Order / Pertanyaan Sila WHATSAPP @ SMS Ke "017-956 8326" (Strictly No Call)____________Visit Our Official FB Page : Mizz Han Resources HQ

KAPSUL BUAH KULIM
KAPSUL BUAH KULIM 
 UBAT BUAH PINGGANG & KENCING MANIS PALING MUJARAB
HERBA ISTIMEWA KAPSUL BUAH KULIM
PETUA LAMA YANG MAMPU MEMBANTU ANDA, INSHA’ALLAH. 

Buah Kulim adalah sejenis buah yang paling jarang ditemui. Ia hanya terdapat di dalam hutan dan dipercayai ia mula-mula dijumpai di Kulim, Kedah. Sempena dengan penemuan itulah, buah ini disebut sebagai buah kulim. Ia juga disebut sebagai Bawang Hutan (Jungle Garlic) oleh orang peribumi. Namun, nama saintifiknya adalah Scorodocarpus Borneensis Becc.

Orang terdahulu mengamalkan buah kulim dan meminum air rebusan buah kulim ini untuk mendapatkan kesihatan yang baik. Kebaikannya diturunkan dari generasi ke generasi seterusnya sehingga sekarang. Ia dipercayai mampu untuk membuang kolesterol di dalam darah, membuang toksin dan seterusnya mencuci dan mencairkan darah.
PETUA turun temurun ini tidak semua orang mampu untuk melakukannya ekoran bau dan rasanya yang agak perit untuk ditelan. Kini ia semakin dilupakan ekoran bekalan buah kulim yang semakin pupus disebabkan aktiviti pembalakan yang agresif.

Kini, buah kulim telah dikapsulkan. Semua orang mampu untuk makan dan mengamalkannya. Ia sangat baik bagi merawat masalah kesihatan. KHASIAT HEBAT KAPSUL BUAH KULIM :

1. Merawat Kencing Manis. 
Ia menstabilkan dan menurunkan gula dalam darah. Membantu mempercepatkan pemulihan luka akibat kencing manis. 

2. Merawat Darah Tinggi. 
Jika sebelum ini bila anda salah makan, kepala akan sakit berdenyut. Amalkanlah kapsul buah kulim ini. InsyaAllah ia tidak akan berulang lagi. 

3. Membuang Kolesterol. 
Kolesterol amat merbahaya. Ia mampu untuk menghalang aliran darah berjalan dengan baik. 

4. Merawat Resdung. 
Setiap pagi anda akan bersin dan gatal-gatal dibahagian wajah. Jika terhidu habuk walau sedikitpun, hidung anda akan berair dan mudah dijangkiti selsema. Kapsul buah kulim akan dapat membantu anda. 

5. Merawat Sakit Buah Pinggang. 
Mampu membantu dalam penurunan 'index creatinine', mencuci darah, mencairkan darah, membuang toksin. Menjadikan anda lebih bertenaga dari biasa. Amalkan kapsul buah kulim ini sebelum index creatinine meningkat dan terpaksa menjalani rawatan dialisis. Pesakit 'buah pinggang bocor' juga amat baik mengamalkan kapsul buah kulim ini. 

6. Merawat lain-lain Penyakit. 
 Kapsul buah kulim juga mujarab untuk merawat Buasir, masalah usus dan penghadaman, Merawat Jerawat, Menyedapkan Badan, Menghilangkan bisa-bisa badan dan kebas-kebas dibahagian kaki dan tangan, Merawat Gout, Menganjalkan Payudara serta Menambahkan tenaga.


CARA PENGAMBILAN KAPSUL BUAH
KULIM : 
👉 Untuk permulaan (pertama kali guna), sebaiknya makan 1 biji kapsul pada sebelah pagi (30 minit selepas makan) dan 1 biji kapsul lagi pada sebelah malam (30 minit selepas makan). Lihat perkembangannya untuk 3 hingga 4 hari. 
👉 Jika tiada apa-apa masalah, ini bermakna badan anda boleh menerima kehadiran 'buah kulim' ini, anda boleh menambah dossage seterusnya kepada 2 biji kapsul pagi dan 1 biji kapsul pada sebelah malamnya. Ada sesetengah orang akan merasa panas dengan dos ini untuk seketika. Jika anda tidak selesa dengan dos ini, anda dinasihatkan mengurangkan kembali dos, iaitu kepada 1 pagi dan 1 malam. 
👉 Jika tiada apa-apa masalah dengan dos 1 pagi dan 1 malam ini, anda boleh menambahkan dos kepada 2 biji pagi dan 2 biji malam.
👉 Dos 2 pagi dan 2 malam sebenarnya sudah memadai. Namun, ada pengguna yang selesa dengan penggunaan 3 biji pagi dan 3 biji malam. Ia bergantung kepada sesesuaian badan masing-masing. 
👉 Anda dinasihatkan agar menambah atau mengurangkan dos mengikut kesesuaian badan sendiri. 
👉 Ada sesetengah pengguna yang tidak mampu untuk menelan saiz kapsul yang dirasakan besar olehnya. Dengan itu, mereka boleh membuka kapsul dan mencampurkan serbuk buah kulim itu dengan kopi O atau minuman yang lain. Tetapi anda akan merasa seperti meminum air bawang putih.
 
 


PERHATIAN !!! 
TIADA PANTANG LARANG DALAM PENGGUNAAN KAPSUL BUAH KULIM INI. IA HANYA MAKANAN TAMBAHAN DAN DIPERCAYAI BERKHASIAT DALAM MEMBANTU MEMBUANG TOKSIN DAN MENCUCI DARAH DALAM SISTEM BADAN MANUSIA

 


TESTIMONI PENGGUNA KAPSUL BUAH
KULIM :
ISI KANDUNGAN :
90 BIJI KAPSUL/BOTOL
(Untuk Pengambilan Selama 30-45 Hari)
 
HARGA RETAIL : 
RM40.00 SEBOTOL 
TIDAK TERMASUK POS 
 
ADD CAJ POSLAJU : 
+ RM6 (SEM)
+ RM10 (SBH/SRWK)

Kapsul buah kulim murah. Kapsul buah kulim Halal, Kapsul buah kulim original murah. Kapsul buah kulim lulus KKM. Kapsul buah kulim bukan fake bukan tiruan. Kapsul buah kulim 100% Original. Kapsul buah kulim perbezaan original dengan tiruan. Testimoni Kapsul buah kulim , Kapsul buah kulim memang berkesan dan sangat ok. Testimoni Kapsul buah kulim. Harga Kapsul buah kulim. Cara makan Kapsul buah kulim

No comments:

Post a Comment

Pertanyaan @ Kemusykilan Sila Tinggalkan Komen Dibawah :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...