BABIES BLINK 5 IN 1



BABIES BLINK 5 IN 1



KANDUNGAN SET BABIES BLINK 5 IN 1 : 
1. Day krim babies blink 25g
2. Night Cream Magic Babies Blink 25g
3. Glutacoll Soap
4. Serum Super Glowing 10ml
5. Toner White Glow (new)





CARA PAKAI BABIES BLINK 
~Cuci muka dengan sabun glutacoll setiap pagi dan malam, bilas dengan air dan keringkan
~Pada waktu siang, sapu krim siang (antibiotik day) babies blink di serata wajah Dianjurkan pakai nipis2 untuk kesan kulit kelihatan glowing dan terserlah)
~Pada waktu malam, titiskan sedikit serum dekat tangan dan dap2 kan keseluruh muka sehingga kering.Kemudian pakai krim malam dan ratakan.
~Sapu atau gosok toner whiteglow pada waktu siang dan malam sebelum apply krim di seluruh wajah.Boleh juga digunakan bersama kapas untuk keluarkan daki serta kekotoran.Elakkan guna di sekeliling mata








FUNGSI SETIAP ITEM DIDALAM SET BABIES BLINK 5 IN 1 : 
 1) GLUTACOL SOAP (RM12/pcs)
FUNGSI GLUTOCOL SOAP 
Menghilangkan bintik hitam 
Mengecutkan jerawat
** Cuci muka 2 kali sehari pagi & malam menggunakan glutacol soap** 

2) NIGHT MAGIC CREAM (RM22/pcs)
FUNGSI NIGHT MAGIC BABIES BLINK : 
Mengecilkan pori-pori muka 
Mematikan jerawat 
Membantutkan pertumbuhan jerawat 
Melicinkan struktur kulit wajah 
Mencerah 5x ganda dan melembutkan kulit selembut kulit bayi 
Berkesan dalam masa 24 jamMagic Night Cream 
Melicinkan kulit 
Menghilangkan flets parut jerawat serta jeragat 
Sekatakan tona kulit 
Menghilangkan jerawat, parut2 jerawa 
Menggebu dan menghaluskan kulit 
Mencerahkan kulit seawal 24 jam 
Kulit lebih pinkish dan kenyal 
Mengecilkan pori- sesuai untuk semua kenis kulit 
Boleh juga disapukan pada bibir untuk mendapatkan bibir pinkish 
Sesuai dari umur 12 tahun ke atas 

3) ANTIBIOTIK DAY CREAM (RM22/pcs)
 FUNGSI ANTIBIOTIK DAY CRAM 
Mencegah pertumbuhan jerawat 
Mengurangkan minyak di muka dan melembabkan ~kulit bebas minyak 
Mengawal pori-pori dari tersumbat 
Membuatkan kulit segar & berseri 
Memberi perlindungan penuh dengan SPF35 
Sesuai untuk semua jenis kulit ~ sensitif, jerawat, berminyak & kusam

Ramai wanita yang ingin cantik dan anggun tetapi tidak sedar produk kecantikan yang mereka guna mengandungi bahan kimia berbahaya seperti HIDROQUINON & MERKURI yang boleh menambahkan masalah kulit kita. Jangan risau! Set Babies Blink Pinkish Whitening tidak mengandungi sebarang bahan kimia yang berbahaya di dalam kandungannya. 

4) WHITENING SERUM BABIES BLINK
(RM18/15ML, RM12/10ML)
FUNSGI SERUM 
Mecerah dan membekalkan lembapan pada wajah

Botol serum nie mmg salu mendtgkan maslah bukan shj kt customer tapi seller juga, sebb serum salu BERUBAH BEKAS,BIASALAH SAYUNK PRODUK TERLAJAK LARIS . kdgkala penat jugalah nak explain kat customer.."eh nape btl serum awak hantar lagu nie, nape botol serum sy beli haritu tak sama dgn yg kali nie, nape btl serum  sekrg kecik pulak!! nape serum isinya siket jer, awak colek!! awak tipu sy,  awak juai fake, awak jual bukan ori,  bla ..bla..kalu selLEr mesti biasa dgn ayat camnie ya dOk..hahahah..sabar2 ya..dugaan..Apapun rupo serum yANG DIJUAI OLEH HAKAK, HANYA  ITULAH YG KITER DPAT DR PIHAK ADMIN  LYANAZ BEAUTY CARE YA.



5) TONER WHITE GLOW
FUNGSI TONER BABIES BLINK 
Membuang 100% daki serta kotoran pada muka serta badan 
Mencerahkan 5 kali ganda daripada bahan pemutih lain 
Menyeimbangkan minyak berlebihan pada wajah 
MENGHADIAHKAN  KULIT bersinar seawal 1 minit 
Mengecillkan pori2 terbuka 
Mencegah terjadinya jerawat




SOALAN LAZIM SET BABIES BLINK PINKISH WHITENING LYANAZ BEAUTY CARE : 

1. Berapa harga set Babies Blink Pinkish Whitening? 
Jawapan : Harga promosi kita bagi RM70.00 Semenanjung / RM75.00 Sabah/Sarawak. Percuma Pos Laju. 

2. Apa kandungan Babies Blink Pinkish Whitening ni? 
Jawapan : 99% kandungan Babies Blink Pinkish Whitening ialah pati ibu putih, krim glutathione, pati buah beri dan pati susu madu. Ianya TIDAKtidak mengandungi sebarang bahan kimia yang berbahaya seperti hidroquinon, merkuri, dan lain-lain. 

3. Seawal usia berapa dah boleh pakai Set Babies Blink Pinkish Whitening ni? 
Jawapan : Anak gadis seawal usia 12 tahun dah boleh memakai Set Babies Pinkish Whitening ni. 

4. Ibu mengandung boleh tak pakai Set Babies Blink ni? 
Jawapan : Boleh tiada masalah

 5. Dari mana asal produk Set Babies Blink Pinkish Whitening? 
Jawapan : Made in Malaysia, oleh pengasas Lyanaz Beauty Care


TESTIMONI PENGGUNA BABIES BLINK 5 IN 1
































HARGA PASARAN : 
RM105.00/SET 

HARGA PROMOSI DARI MIZZ HAN BEAUTY : 
RM40.00 (SM)
RM45.00 (SBH/SRWK)
FREE POSLAJU 


@
Sila Klik Disini : CARA ORDER

No comments:

Post a Comment

Pertanyaan @ Kemusykilan Sila Tinggalkan Komen Dibawah :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...