DEWI BEAUTY CARE



DEWI BEAUTY CARE : 
SERLAHKAN KEJELITAAN ANDA SEAWAL 3 HARI


PERHATIAN KAUM WANITA YANG INGIN CANTIK!
Ketahui bagaimana kami telah menolong orang ramai menyelesaikan masalah kulit dalam masa 3 hari!!
Kami mahu ANDA kelihatan lebih cantik!

Tak perlu inject
Tak perlu supplement
Tak perlu shake-shake



Memperkenalkan, Set Dewi Beauty Care dah bantu ramai orang menyelesaikan masalah kulit.
Dalam masa 3 hari, jerawat kecut!! Jeragat semakin pudar!!
Kulit bertambah seri dan glowing!!
Ada yang dah berani keluar tanpa makeup - sebab dah tak malu


KENAPA DEWI BEAUTY CARE :
Senang
Penggunaan yang senang. Hanya Cuci Muka, Sapu Toner, dan kemudian Krim Pagi/Malam.

Kesan Pantas
Dalam masa 3 HARI anda akan nampak perbezaan yang ketara pada wajah ANDA

Jimat
Anda tidak akan percaya dengan HARGA kami. Dan anda akan dapat HADIAH percuma lagi.

Selamat
Diluluskan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM)




Diformulakan dengan 100% bahan organik & bebas bahan kimia seperti merkuri, hidrokuinon dan plumbum. Ia mampu MERAWAT SEGALA JENIS MASALAH KULIT & MEMUTIHKAN serta mengembalikan KEREMAJAAN kulit.




APA YANG ANDA DAPAT DENGAN BEAUTY CARE :
Floral Soap 50gm
Floral Toner 30ml
Floral Day Cream 10gm
Floral Night Cream 10gm

KEBAIKKAN DEWI BEAUTY CARE :
-Menghilangkan jerawat
-Menghilangkan bekas jerawat
-Menyamarkan dan menghilangkan jeragat
-Mencerahkan kulit dan kelihatan berseri.
-Menghaluskan dan mencerahkan kulit wajah
-Meratakan tona kulit
-Meremajakan kulit
-Menegangkan kulit wajah sehingga kelihatan lebih muda
-Memperbaiki struktur kulit wajah
-Menjadikan kulit lebih halus
-Menghilangkan bintik- bintik hitam
-Mengecilkan liang roma
-Mengembalikan seri wajah
-keberkesanan terbukti selepas 3 hari penggunaan



JAMINAN DEWI BEAUTY CARE UNTUK ANDA :
Menghilangkan Jerawat 
Menghilangkan Jeragat 
Menghilangkan parut degil dan lama 
Baiki kulit yang rosak akibat tersalah pakai produk 
Meningkatkan keyakinan diri


PRODUK INI BUKAN  REBRANDING, BUKAN REPACKING.
DIJAMIN 100% BERKUALITI & SELAMAT UNTUK KULIT ANDA.


KENAPA PERLU PILIH DEWI BEAUTY CARE : 
Tidak mengelupas 
Tidak memedihkan kulit 
Tidak memeritkan kulit 
Tidak menipiskan kulit 
Lulus KKM



TEXTURE DAY & NIGHT KRIM YANG SANGAT HEBAT & LUAR BIASA!

"Kak best la pakai krim siang DEWI BEAUTYCARE ni.. Lembut dan ringan je bila apply kat muka..muka pun x berminyak..dah la wangi mcm bau buah" - eena

"Sis, malam malam sy sapu krim malam ni..esok pagi kulit rasa ringan dan lembuuuut sgt..jerawat ada pun terus kecut esoknya!" - zaty





CARA PENGGUNAAN DEWI BEAUTY CARE:
3 LANGKAH MUDAH :
1. Cuci muka menggunakan Dewi Floral Soap sebersihnya. Dan lap muka menggunakan kain yang bersih.
2. Sapukan Dewi Floral Toner dengan lembut menggunakan Facial Cotton.
3. Sapukan Dewi Floral Day/Night Cream di akhir pemakaian.

P/S : Disarankan kepada semua untuk menggunakan Set Dewi Beauty Care TANPA HENTI sehingga sebulan. Kerana, di dalam tempoh ini, Set Dewi akan merawat masalah kulit anda dan juga memberikan kesan glowing pada wajah.

Setiap set tahan lebih dari 30 hari - bergantung kepada pemakaian.





TESTIMONI PENGGUNA DEWI BEAUTY CARE













HARGA ASAL :
RM99 SM / RM109 SS 

HARGA PROMOSI DARI MIZZ HAN BEAUTY : 
RM80.00 (SM)
RM85.00 (SBH/SRWK)
FREE POSLAJU

Pembeli yang terawal akan terima special gift dari HQ !!


No comments:

Post a Comment

Pertanyaan @ Kemusykilan Sila Tinggalkan Komen Dibawah :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...