Order / Pertanyaan Sila WHATSAPP @ SMS Ke "017-956 8326" (Strictly No Call)____________Visit Our Official FB Page : Mizz Han Resources HQ

JUS CALIPH
JUS CALIPH
SUNNAH SUPPLEMENT FOR KIDS

Buat ibu bapa yang prihatin!!!

Jus Caliph ialah jus makanan tambahan kanak kanak yang tinggi dengan kandungan Serat, Kalsium, Vitamin dan Minerals yang sangat membantu untuk tumbesaran dan perkembangan otak kanak-kanak.
Amalan pengambilan gabungan makanan sunnah ini melalui Jus Caliph bukan sahaja mampu menjadi pemangkin kepada kesihatan terunggul, malahan membantu anak anak kita memperoleh keberkatan dengan mengamalkan makanan sunnah dalam kehidupan seharian, In Shaa Allah.

Bagi memudahkan anak anak anda mengamalkan makanan sunnah dan mendapat khasiat untuk pertumbuhan dan perkembangan otak mereka.

Cubalah Jus Caliph – Sunnah Supplement For Kids.KANDUNGAN BAHAN JUS CALIPH
Mengandungi 'GRED TERBAIK' :
Kurma, Kismis, Madu, Delima, Buah Tin, Aprikot, Omega 3, Omega 6
SOALAN LAZIM : 
Q: Kenapa saya harus memilih Jus Caliph untuk anak saya? 
A: Anda perlu memilih Jus Caliph kerana : 
(i) Kesemua kandungan di dalam Jus Caliph -Sunnah Supplement For Kids merupakan sumber yg tinggi dengan Serat, Vitamins, Minerals dan nutriens yang lain. 
(ii) Kurma, Kismis, Madu, Delima dan Buah Tin merupakan makanan Sunnah yang sangat digalakkan diamalkan oleh semua umat Islam termasuk kanak kanak. 
(iii) Setiap bahan yang terkandung dalam Jus Caliph memiliki kehebatannya tersendiri yang mampu menjadi penawar pelbagai penyakit dan perkembangan minda bukan sahaja terbukti secara saintifik, malahan turut diperakui khasiatnya oleh baginda Rasulllah S.A.W melalui hadis-hadis dan ayat-ayat suci Al-Quran. 
(iv) Amalan pengambilan gabungan makanan sunnah ini melalui Jus Caliph bukan sahaja mampu menjadi pemangkin kepada kesihatan terunggul, malahan membantu anak anak kita memperoleh keberkatan dengan mengamalkan makanan sunnah dalam kehidupan seharian, In Shaa Allah.

 Q: Adakah Jus Caliph mendapat kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia?
A: YA.Jus Caliph- Sunnah Supplement For Kids tidak mendapat pengiktirafan sebagai ‘PRODUK TIDAK PERLU BERDAFTAR’ kerana ianya hanyalah makanan tambahan (food supplement) berasaskan buah buahan Gred Terbaik

Q: Produk ini sesuai untuk siapa?
A:Jus Caliph di formulasikan khas kepada kanak kanak seawal 1 tahun dan keatas.

Q: Adakah produk ini berkesan?
A: Dengan izin Allah, produk ini baru beberapa minggu dipasaran dan kami telah menerima banyak testimoni yang baik dari pengguna.TESTIMONI ANAK-ANAK YANG TELAH BERJAYA BERSAMA 
JUS CALIPH

HARGA ASAL/PASARAN :
RM80 (SM), RM85 (S/S)
TIDAK TERMASUK POS

HARGA PROMOSI DARI MIZZ HAN RESOURCES :
1 BOTOL :
RM60.00 (SM), RM65.00 (SBH/SRWK)
FREE POSLAJU

2 BOTOL :
RM110.00 (SM), RM120.00 (SBH/SRWK)
FREE POSLAJU
PROMOSI COMBO :
1 BOTOL JUS CALIPH + 1 PACK CALIPH CEREAL
RM100 (SM)
RM105 (SBH/SRWK)
FREE POSLAJU
Klik Untuk Info Lanjut Tentang >> CALIPH CEREAL

No comments:

Post a Comment

Pertanyaan @ Kemusykilan Sila Tinggalkan Komen Dibawah :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...