SHAMPOO SANTAN MY HOMELAB


SHAMPOO SANTAN by My Home Lab
SYAMPU HOMEMADE UNTUK RAMBUT LEBAT & HITAM

Khas untuk ibu-ibu yang tercari-cari petua untuk melebatkan rambut anak. Shampoo Santan ini sangat sesuai digunakan untuk bayi dan kanak- kanak yang berambut nipis. Bukan anak sahaja, ibu dan ayah pun boleh guna juga. Sesuai untuk semua peringkat umur,

 bayi, kanak-kanak, dewasa mahupun warga emas.

"Rambut saya dulu gugur teruk..Terutamanya selepas bersalin anak sulung… dah banyak kali tukar shampoo komersil yang ada kat pasaran ni.Tapi masih gugur jugak.Sampai nampak kulit kepala.. Malu sangat-sangat dengan husband. Sampai putus asa tak tau nak guna ape lagii.
Nak buat hair treatment Mahal sangat.. tak mampu.."

Jangan risau sis, Jom guna cara berkesan lagi menjimatkan kos ini, Tidak perlu rawatan yang mahal. Hanya guna Shampoo Santan 100% Homemade dan semulajadi ni dan boleh 

selesaikan masalah puan.

Shampoo Santan adalah selamat dan bebas dari bahan kimia, hanya menggunakan bahan-bahan yang digunakan oleh datuk nenek moyang kita sejak zaman

 dahulu lagi..iaitu SANTAN!!!




SHAMPOO SANTAN BY MY HOME LAB BAGUS 
UNTUK MERAWAT:
✔ RAMBUT GUGUR
✔ KELEMUMUR
✔ GATAL KEPALA
✔ RAMBUT LAMBAT TUMBUH
✔ RAMBUT BERMINYAK
✔ ANAK RAMBUT KENA CUKUR BANTAL (MAKAN BANTAL)
✔ RAMBUT KASAR
✔ RAMBUT BERUBAN 




Ya! Shampoo yang diperbuat khas dari santan.Mampu untuk mengurangkan rambut gugur, Menghilangkan kelemumur serta masalah gatal-gatal kulit kepala.

Shampoo Santan ini dijamin tidak busuk dan tidak berbau santan. Kerana ia mengandungi ekstrak oren yang sangat wangi. Terbukti berkesan! Tidak hairanlah ramai yang dah jatuh cinta dengan nya Disebabkan kesegaran, keaslian dan bersumber semulajadi tanpa bahan kimia. Menjadikan nya selamat di gunakan pada bayi dan kanak-kanak. 













KEISTIMEWAAN & KELEBIHAN SHAMPOO SANTAN
BY MY HOMELAB :
✔ Dijamin tidak mengandungi carcinogenic and hazardous chemical agents seperti Sodium Lauryl Sulfate (SLS), paraben, fragrance, polysorbates, triclosan dan lain-lain sepertimana kebanyakan commercialized shampoo di luar sana.
✔ Sesuai untuk kulit sensitif dan pengguna barangan organik.
✔ Halal dan Selamat Tanpa Sebarang Kesan Sampingan
✔ Boleh diguna kan oleh semua peringkat umur termasuklah bayi 









4 BAHAN UTAMA TERKANDUNG DALAM SHAMPOO
 SANTAN :
 
Coconut Milk (Santan Kelapa)
● Menyuburkan kulit kepala & rambut
● Mengawal minyak berlebihan
● Mengelakkan botak & rambut beruban


Coconut Oil (Minyak Kelapa)
● Menguatkan rambut
● Melembutkan rambut
● Melawan kelemumur & rambut bercabang


Sweet Orange Essential Oil
● Melegakan kegatalan kulit kepala
● Merangsang pertumbuhan rambut
● Bau yang segar


Rosemary Essential Oil
● Mengelakkan keguguran rambut
● Merawat kelemumur
● Merawat kulit kepala kering 





 CARA PENGGUNAAN SHAMPOO SANTAN 
MY HOMELAB :











 
TESTIMONI PENGGUNA SHAMPOO SANTAN : 































































ISI KANDUNGAN :
250 ML/BOTOL

HARGA PROMOSI PENGENALAN :
RM29.00
TIDAK TERMASUK POS

ADD CAJ POSLAJU :
+ RM6.00 (SEM)
+ RM10.00 (SBH/SRWK)

Shampoo santan my homelab murah, Shampoo santan my homelab Halal, Shampoo santan my homelab 100% original murah, Shampoo santan my homelab lulus KKM, Shampoo santan my homelab bukan fake bukan tiruan, perbezaan Shampoo santan my homelab original dengan tiruan. Testimoni Shampoo santan my homelab , Shampoo santan my homelab memang berkesan dan sangat ok, Harga Shampoo santan my homelab, cara guna Shampoo santan my homelab, No Pendaftaran Not KKM Shampoo santan my homelab , review tentang Shampoo santan my homelab, Harga promosi Shampoo santan my homelab

No comments:

Post a Comment

Pertanyaan @ Kemusykilan Sila Tinggalkan Komen Dibawah :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...