CSB FOUNDATION


CSB FOUNDATION
100% FULL COVERAGE TANPA KESAN BERMINYAK

Ada yang sedang tercari-cari foundation yang full coverage tak? Yang mampu menutup segala jerawat, jeragat, cela-cela serta kawah kawah bulan di wajah!
CSB Foundation bukan sebarang foundation!
Ringan tetapi bersifat full coverage! Sangat sesuai untuk dijadikan sebagai makeup pengantin!

Hanya dengan menggunakan CSB Foundation sahaja dapat memberi pelbagai look makeup yang gojes-gojes, flawless tanpa Nampak sedikit pun cela diwajah. Lagi best ada satu tone warna sahaja, iaitu warna natural yang sesuai untuk warna kulit asia.
100% dijamin tidak bercapuk dan tidak ada kesan rekahan pada wajah!
Tak perlu apply bedak pun dah cantik sangat! 





KELEBIHAN & KEISTIMEWAAN CSB 
FOUNDATION :
✔ Menutupi segala cela pada wajah
✔ Hanya dengan sapuan nipis wajah jadi merelip bak mutiara
✔ Sangat ringan dan tak rasa berat dan tebal pada muka
✔ 5 gram tahan sehingga 1- 2 bulan
✔ Wangi
✔1 kod warna sahaja
✔ Tahan 16 jam ( Tidak berminyak)
✔ 100% full coverage
✔ SPF 45
✔ Mengandungi vi t E dan C
✔ Membantu menengecutkan jerawat
✔ Amat sesuai digunakan bagi mereka yang mudah berpeluh dan kulit berminyak
✔ Halal (boleh dibawa solat) 


Kalau dulu nak keluar rumah pon malu, maklumlah muka penuh parut jerawat, tapi sejak kenal CSB foundation semua tu dah settle. Nak keluar rumah je terus pakai foundation ni lepas tu kawan-kawan mula tegur cakap kulit cantik!!!
Kenapa Perlu bayar lebih jika ada Foundation standart produk luar negara.

CSB FOUNDATION satu-satunya produk malaysia yang sangat super kerana boleh tutup cela dan parut jerawat yang macam jalan tar pada wajah!





FUNGSI-FUNGSI LAIN CSB FOUNDATION :
💋 Memutihkan kulit
💋 Menyerap minyak berlebihan
💋 Menghilangkan black head
💋 Memudarkan parut
💋 Menghaluskan kulit
💋 Merawat jerawat & jeragat












TESTIMONI PENGGUNA CSB
 FOUNDATION : 














































































ISI KANDUNGAN :
5 GRAM/PCS

HARGA ASAL PASARAN :
RM59.90 TIDAK TERMASUK POS

HARGA PROMOSI DARI MIZZ HAN
 RESOURCES :
RM30.00 (SEM)
RM35.00 (SBH/SRWK)
FREE POSLAJU
CSB Foundation murah, Halal, 100% original murah, lulus KKM, bukan fake bukan tiruan, perbezaan original dengan tiruan. Testimoni CSB Foundation , memang berkesan , Harga , cara guna CSB Foundation , No Pendaftaran Not KKM CSB Foundation ,review , Harga promosi dan harga borong CSB Foundation
 
 
 

No comments:

Post a Comment

Pertanyaan @ Kemusykilan Sila Tinggalkan Komen Dibawah :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...