Order / Pertanyaan Sila WHATSAPP @ SMS Ke "017-956 8326" (Strictly No Call)____________Visit Our Official FB Page : Mizz Han Resources HQ

FERYAL MIRACLE REJUVFERYAL MIRACLE REJUV 
ATASI MASALAH RAMBUT GUGUR


FERYAL MIRACLE REJUV KHUSUS
UNTUK MASALAH RAMBUT :  
Masalah Rambut Gugur 
√ Masalah kelemumur 
√ Masalah rambut kusam dan rosak 
√ Masalah rambut berkutu 
√ Masalah rambut bercabang 
√ Masalah rambut berbau 
√ Masalah rambut botak


MASALAH LAIN YANG BOLEH DIATASI
OLEH FERYAL MIRACLE REJUV :  
️ Rambut GUGUR 
️ Gatal Kepala cam nak kikis 
️ Rambut Berlopong-Lopong 
️ Kepala Berlopak 
️ Kelemumur Berkilo-kilo 
️ Nipis bahagian dahi dah nak jadi macam huruf (M) 

KELEBIHAN LAIN FERYAL 
MIRACLE REJUV :  
️Menyejukkan Kepala & Rambut. 
️ Menghapuskan Kelemumur. 
️ Memperbaiki Rambut Bercabang. 
️ Rambut Berbau Harum 24jam. 
️ Pertumbuhan rambut Baru. 
️ Melembutkan Rambut. 
️Melegakan Sakit kepala & Migraien. 
️ Memberi Kesegaran berpanjangan.Masalah rambut yang paling popular adalah masalah rambut gugur. Perempuan dan rambut gugur macam kawan baik. Perempuan mana yang tidak pernah alami masalah rambut gugur terutamanya perempuan yang baru lepas bersalin. Ini memang tak dapat dinafikan lagi.  Bukan kaum perempuan je alami masalah rambut gugur ni. Lelaki pun ada mengalami masalah rambut gugur. 

Hanya dengan sebotol Feryal Miracle Rejuv mampu merawat pelbagai jenis masalah rambut tak kira perempuan atau lelaki. Kesemua masalah Masalah rambut gugur, kelemumur, rambut kusam, rambut rosak, kutu, rambut bercabang, rambut berbau, rambut botak atau pelbagai jenis masalah rambut boleh di rawat dengan Feryal Miracle Rejuv.Feryal Miracle Rejuv di formulasikan dengan Kombinasi ARGAN OIL & JOJOBA OIL BERMUTU TINGGI khas untuk membantu masalah rambut dan kulit kepala. Formulasi hebat ini telah diuji dan 100% BEBAS dari bahan kimia yang merbahaya. Kesannya boleh dirasai  dengan hanya SEKALI SPRAY sahaja!

 

PUNCA-PUNCA RAMBUT GIGUR :
1. Faktor Genetik : Jika seorang ibu atau bapa mengalami masalah rambut gugur apabila umurnya meningkat, anak perempuan dan lelakinya juga akan alami masalah yang sama. 

2. Perubahan hormon untuk wanita mengandung dan bersalin. Kebanyakkan ibu mengandung dan yang baru melahirkan anak mengalami masalah rambut gugur. Rambut gugur di sebabkan perubahan hormon yang terjadi dan juga disebabkan hormon yang tidak stabil di dalam badan. 

3. Penggunaan bahan kimia yang berlebihan. Bagi yang suka mewarnakan rambut dan suka menggunakan bahan kimia untuk meluruskan rambut, penggunaan bahan kimia akan merosakkan rambut sehingga ke akarnya. Kesannya, rambut gugur terjadi. 

4. Penggunaan shampoo yang tidak sesuai. Penting untuk kita guna shampoo yang sesuai dengan kulit kepala dan rambut kita. Jika tidak sesuai, mungkin masalah rambut gugur akan jadi lebih teruk. 

5. Pemakanan juga salah satu faktor yang menyebabkan rambut gugur. Gaya pemakanan yang tidak terkawal boleh menyebabkan hormon di dalam badan juga dan menjadi penyebab kepada rambut gugur. 

6. Rambut gugur juga boleh berlaku jika perempuan/lelaki tersebut mengalami masalah aliran darah tidak lancar. Aliran darah yang tidak lancar di dalam badan boleh menjadi penyebab kepada rambut gugur. 

7. Mengikat rambut terlalu kuat. Mengikat rambut atau menarik rambut dengan kuat boleh memberi kesan yang tidak baik pada akar rambut di mana ia akan jadi lemah dan senang untuk tercabut. 

8. Kulit kepala gatal gatal. Ini selalunya terjadi pada mereka yang memakai hijab/tudung disebabkan kulit kepala kurang terdedah kepada udara . Bila kulit kepala tidak bernafas, berpeluh dan akan mula rasa gatal gatal dan berkelemumur. Bila menggaru dalam masa yang sama rambut mudah gugur.INFO PRODUK
FERYAL MIRACLE REJUV :  
️ Lelaki dan perempuan boleh guna. 
️ Halal & ada KMM No. (NOT140502941K). 
️ Kesan dalam 1 minggu. 
️ Boleh pakai solat. 
️ 1 botol 100ml tahan 80 hari. 
️ Mudah dibawa bersama ke mana-mana saja.

CARA PENGGUNAAN FERYAL
 MIRACLE REJUV : 
Hаnуа ѕрrау dі kulіt kераlа dаn bіаrkаn beberapa jam atau seharian. 
FΕRΥΑL MIRACLE REJUV dijamin ΤIDΑΚ ΒΕRΜΙΝΥΑΚ wаlаuрun mеngunаkаn ΑRGΑΝ Oil dan Jojoba Oil. 
Selesa dipakai dan mudah diserap oleh akar rambut dan juga kulit kepala.

TESTIMONI PENGGUNA FERYAL MIRACLE REJUV

 
 
KANDUNGAN : 
100 ML/ BOTOL 

HARGA ASAL/PASARAN :  
RM130.00 

HARGA PROMOSI DARI MIZZ HAN RESOURCES :
RM70.00 (SM) 
RM75.00 (SBH/SRWK) 
FREE POSLAJU

No comments:

Post a Comment

Pertanyaan @ Kemusykilan Sila Tinggalkan Komen Dibawah :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...