AURAWHITE BEAUTY COLLAGEN NEW FORMULA 2015



AURAWHITE BEAUTY COLLAGEN FORMULA & PACKING TERBARU 2015



 
Minuman Kolagen Pencerah yang mendapat permintaan tinggi sehingga sekarang. Aurawhite Collagen kini lebih hebat dengan penambah baik dari segi kualiti dan kandungan di dalamnya. Isi yang lebih padat. 

AURAWHITE Diiktiraf SUPER HEALTH BRAND ASIA PACIFIC & HEALTH AMBASSADOR ASIA PACIFIC

Jom kenal packaging baru Aurawhite.Jangan risau packaging yang lama masih lagi terjual dipasaran dan ia adalah original dari keluaran Aurawhite. Anda jangan risau kerana produknya masih yang sama cuma perbezaan pada packaging sahaja dan pastikan pada botol mempunyai sticker hologram berwarna pink dan sticker QR code

 


============================================== 
NEW FORMULA. NEW PACKAGING
AURAWHITE SC + COLLAGEN 15X STEMCELL
=============================================








============================================== 
NEW FORMULA. NEW PACKAGING
AURAWHITE PLUS + COLLAGEN
=============================================










==============================================
 NEW FORMULA. NEW PACKAGING
AURAWHITE CHOCOLATE COLLAGEN SHAKE
==============================================




 
CARA PENGAMBILAN AURAWHITE:-
1) Masukkan 2 scoop ke dalam shaker dan goncang.
2) Bancuh menggunakan air mineral /air bersih biasa.. Tidak digalakkan menggunakan air panas kerana dikhuatiri zat-zat aktif akan mati dan hilang
 3) Jauhi minum / makan dari sumber yang mengandungi kafein seperti kopi, teh dan sebagainya kerana kajian menunjukkan kafein mampu menghilangkan zat aktif dan tidak baik untuk kecantikan kulit.
 4) WAJIB minum air masak / mineral /air bersih sekurang-kurangnya 3-5 liter sehari untuk kadar serapan yang cepat dan kesan yang pantas.
 5) Cara yang sesuai untuk pengambilan AURA WHITE adalah semasa perut kosong. Di sarankan ambil pada waktu pagi (2 jam sebelum sarapan) dan malam sebelum tidur (2 jam selepas makan malam)

Rangkaian Aurawhite Collagen Sesuai Untuk Ibu Mengandung  juga.


Insyaallah kulit gebu-gebus itu dapat kat baby yang bakal lahir juga.

Ibu-ibu menyusu juga boleh minum, Aura White ini tiada kandungan yang merbahayakan, 100 %  semulajadi & selamat ,tiada tambahan gula,bahan pengawet,pewarna atau perisa tiruan. Bebas hormon,steroid dan bahan kimia oleh SGS. Ianya 100% selamat.



SOALAN LAZIM TENTANG PRODUK AURAWHITE BEAUTY

Q:- Saya nak tanya..kalo saya amalkn minum green tea setelah saya minum AuraWhite GlutaCollagen ade kesan smpingan x???
 A:- tiada masalah, boleh amalkan sekali, jarakkan masa pengambilan dalam masa setengah ja

 Q : 1 jar tu brapa gram? Tulis 500gm, tp kenapa isi ia 400,000mg?
A : Sebab ia termasuk berat jar/bekas ia.. isi kandungan memang 400gm=400,000mg  

Q: 1 jar tahan brapa lama?
A: Bergantung cara pengambilan. Jika sekali sehari, tahan 2 bulan. Tapi permulaan amal, di sarankan minum lah 2 kali sehari, pagi dan malam. Jadi ia tahan untuk sebulan.. Nak kesan bagus dan cepat kan, jadi minum banyak2 sikit..hehe.. (air bersih juga minum secukup nya ye..)

Q : Rasa ia macam mana ye?
A: Rasa manis-manis buah asli.campuran lemon roselle..:) sedap.. kena cuba sendiri, baru tau..sekali cuba mesti nak minum lagi

Q : Jar tu plastik ke tin? Kang berkarat lak, bahaya tu.
A: Bekas plastik yang cantik, macam tupperware.. Dah habis isi nanti boleh gantikan dengan biskut..hehe.. :-)

 Q: Alahan seafood/resdung boleh ambil?
A : Boleh. Kolagen ia dari sumber akuatik - ikan talapia, tiada unsur marin. Bahan2 lain dari ekstrak buah juga sarang burung.. sangat bagus untuk kesihatan dalaman selain untuk mencantikkan kulit.

Q: Jika ada penyakit kronik seperti darah tinggi, kencing manis atau jantung boleh minum ke?
A: Aura white selamat untuk semua. Ia minuman bernutrisi bebas gula dan pengawet. Jika makan ubat, jarakkan masa pengambilan. Jika bimbang berlakunya tindakbalas yang teruk, cuba minum dengan dos yang sedikit dulu, setengah scoop.

Q: Berapa lama nak nampak halus, cerah, gebu ni?
A: Jika konsisten 2 kali sehari, jaga pemakanan dan badan sihat, tentunya kesan terserlah pada kulit dalam tempoh 2 minggu sahaja!!


 Untuk testimoni pengguna Aurawhite Beauty Collagen 
sila klik link dibawah :




PENGHANTARAN:-
  
KAMI MENGGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI
KEPADA PELANGGAN DALAM TEMPOH 1 KE 3 HARI WAKTU BEKERJA.
NO RUJUKAN ITEM (TRACKING NUMBER) AKAN DIBERIKAN
SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI.

 




1 comment:

  1. umur 14 tahun boleh tak guna aurawhite sc+ collagen 15x ni?

    ReplyDelete

Pertanyaan @ Kemusykilan Sila Tinggalkan Komen Dibawah :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...