dengan tiruan. Testimoni lemonex , memang berkesan , Harga lemonex , cara minum lemonex, No Pendaftaran Not KKM ,review , Harga promosi , harga borong lemonex, lomenex enot, lemonex new packing baru 2017 2018

No comments:

Post a Comment

Pertanyaan @ Kemusykilan Sila Tinggalkan Komen Dibawah :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...