D-COLLAGEN



D-COLLAGEN
PILIHAN YANA SAMSUDIN UNTUK KULIT KEKAL CANTIK

D-Collagen merupakan produk kecantikan kesayangan Yana Samsudin. Tak make up pun cantik !
Putih Gebu Seawal 7 Hari !!
Kami semua pengguna setia d-collagen.
Semua wanita Malaysia HARUS cuba d-collagen. Highly Recomended untuk semua. 100% proven oleh testimoni yang sangat berpuas hati. 


16 FUNGSI UTAMA D-COLLAGEN :
Kulit putih, gebu dan glowing seluruh badan.Mengecutkan dan menghilangkan jerawat.
Menghilangkan jeragat.
Memudarkan dan menghilangkan parut jerawat.
Menghilangkan kesan lebam di bawah mata.
Mengawal minyak yang berlebihan pada muka.
Menghilangkan hitam bawah ketiak dan kelengkang.
Mengecilkan pori-pori.
Merawat ekzema, resdung.
Mencegah kanser.
Merawat keputihan.
Merawat rambut gugur dan tidak bermaya.
Mengawal berat badan.
Menghilang kan sakit sakit sendi
Menambahkan tenaga.
Sesuai untuk wanita, lelaki dan orang tua.

PUTIH, HALUS & GLOWING
100% BERKESAN DALAM MASA 7 HARI
 
 


 
 
ANTARA KELEBIHAN LAIN D-COLLAGEN :
Halal dari JAKIM
 Boleh diminum oleh ibu yang mengandung, dalam pantang dan menyusu.
 Mempunyai kolagen gred AAA yang berkualiti tinggi.
 Produk berstatus GMP Certified
 Mendapat kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia
 Produk Selamat & Berkesan
 



Gabungan sarang burung, pitera lepas tu ada madu lagi , ada delima, ada goji berry lagi, semua agen pemutihan, anti penuaan dan anti toksin yang sangat powerful. Collagen dari Japan dan korea uols.

Menggunakan 100% bahan semulajadi dan bahan premium berkualiti seperti sarang burung dan pitera . Produk lain ada sarang burung kebanyakannya mahal sbb khasiat sarang burung bagus untuk kecantikan kulit dan kesihatan dalaman. Harga d-collagen adalah sangat berbaloi dengan khasiatnya untuk kecantikan kulit dan kesihatan dalaman.Pitera bertindak untuk memutihkan kulit. .

Goji berry adalah bahan antioksidan semulajadi yang baik untuk kesihatan. Ramai juga testimoni kami yang mengalami resdung yang teruk sudah pulih sepenuhnya slps mengamalkan D-collagen.Seterusnya mengatasi masalah jerawat akibat resdung. .

D-collagen sangat berkesan menghilangkan masalah jeragat.  
Selain utk kecantikan kulit, D-collagen amat bagus untuk sakit sakit sendi dan badan terutama bagi golongan yang berusia kerana tahap kolagen yang rendah dalam badan . Kandungan madu amat elok untuk beri tenaga tambahan.
 
 


 
 
CARA PENGAMBILAN D-COLLAGEN :
1.Ambil setengah scoop serbuk D-Collagen dan masukkan ke dalam shaker
2.Isi air sebanyak 150ml (sukatan ada di shaker)
3.Lepas tu shake and shake!
 
P/S : Untuk 3 hari pertama ambil setengah scoope sebelum sarapan pagi. 
Selepas 3 hari ambil pada waktu pagi (setengah scoope) dan waktu malam sebelum tidur (setengah scoope).
1 jar boleh tahan sampai sebulan.  
 
SOALAN LAZIM TENTANG D-COLLAGEN : 
 
Q : Kalau keluarga ada penyakit-penyakit seperti darah tinggi, kencing manis, jantung atau penyakit kronik lain selamat di minum atau tidak?
A : D-Collagen selamat di minum.Ianya minuman nutrisi yang bebas kandungan gula dan bahan pengawet.Jika ragu dan bimbang akan tindak balas yang teruk, boleh mengurangkan dos pengambilan.
Q : Ibu mengandung dan juga menyusukan anak boleh minum?
A : Ya,ianya sesuai untuk ibu mengandung atau menyusukan anak kerana tiada kandungan yang berbahaya untuk bayi.Insyallah kulit baby akan jadi gebu dan halus bila di lahirkan.Kandungan seperti sarang burung, white yam,dan madu mempunya protein dan khasiat yang tinggi.

Q : Korang ada alahan Seafood atau resdung boleh mengambil D-Collagen?
A : Boleh.D-Collagen di formulasikan dari sumber akuatik ikan talapia dan sarang burung(walid) serta kandungan pitera dan buahan-buahan sangat sesuai untuk kesihatan dalaman dan memperbaiki struktur kulit menjadikan lebih cantik dan lembap.
 
Q : Bagaimanakah rasa D-Collagen?
 A : Rasa buah peach yang sedap. Tiada rasa susu yang meloyakan

Q : Adakah boleh diambil oleh lelaki ?
  A : Semestinya boleh



JAMINAN PRODUK KAMI :
√ Ianya bukannya ubat, tapi ia makanan tambahan bagi dan tiada kesan sampingan
√ Ianya melambatkan proses penuaan dan memperbaiki struktur kulit supaya menjadi lebih anjal dan cantik
√Ianya minuman nutrisi yang bebas kandungan gula dan bahan pengawet
√ kandungan seperti sarang burung, white yam,dan madu mempunya protein dan khasiat yang tinggi
√ perubahan dapat dirasai seawal 7 hari penggunaannya,kulit menjadi lembap sehingga 85% dan "ada Pengguna dah rasai Perubahan dalam masa 3 - 4 hari
√ sesuai untuk ibu mengandung atau menyusukan anak kerana tiada kandungan yang berbahaya untuk bayi
 
 



 TESTIMONI PENGGUNA D-COLLAGEN :




















































 
 ISI KANDUNGAN :
700 Gram/Jar
(Untuk Kegunaan 1 Bulan)

HARGA ASAL/PASARAN :
RM169.00
TIDAK TERMASUK POS
  
 HARGA PROMOSI DARI MIZZ HAN RESOURCES :
RM150 (SM)
RM155 (SBH/SRWK)
FREE POSLAJU
FREE SHAKER

No comments:

Post a Comment

Pertanyaan @ Kemusykilan Sila Tinggalkan Komen Dibawah :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...