OLICANDY PREMIUM EDITION


OLI CANDY PREMIUM EDITION
 Edisi Terbaru Pencerah Kulit 5X Ganda


 Memperkenalkan Gula-Gula Ajaib Berperisa Oren.
Just amalkan 1-2 Biji aje Sehari. 
Confirm akan Membuatkan Jerawat Lari Serta kulit Kusam Tiada Lagi ! 
Mudah giler nak Gebus Gabas sekarang nih kan ? 
So Tidak Ada lagi Alasan Untuk Cantik Menawan ! 
Anda hanya Perlu Amalkan Secara Teratur & Lihat aje hasil yang bakal anda perolehi ! 


APA BEZA OLICANDY PREMIUM DENGAN 
SUPPLIMENT LAIN 
1. OLI CANDY supplement pertama di Malaysia yg menggunakan inovasi TERKINI pencerahan kulit melalui ekstrak OLIVE LEAF (daun pokok zaitun). 
Kajian membuktikan Olive Leaf mengandungi Polifenol yang sangat tinggi yang membantu pencerahan tona kulit serta menghilangkan tanda penuaan dengan efektif.
Olive Leaf juga kaya antioksidan, antibakteria, antikanser serta mengandungi pelbagai zat aktif lain yang amat berguna dalam menurunkan kadar gula juga menstabilkan tekanan darah, mempercepatkan pembakaran lemak badan, menyihatkan jantung, mencegah risiko penyakit kronik, saraf dan stroke. 
Olive Leaf juga merangsang penghasilan glutatione dalam badan secara semulajadi, maka kesan pencerahan adalah lebih cepat dan tinggi berbanding dengan pengambilan gluta secara oral. 

2. Oli Candy mengandungi BOVINE COLLAGEN  
Ia sangat sesuai diambil oleh mereka yg mempunyai alahan kepada Marine Collagen & Seafood
Ia membantu membaik pulih tekstur kulit, menganjal dan menegangkan kulit. 

3. Astaxanthin di dalam Oli Candy memastikan nutrisi hebat untuk badan. 
500 x kuasa dari vitamin E dan C
  10 x kuasa dari beta-carotene 
10 x kuasa dari lutein 
  Paling mudah diserap ke dalam badan berbanding antioksidan lain. 
Membaiki dan memelihara dna sel yang rosak, meningkatkan imuniti dan menguatkan / melindungi sel2 badan. 

4. Kebaikan L-lysine dalam Oli Candy 
Ia amat diperlukan untuk proses membaiki dan pembiakan sel-sel badan dan untuk membentuk antibodi, enzim dan hormon. 
Ia juga berperanan memelihara otot-otot dan tisu-tisu badan, merawat keletihan, hepatitis dan HIV.





KEISTIMEWAAN OLICANDY PREMIUM: 
  Mencerah dan mensekatakan tona kulit seluruh badan 
  Melembap, menganjal, menegang serta memudarkan parut 
Wajah lebih segar, berseri dan halus gebu 
Kaya antioksidan, antipenuaan serta mempercepatkan baikpulih sel 
Merencatkan pertumbuhan jerawat 
Mengatasi pelbagai masalah kulit seperti kegatalan, kudis, ekczema 
Mengurangi kedutan halus, tompok2 gelap dan jeragat pada badan 
Membuang toksin dan membersihkan darah kotor 
Mengurangi masalah sakit sendi dan otot 
Memberi tenaga dan meningkatkan kecergasan badan 
Meningkatkan sistem imunisasi 
Mencegah pelbagai penyakit kronik termasuk kanser 
Boleh diambil lelaki dan wanita, 13 tahun ke atas 
Wanita hamil tidak digalakkan ambil Oli Candy 










CARA PENGAMBILAN OLI CANDY
  Boleh diambil bila2 masa, terbaik semasa perut kosong 
Amal 1-2 biji sehari 
Jarakkan 4 jam sekira nya minum minuman berkafein 
Banyakkan pengambilan air bersih sepanjang hari







PERSOALAN & JAWAPAN  
1.Apa bezanya olicandy dengan product collagen lain?
Olicandy merupakan gula gula pencerahan pertama di Malaysia yg berasaskan daun buah zaitun dan collagen, dimana ia dapat mencerahkan kulit dan bagus untuk kesihatan, ia mudah diambil,hanya kunyah dan mudah di bawa ke mana. Olicandy terbukti keberkesanannya oleh 99% pengguna. 

2. Olicandy bole di ambil oleh lelaki?
Ya, boleh. Olicandy boleh di ambil oleh lelaki kerana bahan bahan olicandy tidak melibatkan hormon wanita. Juga bole di ambil dr umur 13 tahun dan ke atas. 

3.Olicandy boleh di ambil oleh wanita menyusu atau mengandung? 
Wanita mengandung tidak di galakkan mengambil olicandy tetapi tiada masalah bagi breastfeeding mother untuk mengambil olicandy. 

4. Saya mengalami allergic seafood dan alah kepada marine collagen, bolehkan saya mengambil olicandy?
 Ya, boleh. Olicandy di formulasi khas buat mereka yg alah marine collagen, olicandy menggunakan bovine collagen dimana ia halal dan selamat. Kolagen bovine adalah kolagen yang diambil daripada lembu, dibersih dan diekstrakkan menjadi sumber kolagen yang bermanfaat untuk kesihatan kulit manusia. Kolagen bovine nie mirip2 sel kolagen kulit manusia, kerana itu penggunaannya amat meluas dalam bidang perubatan dan kecantikan. Olicandy memilih menghasilkan kolagen berasaskan bovine kerana kadar peratusan alahan amat amat rendah berbanding kolagen daripada sumber marin.
 
5. Berapa lama kesan pengambilan olicandy boleh di lihat atau dirasai?
Ia bergantung kepada hormon dan jumlah toksin dalam badan seseorang. Kebanyakan pengguna dapat melihat dan merasai kesan Olicandy seawal 1 minggu. 

6. Bolehkah saya mengambil olicandy semasa period?
Ya boleh, semasa menstruasi badan kita lemah dan lesu kerana banyak darah keluar, jadi pengambilan olicandy dapat membantu memberi tenaga dan mengekalkan glowing di wajah. 
 
 7. Olicandy ni selamat di ambil tak? Ada side effect? Lulus KKM tak?
Jangan risau, olicandy selamat di ambil, dan tiada side effect. Olicandy telah di luluskan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia dan diklasifikasikan under makanan kesihatan bukan ubatan. Ini number sebagai rujukan 041114/10/033
 
 8. Betulkah pengambilan supplement collagen dapat menaikkan selera makan kita?
Fakta itu tidak benar sama sekali, apabila kita mengambil apa apa supplement kecantikan dan kesihatan, peredaran darah akan mengalir dengan baik, itu tanda nya supplement itu betul betul berkesan dengan badan kita. Dan apabila blood circulation bagus, badan rasa ringan dan mungkin akan meningkatkan selera makan kita. Betul tak bila badan kita penat, selera pun kurangkan? Begitulah konsepnya. 





TESTIMONI PENGGUNA OLICANDY
 PREMIUM EDITION :






















100%ORIGINAL


 ISI KANDUNGAN: 
30 BIJI/ BOTOL

HARGA PASARAN :
RM59.00/ BOTOL TIDAK TERMASUK POS

HARGA PROMOSI OLICANDY PREMIUM  
DARI MIZZ HAN RESOURCES :
RM50.00 (SM)
RM55.00 (SBH/SRWK)
 FREE POSLAJU

No comments:

Post a Comment

Pertanyaan @ Kemusykilan Sila Tinggalkan Komen Dibawah :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...