Order / Pertanyaan Sila WHATSAPP @ SMS Ke "017-956 8326" (Strictly No Call)____________Visit Our Official FB Page : Mizz Han Resources HQ

KRIM JAMBANG WAK DOYOKKRIM JAMBANG WAK DOYOK
Lebatkan JambangRambutMisaiKening
  
Krim Jambang Wak Doyok diperkaya dengan adunan herba terpilih seperti mengkudu, minyak kelapa dara Spirulina dan Habbatus Sauda untuk melebatkan jambang dan kumis bagi kaum lelaki. Ia juga terbukti baik untuk merawat masalah botak dan rambut gugur di samping membantu mengekalkan warna asal dan kehitaman rambut mahupun jambang anda secara semulajadi.

Krim Jambang Wak Doyok bukan sahaja dapat melebatkan jambang, malah ia juga mampu melebatkan bulu di bahagian kening, rambut, misai, janggut, bulu dada, ketiak dan juga beberapa bahagian lain. Krim ini bukan sahaja untuk lelaki, perempuan juga boleh pakai krim ini dan seeloknya dipakai pagi dan malam.

Wak Doyok sebelum ini  tampil dengan satu produk baru khas untuk melebatkan bulu. Terbaru berita yang diperolehi, krim jambang Wak Doyok kini memasuki pasaran antarabangsa. Melalui temu bual Hlive bersama Wak Doyok, krim jambang ini sudah memasuki pasaran Brunei dan Singapura dan akan datang ke Indonesia pula.KELEBIHAN & FUNGSI UTAMA KRIM JAMBANG WAK DOYOK : 
Membantu penumbuhan bulu di wajah anda 
Boleh digunakan di kening 
Mewangikan jambang/janggut anda 
Melembutkan jambang/janggut anda 
Mengelakkan kegatalan pada wajah 
Dihasilkan dari ramuan terpilih rahsia turun temurun Embah Lanang 
Diiktiraf GMP (Good Manufacture Product) untuk menjaga penghasilan produk kami

KEISTIMEWAAN KRIM JAMBANG WAK DOYOK : 
Ini krim dan bkn minyak 
Krim ini sangat wangi 
Krim ini sangat sejuk 
Krim ini tidak melekit

KANDUNGAN KRIM JAMBANG WAK DOYOK :
Air : Air bukan sahaja baik untuk kesegaran tubuh serta kecantikan kulit, malah turut berperanan penting untuk menyihatkan kumis, jambang mahupun rambut anda. Ia bertindak memelihara kelembapan rambut di samping membantu menyihatkan rambut mahupun jambang anda dari akarnya.

Minyak Zaitun Terhidrogenasi: Minyak zaitun kaya dengan vitamin E yang bertindak melambatkan proses penuaan pra-matang dan mencegah masalah uban di samping membantu memelihara kelembapan rambut dan kulit kepala serta melancarkan peredaran darah pada bahagian kulit kepala seterusnya membantu menyuburkan rambut. Ia juga kaya dengan antioksidan yang mampu mengurangkan kerosakan rambut dan kulit kepala akibat pencemaran toksin yang berpunca daripada persekitaran serta produk rawatan rambut. Selain itu, minyak zaitun juga bersifat antibakteria yang berkesan untuk mengatasi masalah kelemumur mahupun kutu.

Minyak Kelapa (Cocos Nucifera): Minyak kelapa dara merupakan minyak kelapa yang diproses tanpa melibatkan haba atau kimia untuk mengekalkan struktur asalnya. Ia bersifat antioksidan serta kaya dengan khasiat dari sumber vitamin A, C, dan E yang terbukti mempunyai khasiat untuk untuk kesihatan dalaman dan luaran, seperti meneutralkan radikal bebas sekaligus mencegah daripada kerosakan sel di samping mengekalkan kehalusan dan kelembapan kulit kepala. Asid laurik yang terkandung dalam minyak kelapa dara pula berupaya mengatasi masalah kelemumur dan menggalakkan kesuburan rambut.

Bunga Raya (Hibiscus Rosa-Sinensis): Lendir bunga raya yang dikenali sebagai mucin berfungsi melebatkan dan menghitamkan rambut serta jambang anda. Di samping itu, bunga raya turut membantu mengekalkan kelembutan rambut dan keutuhan akarnya, di samping berupaya mencegah daripada keguguran rambut.

Pewangi: Pewangi juga merupakan salah satu ramuan di dalam produk ini bagi menambahkan aroma yang menyegar serta mengharumkan rambut anda.

Carbomer: Ramuan yang sering digunakan dalam pembuatan kosmetik ini berperanan memelihara kelembapan kulit mahupun rambut anda. 

Triethanolamine: Bahan ini adalah sejenis cecair sintetik yang sering digunakan sebagai bahan pengemulsi yang bertindak melarutkan ramuan di dalam produk penjagaan diri seterusnya menggalakkan fungsi dan keberkesanan produk tersebut.

Spirulina Maxima: Spirulina merupakan sejenis alga atau rumpai laut yang tinggi kandungan asid amino, asid lemak, vitamin A dan beta-carotene yang ternyata baik untuk rawatan rambut. Di samping mampu mengatasi masalah kelemumur, spirulina juga berkesan untuk menyuburkan rambut seterusnya membantu mengatasi masalah rambut gugur.

Menthol: Minyak pati menthol yang diekstrak dari peppermint atau daun pudina ini merupakan antara ramuan semulajadi yang berupaya mengatasi masalah rambut gugur serta memelihara kelembapan rambut dan kulit kepala.

Asid Stearik: Asid stearik merupakan sejenis asid lemak dan sering terkandung di dalam bahan semulajadi seperti koko dan pokok shea. Ia berfungsi sebagai bahan pengemulsi di samping membantu mengekalkan kelembapan rambut mahupun jambang anda.

Noni (Morinda Citrifolia): Buah noni atau lebih dikenali sebagai mengkudu yang ternyata mengandungi pelbagai khasiat bersumberkan vitamin, mineral dan protein untuk membantu merawat masalah rambut gugur dan kelemumur di samping melembut dan melembapkan kulit kepala. Ia bersifat antioksidan serta berupaya memelihara rambut dan kulit kepala daripada kerosakan serta membantu menjadikan rambut, kumis dan jambang anda lebih sihat dan bersinar.

Habbatus Sauda (Nigela Sativa): Herba yang turut dipanggil Jintan Hitam ini bukan sahaja baik untuk kesihatan tubuh badan, malah mampu mengekalkan kelembapan rambut dan kulit kepala. Di samping itu, Habbatus Sauda juga berupaya mengukuhkan rambut dari akarnya serta menggalakkan pertumbuhan rambut bagi mengatasi masalah keguguran rambut. 

Biji Betik (Carica Papaya): Selain baik untuk kecantikan kulit, betik turut kaya dengan nutrien yang berperanan memelihara kelembutan rambut di samping membantu menggalakkan pertumbuhan rambut yang sihat dan kukuh. Betik juga mampu mengatasi masalah kelemumur dan rambut gugur, serta membantu menyingkirkan kotoran mahupun minyak dengan selamat.

Buah Keras (Aleurites Moluccana): Buah keras atau candlenut telah digunakan sejak zaman dahulu dalam rawatan tradisional bagi membantu menyubur, melebat serta menghitamkan rambut. Ia turut berupaya merawat masalah kelemumur serta rambut kering dan bercabang seterusnya menjadikan rambut anda lebih segar dan bermaya.

CARA PENGGUNAAN KRIM JAMBANG WAK DOYOK :
  Sapukan Krim Jambang & Rambut Wak Doyok pada bahagian yang dikehendaki. 
Amalkan 2 kali sehari selepas mandi.
Simpan di dalam suhu bilik dan elakkan dari sinaran matahari.

PERBEZAAN KRIM JAMBANG WAK DOYOK DENGAN KRIM JAMBANG YANG LAIN DIPASARAN :
Perbezaan dari segi kandungan ML dan herbanya. Krim Jambang Wak Doyok 100% organik dan disahkan halal. Sedia maklum produk yang berasaskan krim nie lebih memberikan kesan yang lebih efektif berbanding minyak jambang. Buktinya, banyak produk import sekarang lebih memfokuskan krim berbanding minyak bagi produk penjagaan jambang, misai dan janggut. Dan anda mesti ingat kandungan kami adalah 75 ml dan tahan 2-3 bulan penggunaan. Sangat Jimat!


TESTIMONI KRIM JAMBANG WAK DOYOK :


KANDUNGAN : 
75 ml / BOTOL (Untuk Penggunaan 2-3 Bulan)

HARGA ASAL/PASARAN :
RM35.00 TIDAK TERMASUK POS

HARGA PROMOSI DARI MIZZ HAN RESOURCES : 
RM 35.00 (SM) 
RM 40.00 (SBH/SRWK) 
TERMASUK POSLAJU


No comments:

Post a Comment

Pertanyaan @ Kemusykilan Sila Tinggalkan Komen Dibawah :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...