BNE MAGIC SCRUB



BNE MAGIC SCRUB
SHINE YOUR PERFECT SKIN 

Magic scrub yang super duper magic & sedang hot diperkatakan!
Malam sental-sental muka & badan dengan BNE magic scrub, bangun pagi esok rasa lembut aje kulit ni.
Tesktur dia pon lembut sangat! Siapa tak nak kulit lembut macam baby kan!
BNE Magic Scrub ini kami gelarkan ia sebagai scrub All in 1. Kerana Scrub ini adalah multi purpose!
Boleh jadikan sebagai sleeping mask! Boleh dijadikan cleanser & makeup remover!
Paling penting meresap dalam kulit setiap vitamin-vitamin yang ada!
Kesan boleh dirasai seawal kali pertama menggunakan BNE Magic Scrub ini! 





FUNGSI & KEBAIKAN BNE MAGIC SCRUB :
💞 Menyingkirkan kotoran dalam liang pori
💞 Mengecilkan liang pori
💞 Menyingkirkan sel kulit mati
💞 Mengecutkan jerawat
💞 Mengurangkan parut jerawat
💞 Memutihkan & melembutkan kulit
💞 Melembabkan Kulit 




Bahan yang terkandung dalam Magic Scrub BNE adalah organik dan dari herba yang sangat selamat untuk kulit.
Magic Scrub BNE bukan sahaja membersihkan liang pori yang tersumbat, tapi juga boleh buat liang pori semakin mengecil. Selain itu boleh mencerahkan dan memutihkan wajah. Memang best sangat. Kulit makin bersih dan cerah berseri! 


BAHAN UTAMA TERKANDUNG DALAM BNE MAGIC 
SCRUB :
💓 Vitamin C
💓 Vitamin E
💓 Tea Tree (penjagaan jerawat)
💓 Arbutin (utk memutihkan)
💓 Ekstrak Yeast (utk melembabkan)
💓 Peppermint (menyejukkan)
💓 Aloevera (penjagaan jerawat & menyejukkan) 




KEISTIMEWAAN BNE MAGIC SCRUB :
● Berbentuk gel yang tidak perlu dibancuh dan mudah dipakai
● Mempunyai 7 bahan terbaik
● Diformulasikan untuk sel kulit baru ,seperti sentiasa melembabkan kulit
● 1 tiub mampu tahan selama 2 bulan ++ penggunaan.
● Teksturnya tidak kasar & sangat lembut pada kulit
● Tidak melekit
● Boleh dibuat masker 2 in 1 




3 CARA PENGGUNAAN BNE MAGIC
 SCRUB :
Cara 1
→ Guna sebelum cuci muka.
→ Biarkan 30-45 minit. ( kalau kite biarkan 5-10 minit @ gosok sampai biji2 tu xde. Tapi jgn gosok kuat. Gosok lembut je)
→ Dan boleh terus cuci muka


Cara 2
→ Guna sebelum tidur selepas selesai cuci muka.
→ Boleh dibasuh keesokan hari.

Cara 3
→ Boleh dipakai ditempat yang terdapat kulit mati (kulit keras) seperti tumit, siku, buku lali.
→ Guna 3/4 kali seminggu
→ Jika kulit teruk, digalakkan pakai setiap hari (15-20 minit sahaja) 





TESTIMONI PENGGUNA BNE MAGIC
 SCRUB :



































ISI KANDUNGAN :
60ML/BOTOL 

HARGA PROMOSI RETAIL :
RM44.00 
BELUM TERMASUK POS

 ADD CAJ POSLAJU :
+ RM6.00 (SEM)
+ RM10.00 (SBH/SRWK) 

BNE Magic Scrub murah, Halal, 100% original murah, lulus KKM, bukan fake bukan tiruan, perbezaan original dengan tiruan. Testimoni BNE Magic Scrub, BNE Magic Scrub memang berkesan , Harga , cara guna BNE Magic Scrub , No Pendaftaran Not KKM ,review , Harga promosi , harga borong BNE Magic Scrub

No comments:

Post a Comment

Pertanyaan @ Kemusykilan Sila Tinggalkan Komen Dibawah :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...