Order / Pertanyaan Sila WHATSAPP @ SMS Ke "017-956 8326" (Strictly No Call)____________Visit Our Official FB Page : Mizz Han Resources HQ

AMIRNA PLUS TABLETAMIRNA PLUS TABLET 
 RAHSIA WANITA ANGGUN


Macam-macam jamu dah cuba?
Iklan je gempak tapi bila guna langsung tak berkesan?
Harga mahal?

Kini anda boleh tersenyum lebar dengan AMIRNA PLUS TABLET jimat dan berkesan,1 BOTOL 1 CERITA yang dah cuba je tahu keberkesananya.

Rumusan herba terbaik untuk penyakit-penyakit wanita yang mungkin menjejaskan keharmonian rumah tangga dan rumusan herba terbaik untuk mengembalikan keceriaan hubungan suami isteri.


Amirna Plus Tablet mengandungi campuran herba terpilih yang terbukti mampu merawat dan menyembuhkan beberapa masalah kesihatan wanita.Rumusan turun menurun sejak 1913.Sudah berjaya membantu ramai kaum wanita yang menghadapi masalah kesihatan.Pengambilan yang berterusan akan membantu melambatkan proses monopause.

AMIRNA PLUS TABLET DAPAT MENYELESAIKAN:- 
keputihan hilang dengan serta merta
segarkan tubuh badan dari keletihan.
mengetatkan pangkal rahim selepas 6 jam pengambilan
merawat wanita lepas pantang dan selepas datang bulan
melancarkan peredaran haid teratur / senggugut
menambahkan susu ibu yang menyusu
mengatasi masalah buasir
mengatasi masalah penyakit yang berkaitan dengan urat saraf (sakit tumit,lutut & lenguh2 badan)selepas 2 jam pengambilan.
dan lain-lagi masalah wanita 


NOTA TAMBAHAN :
Kaum lelaki yang mengalami sakit lutut, sakit tumit, lenguh badan, buasir, angin dalam badan, resdung juga boleh mengambil amirna plus tablet. Selamat digunakan oleh wanita bujang ataupun yang telah berkahwin. 
Wanita Bujang: Hanya makan pil sebagaimana yang disyorkan mengikut masalah anda, dilarang masukkan kapsul ke dalam faraj. 
Wanita Berkahwin: Sangat digalakkan untuk makan dan masukkan ke dalam faraj sebagaimana disyorkan mengikut masalah yang anda hidapiRAMUAN AMIRNA PLUS TABLET: 
- Buah Manjakani 
- Kacip Fatimah 
- Bunga Pakma 
- Daun Sirih
 - Akar KayuCARA PENGGUNAAN MENGIKUT MASALAH YANG DIALAMI: 
 
1.Penyakit keputihan (Candidiasis Vaginal ,Vulvovaginal Candidiasis)
Ciri-ciri penyakit ini adalah cairan bening yang dikeluarkan oleh Miss V yang berbau menyengat, agak kental, berwarna putih, kekuningan, kehijauan atau kemerahan yang keluar dari vagina. Keluarnya cairan tersebut diikuti gejala rasa gatal, iritasi, rasa nyeri saat berhubungan intim, rasa nyeri pada perut bahagian bawah, berbau atau aroma tidak sedap kadang-kadang diikuti oleh pendarahan. Cairan bening yang dikeluarkan akibat terinfeksi organ rahim wanita oleh mikroorganisme.
 Cara Pengambilan : 
Makan 1 biji 3 kali sehari
    Masukkan 1 biji pil kedalam faraj selama minima 6 jam setiap malam. 

2.Sengugut (Dysmenorrhoea)
Himpunan simptom fizikal, psikologi, dan emosi yang berkait dengan kitaran haid wanita. Berkait rapat dgn proses ovulasi yg berlaku pada kitaran haid.Kesakitan sengugut primer oleh pengeluaran PROSTAGLANDIN dari dinding rahim secara berlebihan menyebabkan pengecutan otot rahim berlaku dgn lebih kuat. 
Cara Pengambilan :  
Makan 1 biji 3 kali sehari 
(Terbaik diamalkan selama 1 bulan secara berterusan)

3.Merapatkan Pangkal Rahim / Faraj
Otot faraj dan kawasan perinium akan menjadi semakin lemah dengan pertambahan usia. Sewaktu kehamilan, tubuh wanita mengalami beberapa perubahan fizikal. Selepas kelahiran, tubuh wanita juga mengalami perubahan termasuk pada faraj yang didapati tidak lagi sama seperti dulu. Hubungan seks tidak lagi memuaskan seperti sebelumnya. Koyakan faraj yang anda alami mungkin berlebihan memandangkan saiz bayi yang dilahirkan dikategorikan sebagai besar (melebihi 4 kg).

Cara Pengambilan :  
Makan 1 biji 3 kali sehari
    Masukkan 1 biji pil ke dalam faraj selama minima 6 jam setiap malam 
(Terbaik diamalkan selama 1 bulan secara berterusan)

4.Mencantikkan payudara (Gebu dan Montok)
Payudara kecil atau lembik disebabkan banyak perkara. Pertama kerana kekurangan hormon dan menyebabkan pertumbuhan terbantut. Faktor kedua disebab faktor seperti lepas melahirkan anak. Wanita yang melahirkan anak kebanyakannya berlakunya perubahan hormon dan kematian sel-sel kulit. Armina Plus Tablet mengandungi rumusan yang membantu mencantikkan payudara anda. 
Cara Pengambilan :   
    Makan 1 biji 3 kali sehari 
(Terbaik diamalkan selama 1 bulan secara berterusan)

5.Rawatan Selepas Bersalin
Trauma dengan proses kelahiran, Perubahan hormon dan emosi, Perubahan fizikal, dan Masalah Kelonggaran Faraj. Amirna Plus Tablet :membantu mengembalikan kekuatan otot dan mengetatkan faraj .Menyerap dan membuang kotoran/toxin yang terdapat serta memulihkan se-sel yang rosak.
 Cara Pengambilan : 
    Makan 1 biji 3 kali sehari
    Masukkan 1 biji pil kedalam faraj selama minima 6 jam setiap malam.
(Terbaik diamalkan selama 3 minggu secara berterusan)

6)Meningkatkan Kepuasan Seksual
Antara faktor yang penting dalam hubungan kelamin ialah mencapai kepuasan seksual dimana proses kemutan dan keketatan lubang faraj menjadi antara aspek utama yang mempengaruhi. Mengekalkan faktor ini amat sukar memandangkan manusia amat dipengaruhi oleh proses penuaan,kematian sel ,trauma,jangkitan kuman/penyakit dan proses melahirkan anak. Amirna plus tablet mengandungi rumusan yang terbukti bukan sahaja membersihkan kawasan tersebut dan menyerap kotoran malah menguatkan otot faraj/pangkal rahim (bulbo cavernosus) serta mengetat dan merapatkan bahagian sensitf tersebut. 
Cara Pengambilan : 
  Makan 1 biji 3 kali sehari
    Masukkan 1 biji pil ke dalam faraj selama minima 6 jam setiap malam 
(Terbaik diamalkan selama 2 minggu secara berterusan)

7.Membersihkan faraj selepas pantang atau haid
Proses haid akan membuang keluar darah, mukus dan sel-sel yang sudah mati. Proses ini berlaku dalam tempoh yang agak tetap daripada masa akil baligh sehinggalah menopaus (putus haid) kecuali semasa mengandung dan penyusuan. Sering menyebabkan ketidakselesaan dan kekotoran mendap yang menyebabkan jangkitan kuman dan berbagai penyakit lain. Amirna Plus Tablet terbukti berfungsi menyerap semua kotoran seperti span dan membersihkan kotoran dalam aliran darah dan bahagian yang terbabit. 
Cara Pengambilan : 
  Makan 1 biji 3 kali sehari
    Masukkan 1 biji pil ke dalam faraj selama minima 6 jam setiap malam 
(Terbaik diamalkan selama 2 minggu secara berterusan)

    
HERBA 100% MAK BIDAN KEDAH
 KANDUNGAN :
1 Botol Mengandungi 32 Biji Tablet

HARGA PASARAN :
 RM50.00 (SM), RM55.00 (SS) 
TIDAK TERMASUK POS

 HARGA PROMOSI DARI MIZZ HAN BEAUTY :
 RM30.00 (SM)
RM35.00 (SBH/SRWK)
FREE POSLAJU

 amirna plus tablet murah, Halal, 100% original murah,amirna plus tablet lulus KKM, bukan fake bukan tiruan,  perbezaan original dengan tiruan. Testimoniamirna plus tablet , memang berkesan , Hargaamirna plus tablet , cara makanamirna plus tablet , No Pendaftaran Not KKMamirna plus tablet  ,review  , Harga promosi , harga borong
 http://www.wasap.my/60179568326

No comments:

Post a Comment

Pertanyaan @ Kemusykilan Sila Tinggalkan Komen Dibawah :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...