IZEARA 6 INCH BODY SERUM EXTRA POWER



IZEARA 6 INCH BODY SERUM 
EXTRA POWER


Macam tak percaya, hanya sapu sahaja pun boleh kurus?

 Ya silalah percaya! Memang boleh kurus!
 Enot sendiri telah membuktikan bahawa Produk 6 Inch Body Serum Xtra Power ini memang Powerfull.

SEJUK - TAK MELEKIT - WANGI

TERUS MENYERAP DAN TERASA IA BERTINDAK!
 
 
KELEBIHAN 6 INCH BODY SERUM 
‘6 Inch Body Serum’ (Formulasi Pertama Di Asia)
Mengandungi Stem Cell Formula
Produk 100% Bebas bahan kimia 
Produk 100% Bebas Paraben  
100% Terjamin keberkesanannya menurunkan 6 Inch dalam tempoh 48jam 
Menghilangkan parut & selulit lama 
100% Membakar lemak, membentuk struktur badan, dan mengekalkan kecantikan badan



Ketika anda sapu serum ni tidak akan mendatangkan kerana serum ini langsung tidak panas, tidak melepuh dan tak berbau kuat seperti serum panas yang lain . Baunya lembut dan wangi seperti losyen.  Dalam erti kata lain anda boleh pakai anytime anywhere tanpa teragak agak dan terganggu dari segi emosi .



Sebelum menggunakan produk ini Enot juga seperti anda juga teragak-agak dan  mempersoalkan keberkesanan serum ni .Jom lihat apa Enot kata :

 

"SAPU JER BOLEH KURUS KE ?? Inilah soalan pertama enot sebelum guna & yakin utk menggunakan 6 Inch Body Serum Xtra Power ni..... Tetapi setelah menggunakannya selama 35 hari, Alhamdulillah sgt2 teruja & bersyukur xsangka Produk 6 Inch Body Serum Xtra POwer betul2 miracle & powerfull gilee... Kak enot dah berjaya turun hampir 28 kg hanya dalam 35 hari shj.. 5 STAR kak enot bg kt produk ni..."



 (Rahsia Kurus 6 Inci Hanya 48 Jam)

Anda sila jangan keliru jika nampak Izeara 6 inch serum yang ada 2 jenis botol.Botol putih & biru. 
Bermula April 2015 packing putih yang lama sudah tidak dikeluarkan dipasaran.





KEISTIMEWAAN 6 INCH SERUM BERBANDING LOSYEN SLIMMING LAIN 
Produk losyen/body serum yang pertama mengandungi Garcinia Cambogia. Tak pernah ada pada slimming losyen lain. Garcinia cambogia ni sangat femes di german terutama di kalangan ahli farmasi dalam membantu proses pembakaran lemak dengan pantas. losyen slimming lain mana ada.. kat malaysia baru nak start femes pasal garcinia nie...so...memang patut cuba!


DILULUSKAN OLEH KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA (KKM)


Q & A 
1)6 inch body serum ada KKM Approval tak? 
Jawapan :Ada.Diluluskan oleh KKM dengan NOT140803635K

2)Ibu mengandung, menyusukan anak dan berpantang boleh guna tak 6 inch body serum? 
Jawapan : Boleh. untuk pregnant boleh disemua tempat kecuali muka dan perut. 

3)6 inch body serum boleh digunakan dimuka? 
Jawapan :Tidak boleh. Boleh apply diseluruh badan kecuali muka. Leher boleh untuk hilangkan double chin. 

4) 6 inch body serum ni panas tak? 
Jawapan : Memang tak panas.bukan panas sikit-sikit/suam-suam. TAK PANAS LANGSUNG. tiada rasa gatal-gatal atau miang-miang.Hanya berbau extract lime yang sangat-sangat best.



CARA PAKAI 6 INCH BODY SERUM 
Untuk kesan yang fantastic, sapukan 6 inch body serum 4-5x sehari. Selepas mandi, selepas makan dan malam sebelum tidur.



TESTIMONI FROM MIZZ HAN BEAUTY 
CUSTOMERS 








TESTIMONI PENGGUNA 6 INCH BODY SERUM :


































KANDUNGAN : 
200 ml/ Botol
HARGA PASARAN :
RM89.00 (SM)
RM95.00 (SBH/SRWK)


HARGA PROMOSI IZEARA 6 INCH BODY SERUM EXTRA POWER  DARI MIZZ HAN BEAUTY : 
RM75 (SM)
RM80 (SBH/SRWK)
FREE POSLAJU





Sila Klik Disini : CARA ORDER

No comments:

Post a Comment

Pertanyaan @ Kemusykilan Sila Tinggalkan Komen Dibawah :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...