FOUNDATION MILLO



FOUNDATION MILLO FRESHY 
FACE SPF 25
TEPUK TEPUK TERUS CANTIK

Millo Foundation Freshy Face SPF 25 Tepuk Tepuk Terus Cantik. Millo Foundation Freshy Face SPF 25 diperbuat daripada sumber semulajadi mineral dan air,untuk tahan lama,tidak melekit,tidak berminyak,tidak akan menyebabkan jerawat dan dapat menutup jeragat serta memberi kelembapan sepanjang hari.Millo Foundation pastinya pilihan terbaik untuk foundation anda.

Dengan hanya tepukan wajah cantik sekelip mata walaupun FOUNDATION MILLO yang  nampak gelap buruk semacam dan rasa geli pun ada nak pakai macam berselut lumpur ini tapi bila dah di tepuk pada muka wowwww!!!!! terpersona terpukau terkesimaa tidak percaya tapi nyata. Cantik dalam sekelip mata.

Jerawat pada muka yang bengkak kemerahan, bekas parut lama dan baru yang masih kelihatan berterabur pada muka tu semua hilang. Bedak Asas Ajaib untuk menutupi segala cela dengan segera. 





Dengan pemakaian yang berterusan ia menjadikan kulit kita bebas dari comot, melekit, bercapuk dan tanpa sememeh. Walaupun dengan hanya tepukan, ia kekal di wajah sehingga 16 jam. AWAS!! Jangan sesekali SAPU kerana SAPUAN anda tidak membantu anda untuk kelihatan cantik. Tanpa TEPUK tiada seri kulit anda!  Kalau dah tersalah SAPU juga boleh je terus TEPUK. Kulit akan kembali berseri.
Kot mana-mana pun TEPUK JUGA alkisahnya! Makin di tepuk makin CANTIK!

 

KEUNIKAN FOUNDATION MILLO
 FRESHY FACE SPF 25 :
Millo Foundation boleh digabungkan dengan apa jua skincare yang anda gunakan,Cuma cara pengunaan Millo Foundatian berbeza dengan foundatian yang lain kerana penggunaanya WAJIB ditepuk-tepuk terus pada permukaan kulit,TAK CANTIK KALAU GUNA SPAN,hanya gunakan teknik tepuk-tepuk Millo Foundatian akan meresap di permukaan kulit tanpa gangguan berminyak atau bertapuk serta tidak mengakibatkan pori pori tersumbat.




FUNGSI & KELEBIHAN FOUNDATION MILLO 

FRESHY FACE SPF 25 : 
● Texture lembut , halus. dan ringan. 
● Kemasan yang padat dan rapi. 
● Menutup liang pori. 
● Sekatakan keseragaman warna kulit. 
● Tidak berminyak atau terlalu kering. 
● Tidak berketul atau bertompok. 
● Merawat pelbagai jenis masalah kulit muka (Jerawat, Kering, Berminyak, Jeragat dan Kemerahan)
 ● Menutup parut jerawat, jeragat,tanda lahir,lebam dan kesan cela.
● Kulit lebih lembut,cerah,lembap,bersinar serta segar semulajadi.Kulit lebih moist & foundation tidak pudar ataucomot walaupun berpeluh
● Kulit lebih glowing dan flawless selepas sapuan pertama.
● Mengurangi kedalaman kedutan.
● Anti-aging + Melindungi lapisan kulit dari sinaran UV.
● Mengurangkan lingkaran hitam di bawah mata
● Mengembalikan keremajaan kulit.
● Memberikan keselesaan yang berpanjangan. 

● Tidak berminyak dan tahan lebih lama dari pagi hingga ke malam.
● Hanya satu tone warna dan sesuai untuk semua jenis kulit.
● Millo foundation menyerap dengan pantas mengikut warna kulit si pemakai.
● Senang dicuci dan mesra solat.
● Merangsang pertumbuhan sel kulit baru.
●Jangan risau Millo Foundation adalah produk dari sumber mineral dan air tanpa bahan kimia dan selamat untuk diguna. 

● Millo Foundation produk tutup cela no 1 abad ini. 
● Millo Foundation adalah foundation pertama dalam pasaran sebagai foundation ikut darah. 
●Tiada pilihan,hanya satu warna..walaupun kelihatan gelap tetapi kulit tidak ikut menjadi gelap,PELIK TAPI BENAR.
● Serasi dengan sebarang warna,jenis dan masalah kulit,semua bangsa boleh pakai...Cubalah...anda takkan menyesal memilikinya
● Jangan risau Millo Foundation adalah produk dari sumber mineral dan air tanpa bahan kimia dan selamat untuk diguna. 
●Sungguhpun warnanya kelihatan gelap tapi kulit tidak ikut gelap seperti warnanya.Foundation MILLO serasi dengan semua warna kulit,jenis dan masalah kulit.










KEISTIMEWAAN FOUNDATION MILLO
 FRESHY FACE SPF 25 : 
👍 ADA KKM dan BEBAS BAHAN KIMIA : TIADA kesan sampingan yang boleh merosakkan kulit. 100% DIJAMIN !   
👍 IKUT WARNA DARAH : 1 kod warna sahaja,sangat terbaik sebab ikut warna darah.  
👍 BAHAN TERBAIK : Diperbuat dari SUMBER SEMULAJADI MINERAL DAN AIR,untuk tahan lama,tidak melekit, tidak berminyak,tidak akan menyebabkan jerawat dan dapat menutup jeragat serta memberi kelembapan sepanjang hari. 
👍MESRA SOLAT : Proses cucian yang amat mudah serta halal digunakan.










SIAPA YANG SESUAI MENGGUNAKAN FOUNDATION MILLO : 
Foundation Millo sesuai untuk semua peingkat umur.Bukan orang muda saja boleh pakai tau..yang 50an keatas pun boleh menggunakannya tanpa was was.Kanak kanak pon boleh pakai.Lelaki perempuan juga boleh pakai.Nak cantik nak awet muda sentiasa jom kita bermillo bersama Foundation Millo.Bila dah cuba baru tahu akan kehebatan produk ini.tak cuba mana tahu..Dah cuba nanti pasti akan jatuh cinta bersama Foundation Millo.Kulit mulus tanpa cela,cantik tanpa jeragat,licin tanpa jerawat dan pastinya gebu gebas tanpa parut dan kesan hitam.Kulit lebih lembut,lembap,anjal,cerah sekata..Tak susah pon hanya tepuk tepuk jer terus cantik.









 CARA PENGGUNAAN FOUNDATION
 MILLO FRESHY FACE SPF 25 : 
● WAJIB ditepuk tepuk terus pada permukaan kulit, 
● TIDAK BOLEH ATAU JANGAN disapu atau dipakai dengan span. 
● Ternyata makin ditepuk makin cerah sekata, glow dan shining. 
● Bila ditepuk ia makin meresap ke dalam kulit tanpa kesan berminyak,bercapuk,comot atau sememeh. 
● Kemasannya yang padat dan rapi menyempurnakan penampilan kulit . 
● Kulit kelihatan segar,lembap dan sihat 




TESTIMONI PENGGUNA FOUNDATION MILLO 
FRESHY FACE SPF 25 :









































































































































HARGA PROMOSI FOUNDATION 
MILLO :
15 GRAM 
  RM78.80  RM75.00 (SEM)
RM88.80  RM85.00 (SBH/SRWK)
FREE POSLAJU

30 GRAM
 RM148.80  RM140.00 (SEM)
  RM158.80  RM150.00 (SBH/SRWK)
FREE POSLAJU

No comments:

Post a Comment

Pertanyaan @ Kemusykilan Sila Tinggalkan Komen Dibawah :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...