ALOE VERA 99% SOOTHING GEL LIPSTICK


ALOE VERA 99% SOOTHING GEL LIPSTICK 
BIBIR NATURAL PINK BEBAS REKAHAN

 Disebabkan terlalu ramai customer setia Mizz Han Resources yang 

bertanya dan request nak beli lipstik aloevera ini, maka kami di 
Mizz Han Resources "terpaksa" membawa masuk stok 
lipstik laku keras terlajak laris ni. 
Dah lama sebenarnya stok lipstik ni ada cuma tak sempat 
nak iklan dah habis diborong oleh pemborong tersayang.
Alhamdulillah.

Aloe Vera 99% Soothing Gel Lipstick ialah lipstik yang 
diformulasi daripada ekstrak Aloe Vera dan pelbagai nutrisi 
tambahan yang mempunyai kesan pelembap 
semula jadi dan berpanjangan kepada bibir. 



Lipstik ini tidak berwarna tetapi apabila digunakan pada bibir, 
bibir akan berubah warna bergantung pada jenis darah. 
Warna yang terhasil sangat natural pink, nampak cantik dan 
bibir jadi soft dan lembab.

Sangat sesuai untuk mereka yang mengalami masalah bibir 
kering dan merekah. Penggunaan yang konsisten lipstick ini 
juga boleh menjadikan bibir yang kehitaman
 dan pucat menjadi merah jambu 
secara semulajadi!



FUNGSI & KELEBIHAN ALOE VERA 99% SOOTHING GEL LIPSTICK :
Memerahkan bibir secara semulajadi
Merawat masalah bibir kering, menggelupas
& merekah/pecah 
Merawat masalah bibir yang gelap
Kelembapan bibir sehingga 12 jam
Mudah dibawa 
Warna merah yang terhasil tahan lama sehingga 12 jam
Sesuai untuk semua peringkat umur
100% semulajadi, halal dan selamat untuk bibir anda
Mengandungi antioksidan yang membantu memulihkan bibir yang rosak
Warna mengikut suhu badan dan darah
Bibir menjadi lembut , lembab tetapi tidak berminyak 
Menjadikan bibir lebih sihat dan senyuman lebih indah



KANDUNGAN BAHAN ALOE VERA 99% SOOTHING GEL LIPSTICK :
99% Ekstrak  Aloe vera
Vitamin C
Collagen 
Moisturiser

  Lipstick Aloe Vera sangat istimewa kerana disamping mencantikkan bibir malah mampu merawat serta melindungi bibir kerana dihasilkan menggunakan 99% ekstrak aloe vera.


Seperti yang kita tahu aloe vera memang sangat berkhasiat selain untuk kesihatan dalaman, ia juga mampu melindungi bibir dari kering dan merekah kerana ia bersifat anti-oksidan, 
kaya dengan kolagen, vitamin C, E dan B12 . Malah terbukti berkesan menjadikan kulit bibir semakin 
lembab, lembut dan halus. 







Lipstick Aloe Vera 99% ini sesuai untuk semua golongan kerana 
ia adalah tanpa bahan kimia, paraben dan toksid.
Sesuai untuk Lelaki dan Wanita

CARA PENGGUNAAN
ALOE VERA 99% SOOTHING GEL LIPSTICK :

 
Apply lipstik pada bibir secara rata 
(seperti memakai lipstick biasa)
Boleh digunakan setiap hari
 
Sesuai juga dipakai pada waktu malam semasa tidur sebagai rawatan untuk bibir lembab dan sihat semulajadi

TESTIMONI PENGGUNA ALOE VERA 99% SOOTHING GEL LIPSTICK :













 
























Ok ni testimoni paling mahal...Owner Mizz Han Resources pun pengguna lipstick aloevera ni ya. 
Murah tak murah semua ku pakai asalkan lawa dan best. Hehe.


HARGA ASAL/PASARAN :
RM10.00/PCS
TIDAK TERMASUK POS

HARGA PROMOSI DARI MIZZ HAN RESOURCES :
1 PCS : RM4.00 Tidak Termasuk Pos
12 PCS : RM30.00 Tidak Termasuk Pos

CAJ POSLAJU :
RM6.00 (Sem)
RM10.00 (Sbh/Srwk)

No comments:

Post a Comment

Pertanyaan @ Kemusykilan Sila Tinggalkan Komen Dibawah :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...