I'M SEXYLADY LOTION & SEXY SOAP


I'M SEXY LADY LOTION + SEXY SKINNY SOAP 
SET WAJIB KURUS YANG DIJAMIN PASTI KURUS!!! 

 Setelah kejayaan hebat Berry Stoberry Beauty menghasilkan losyen
pelangsingan I'M Sexy lady Lotion yang telah meletup dan menjadi Viral 
diseluruh Malaysia, kini Berry Stoberry beauty kembali meletup
dengan produk terbarunya iaitu Sexy Skinny Soap.

I AM SEXY LADY LOTION
BURN FAT & WHITENING LOTION

 
 
I am Sexy Lady Lotion khas untuk anda yang ingin kurus tanpa makan ubat, tanpa telan pil kurus,dan tanpa minum slimming jus. Hanya perlu sapu, gosok dan kurus!

SexyLady lotion penyelamat anda kerana ia mudah. Gosok-gosok sahaja, tidak perlu penat-penat diet, tak perlu menyeksa diri menahan kesan sampingan daripada mengambil ubat kurus.
 
Hanya sapu dan gosok kemudian rileks kan badan, buat rutin harian seperti biasa. InshaAllah dalam tidak sedar selepas beberapa hari pasti badan rasa lebih ringan, perut semakin kempis dan berat semakin turun.
 
Sexy Lady Lotion ini dijamin tidak melekit, tidak panas, dan baunya sangat wangi. Berkesan membakar lemak selepas beberapa jam sapuan! 
 
Pertama di Malaysia! 
Tiada lagi yang seumpamanya.




KELEBIHAN UTAMA I AM SEXY LADY LOTION : 
Membakar Lemak 
Menurunkan berat badan 
Memutihkan Kulit 
Anti Selulit 
Memudarkan Parut 
Menegangkan Kulit 
Membuang Daki
Membentukkan Kembali Badan 
Kaya Dengan Apple Stem Cell & Aloevera 
Mengurangkan Inci Dengan Cepat Seperti Peha , Lengan & Perut




KEISTIMEWAAN SEXY LADY LOTION : 
👉 Tidak panas 
👉Wangi macam chewing gum 
👉Kaya dengan Vit C,Vit A & Vit E 
👉 Estrak aloevera & apple stem cell bagi penjagaan kulit 
👉 Estrak asam jawa serta super interslim untuk pembakaran lemak lebih pantas. 
👉 Losyennya berwarna hijau kerana mengandungi gluta dana gen pembakar lemak.


FUNGSI UTAMA
 I AM SEXY LADY LOTION :
*Membakar lemak.
*Menurunkan berat badan.
*Melangsingkan badan serta reshape semula bentuk badan.
*Meruncingkan wajah.
*Menegangkan kulit anti anging.
*Memutihkan kulit hari demi hari.
*Memudarkan parut.
*Menurunkan inchi dalam kadar yang cepat seperti paha / lengan dan perut
*Menghilangkan buncit serta boroi.
*Membuang angin dalam badan.
*Mengeluarkan daki dengan cepat.
*Mencantikan serta menghaluskan kulit.









AMARAN!!!
I Am Sexy Lady Lotion adalah berasaskan bahan organik yang mungkin tidak sesuai dengan sesetengah kulit.
Untuk percubaan kali pertama, sila cuba sapu losyen pada kadar yang sedikit dahulu pada kulit anda.
Jika tiada sebarang alergik, boleh diteruskan pakai seperti biasa.
 










SIAPA YANG BOLEH GUNA I AM SEXY LADY LOTION :
●Semua orang boleh guna, tua muda, lelaki atau perempuan.
●Tiada risiko penyakit pada masa hadapan.
●100% daripada bahan organic yang begitu berkesan.
●TIADA bahan KIMIA.
●HALAL dan BUATAN MALAYSIA.
●Lulus KKM.


100% SELAMAT DAN MENDAPAT KELULUSAN KKM





CARA PENGGUNAAN I AM SEXY 
LADY LOTION :




SOALAN LAZIM I AM SEXY LADY LOTION : 
1. Boleh gosok I am SexyLady Lotion pada breast?
Boleh. Bertujuan untuk kecilkan saiz breast. Ramai customer kami sapu pada breast untuk kurangkan saiz bra.

2. Boleh pakai kat muka?
I’m SexyLady Lotion  khas untuk lemak-lemak sahaja. Bermakna perlu gosok pada rahang muka, untuk buang lemak berlebihan supaya wajah lebih runcing. Tapi ada sesetengah customers sapu pada muka untuk bagi nampak kesan putih dan cerah.Bergantung kepada kulit masing-masing

3. Adalah boleh dijadikan ubat jerawat ?
Boleh. I’m SexyLady Lotion mengandungi kayu manis. Ramai yang dah cuba. Calit sedikit losyen sapu pada jerawat sebelum tidur. InshaAllah jerawat akan semakin kecut pada keesokan pagi. 

4. Jika sedang sakit perut, adakah boleh sapu pada perut?
Boleh. Kerana losyen ini juga mampu menghilangkan sembelit dan memecah lemak. Selepas sapu biasanya badan akan mengeluarkan angin.

5. Adakah boleh digunakan untuk lancarkan period?
Boleh tetapi perlu digosok dengan kerap untuk melancarkan aliran darah.Ada contoh seorang customer kami yang telah 7 bulan tidak datang haid, telah pun datang haid selepas beberapa hari menggunakan SexyLady Lotion.

6. Adakah juga berfungsi untuk cepat hamil?
Yang ini adalah kuasa Allah.Jika ada rezeki Alhamdulillah. Tapi adalah tidak salah jika anda mencuba.Kerana ada juga kami terima testimoni customer yang telah berjaya hamil selepas menggunakan losyen ini.

7. Adakah boleh menguruskan badan dalam masa 1 minggu?
Boleh. Sudah ada beribu testimoni yang kami terima. Tetapi penggunaan haruslah betul dan konsisten.

8. Adakah boleh merampingkan badan?
Boleh.Gosok I’m SexyLady Lotion dengan kerap setiap hari. Pakai pada setiap pagi,petang dan malam.Untuk kesan maksimum selepas apply losyen boleh pakai bedung @ alat bantuan pelangsingan yang lain.

9. Adakah boleh mencerahkan kulit?
Boleh. Losyen ini sememangnya berfungsi untuk cerahkan kulit kerana ia mengandungi gluta sebagai ajen pencerah. Hanya perlu  gosok sahaja, anda mampu menjadi lebih cerah dan gebu disamping menghilangkan daki ketika setiap kali penggunaan losyen.

10. Kenapa saya dah guna sebotol tetapi belum kurus?
1st of all,kena tengok dulu diri sendiri.kenalpasti anda gemok jenis apa? Gemok air, angin atau daging. Dah kenalpasti baru leh buat next step.fikir logik jerr,kalau lemak bertahun2 duk dalam badan tanpa pernah buat detox, tanpa pernah amalkan sebarang diet,then try sexy lady sebotol dengan harapan terus nak lose 10kg, 20kg.Itu memang agak mustahil bagi yang gemok daging ( lemak dah sebati dengan daging). Tapi jangan putus asa,teruskan jer gosok sexy lady.InsyaAllah,berhasil jugak nanti.Lemak tepu yang tersimpan dalam badan bukannya mudah nak cair ya.

11. I am SexyLady lotion ini memang berwarna hijau ke?
Ya. Kerana losyen ini mengandungi gluta dan bahan bakar lemak.


AWAS! AMARAN KERAS !
I AM SEXYLADY LOTION ADA YANG TIRUAN DIPASARAN.
SILA HATI-HATI. 

KENAL PASTI KEASLIAN PRODUK YANG ANDA BELI 










SEXY SKINNY SOAP
BURN FAT & WHITENING BOOSTER SOAP



SEXY SKINNY SOAP DENGAN LOOFAH
Sexy Skinny Soap mengandungi Loofah. Loofah adalah sejenis sarang buah petola India.
  Loofah juga dikenali dengan nama ilmiahnya 'LUFFA AEGYPTIACA' iaitu 
merupakan sejenis buah yang mirip seakan- akan payudara wanita.
 Ianya berbentuk agak aneh tetapi mempunyai khasiatnya yang
 unik dan tersendiri. 




KHASIAT LOOFAH YANG TERKANDUNG DALAM 
SEXY SKINNY SOAP :
Membantu menyembuhkan sembelit
‎ Mempercepat‬ proses pembakaran lemak
‎ Mampu‬ mencerah dan mencantikkan kulit
‎Menghilangkn‬ selulit
Membantu‬ buang kotoran dan daki di badan


"Seketul sabun mampu merawat pelbagai masalah dan membakar lemak anda!



 

FUNGSI & KELEBIHAN UTAMA SEXY
 SKINNY SOAP :
🌷 Menghilangkan selulit
🌷 Menghilangkan daki degil
🌷 Menurunkan berat badan
🌷 Mencerahkan kulit
🌷 Membentuk badan ideal
🌷 Menlicinkan kulit
🌷 Menghilangkn sembelit
🌷 Buang angin dalam badan 


 


CARA PENGGUNAAN SEXY SKINNY 
SOAP :
👉  Gunakan ketika mandi seperti sabun badan biasa.
👉  Boleh digunakan pada seluruh badan termasuk muka.
👉  Untuk kesan terbaik , selepas mandi apply pula I'm SexyLady 
 Lotion untuk kesan pelangsingan yang lebih cepat dan maksimum.









TESTIMONI PENGGUNA I'M SEXY LADY
 LOTION & SEXY SKINNY SOAP

























 



































































































I'M SEXY LADY LOTION (150ml)
Harga Asal : RM95 Sebotol
RM70 (Sem), RM75 (Sbh/Srwk)
Free Poslaju



SEXY SKINNY SOAP (100 Gram)
Harga Asal : RM45 Seketul
RM40 (Sem), RM45 (Sbh/Srwk)
Free Poslaju



HARGA PROMOSI SET WAJIB KURUS
2 IN 1
(SEXY LOTION + SEXY SOAP)

Harga Asal : RM134/Set
RM100 (Sem), RM110 (Sbh/Srwk)
Free Poslaju


1 comment:

  1. Boleh tak saya sapu i am sexy lady ni tapi pada masa yg sama saya tgh makan supplement untuk kurus jugak?

    ReplyDelete

Pertanyaan @ Kemusykilan Sila Tinggalkan Komen Dibawah :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...