ARANG FACE MASK



ARANG FACE MASK
BUANG BLACKHEAD CARA PALING MUDAH & BERKESAN

Blackhead & Bintik hitam mencacat Kan penampilan, Cover dengan makeup pun tak menjadi
Kulit berminyak Dan kusam, Pori tersumbat
Dari jauh orang nampak geram rasa nak picit-picit jer.
Bila dah cuba picit, tapi tak keluar habis..Tinggalkan parut lagi adalah…

Nak Cari cara mudah Dan pantas untuk selesaikan Pori tersumbat???
Mudah...Hanya terus sapu pada kulit muka, Pantas berkesan..
15 minit jer bila dah kering, tarik perlahan-lahan, confirm terus clear hidung!
Kesan serta merta akan nampak..
Blackhead Dan sel kulit Mati menempel pada Arang mask! 




FUNGSI & KEISTIMEWAAN ARANG FACE 
MASK :
✔ Menarik keluar blackhead & whitehead dengan berkesan
✔ Membuang sel-sel kulit mati
✔ Mampu menyerap segala kimia, kekotoran Dan hama resdung pada wajah.
✔ Mengurangkan lebihan minyak pada kulit
✔ Memudarkan parut.
✔ Berbau wangi dan lembut
✔ Kulit terasa sejuk bila di pakai
✔ kulit rasa lebih lembut & bersih
✔ Nampak bintik hitam dan putih melekat pada mask..
✔ Tidak menyakitkan & tidak memberi kesan sampingan pada kulit. 





Sesiapa yang ada masalah blackhead and whitehead, kulit kusam ke bolehlah cuba Arang Face Mask ni.
Dengan packaging baru botol berwarna putih hanya RM35 sebotol. Penggunaan lebih dari 2 bulan untuk sebotol.
Sangat menjimatkan. Saya yakin kulit mesti nampak lebih bersih dan cerah. pada yang dah guna mesti rasa syok sangat sebab kulit muka akan nampak cerah and tidak kusam.

Pastikan ada sebotol di rumah untuk rutin penjagaan kulit mingguan anda!
Sebotol Arang Face Mask Boleh digunakan sehingga 1-2 bulan.
Hanya pakai 2 kali sahaja seminggu untuk wajah bebas Blackhead & Whitehead! 




CARA PENGGUNAAN ARANG FACE 
MASK :
1) Cuci muka terlebih dulu
2) Keemudian steam muka dengan wap air panas Atau dengan tuala Yang dah di rendamkan dengan air panas Tujuan nya adalah Untuk Proses buka Pori dan memudahkan blackhead degil keluar
3) Kering Kan kulit,Kemudian terus Sapu arang face mask Di kawasan bermasalah atau seluruh muka.
4) Elakkan bahagian yang berbulu, bermisai atau Berjanggut .
5) Tunggu sehingga Kering Dalam 15-25 minit
6) Kemudian Tarik arang mask perlahan-lahan
7) Kemudian Cuci muka semula dengan air bersih
8) Dah selesai semua boleh Guna toner Yang korang ada, Untuk tutup semula Pori Yang dah terbuka tadi..Atau nak cara natural tenyeh je Ais batu kat seluruh muka tadi.
 








TESTIMONI PENGGUNA ARANG FACE 
MASK : 



















































ISI KANDUNGAN :
90ML/BOTOL

HARGA PROMOSI RETAIL :
RM34.00 TIDAK TERMASUK POS

ADD CAJ POSLAJU :
+ RM6.00 (SEM)
+ RM10.00 (SBH/SRWK)

Arang face mask AFM nona sweet beauty murah, Halal, 100% original murah, Arang face mask lulus KKM, bukan fake bukan tiruan, perbezaan original dengan tiruan. Testimoni , memang berkesan , Harga , cara guna Arang face mask , No Pendaftaran Not KKM Arang face mask ,review , Harga promosi , harga borong Arang face mask new packing 2017

No comments:

Post a Comment

Pertanyaan @ Kemusykilan Sila Tinggalkan Komen Dibawah :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...