DNARS SKINCARE




DNARS SKINCARE


Produk Dnars Skincare adalah produk kecantikan dari Malaysia dan mempunyai kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia.  Selamat dan ia berkesan! 
KEBAIKAN & FUNGSI DNARS SKINCARE 
* Menghilangkan jerawat & parut bekas jerawat
* Menyamarkan & menghilangkan bintik-bintik hitam & putih di wajah
* Mengecilkan pori-pori
* Pigmentasi atau warna kulit tidak sekata
* Memutihkan & mencerahkan warna kulit
* Meremajakan & membuatkan kulit nampak bercahaya
* Menegangkan kulit muka sehingga anda kelihatan lebih muda
* Menghilangkan parut di wajah
* Menghilangkan kedutan
* Mengatasi masalah jerawat
* Mengatasi masalah jeragat
* Menyerikan kulit yang kusam
* 100% recommended 

SENARAI PRODUK DNARS

1. Dnars Skincare Trial Set  (Normal/Jeragat) - RM59.90
Terdiri daripada 4 item :  
1 sabun collagen, 1 sabun beras, 1 day cream, 1 night cream 

Untuk yg mmpunyai kulit Normal/Jeragat , sabun collagen membantu mengelakkan kedutan pada wajah kerana penggunaan sabun beras (kebiasaan pncuci jnis sabun mmg mngeringkan kulit..so dgn adanya sabun collagen..mmbantu melembabkn kulit) jadi SABUN SUSU BERAS & SABUN COLLAGEN perlu dlm kulit yg NORMAL/JERAGAT 

2. Dnars Skincare Trial Set  (Berminyak/Jerawat) - RM59.90
 Terdiri daripada 4 item :   
2 sabun beras, 1 day cream, 1 night cream 

SET JERAWAT/BERMINYAK pula mempunyai kedua2 sabun susu beras dan tak perlukan sabun collagen kerana keseimbangan minyak pada kulit sudah cukup untuk mngurangkan kedutan, selain itu keadaan minyak pada kulit yg banyak mmg memerlukan pencuci jnis mngeringkan kulit... so..nk buang minyakkan =)  yg berjerawat pula perlu keringkn jerawat supaya cpat pulih... so, sbb tu sabun susu beras sgt2 diperlukan bg mereka yg kulit berjerawat&berminyak.

3. Sabun susu beras - RM 13.90
Fungsi sabun susu beras :
 - mencuci muka sebersih2 nya...(membuang kotoran yang terdapat dalam pori2  muka-habuk,minyak,kulit mati)
- memudarkan dan menghilangkan parut jeragat dan jerawat
- membantu menghilangkan bintik-bintik hitam.
- Membuatkan Kulit Muka Lebih Cerah, Gebu, Licin, Halus, Lembut Dan Tegang
- Melembutkan Kulit Dan Menaikkan Seri Wajah

4. Sabun Kolagen - RM 13.90
Fungsi sabun kolagen : 
- membersih muka kita dgn lembut...boleh buat muka kita yg lesu,nmpk lebih segar.
- mengurangkan pigmentasi/jeragat
- memudarkan parut/cela
- mengurangkan kedutan dan garis2 halus (dkt area dahi selalunya)
- mencerahkan kulit yg kusam,kasar dan kering
- membuatkan tona kulit muka kita lebih sekata.
- memelihara kelembutan dan kelembapan semulajadi kulit 

5. Magic Day Cream Dnars - RM 26.90

Fungsi Magic Day Cream : 
- terdapat campuran set mutiara asli didalamnya...fungsinya untuk membantu menghilangkan jeragat,parut dan bintik hitam.
- mencerahkan kulit wajah dan membantu menghilangkan kedutan diwajah
- boleh juga digunakan sebagai foundation...fungsinya untuk mengelakkan jeragat dan bintik hitam tumbuh kembali. 

6. Night Cream/Moon Cream Dnars - RM 26.90
Fungsi Night Cream/Moon Cream : 
- bagi mereka yg mempunyai masalah kulit berminyak,night cream ialah krim yg sgt efektif untuk membantu  mengurangkan jerawat..menyingkirkan sebum berlebihan pada kulit muka.apabila kulit muka dh kurang berminyak,pori2 x lagi tersumbat..maka xbolehla jerawat nk tumbuh sesuka hati.
- bagi mereka yg ada msalh kulit normal tp berjeragat,xpe...jgn bmbg.InsyaAllah krim ni akan membantu  selesaikan masalah ni.Kulit akan menjadi lebih sihat dan lembap secara semulajadi. 

7. Toner Treatment - RM 21.90

Ramai yg suka ni jgk..customer kata,kesannya sangat powerrr..heheh.insyaAllah...lebih pantas menghilangkan jeragat dan jerawat

 - sesuai untuk kulit normal/berminya

   - ada masalah jerawat halus(pasir),jerawat besar2,

 - ada masalah jeragat,pigmentasi

 - parut jerawat 



kesan selepas guna:

 insyaAllah..boleh merawat jerawat ,jerawat mudah kecut n segan dh nk naik semula.hehe.

 Jeragat akan semakin pudar,lama2 terus hilang.



 8. Toner Collagen - RM 27.90


untuk kulit yg sangat normal/kering ( xde masalah jerawat dan jeragat yg serius)

 - boleh mengecilkan liang pori

 -melembapkan kulit

 - menjadikan kulit nampak flawless dan moist


9. Yellow cream / krim kuneng - RM 26.90

The best cream...

 - krim ni sangat xsesuai utk kulit muka berminyak.Please dont try.
 - hanya sesuai untuk kulit normal
 - untuk menghilangkan jeragat...
 - menghilangkan parut jerawat..

TIPS PENGGUNAAN DNARS SKINCARE MENGIKUT JENIS KULIT 

Trial set Normal 
Dalam trial set ni ada,2 sabun(susu beras dan collagen),day cream n night cream..Untuk customer yg amik full set,aada lg tambahan item- krim ku-neng,toner collagen dan magic gold foundation
 1) cuci muka menggunakan sabun dnars - guna sabun susu beras masa muka kita dlm keadaan yg sgt xbersih..kena asap bas,asap   lori,peluh,sabun collagen guna sebelum tdo dan bgn pagi...(time muka kita x kotor sgt)m- guna dulu sabun beras sepanjang masa(tiap2 kali cuci muka)bila dh habis sabun beras,baru start sabun collagen)
2)bila dh cuci muka,perlulah kita memakai toner collagen..utk menutup pori2 yg terbuka masa kita cuci muka td.
3) Kalau hari malam,kita pn sapulah night crem secara nipis ke seluruh kulit muka.klu kita ada krim ku-neng.utk mggu pertama..kita pakai krim malam dulu..pastu ats krim malam tu,kita layerkan dgn krim ku-neng.TAPI...tu mggu pertama sahaja...mggu kedua  dan seterusnya...kena pakai selang2..mlm ni krim malam..mlm esok krim ku-neng...begitulah seterusnya.
4) Disiang hari,cuci muka...pastu pakai toner...pastu pakai day cream...pastu pakai foundation,pastu pakai bedak...hasilnya?mstilah cantik...sbb mggunakan dnars skincare. 

Trial Set Kulit Berminyak
Dalam trial set berminyak...ada item yg sama je mcm trial set normal.yg BEZAnya ialah..dalam set berminyak..xde sabun collagen,dua2 sabun yg disertakan ialah sabun susu beras.Kenapa xde sabun collagen?sbb.....antara fungsi colllagen ialah untuk melembapkan kulit muka...lembap+berminyak=makin berminyak+naik jerawat.hehehhe.itulah sebabnya.
1)cuci muka dgn sabun beras-sgt best...kulit rasa sgt bersih,.
2)pakai toner treatment...utk merawat masalah kulit berminyak dan jerawat.
3)Dalam masa seminggu mula2 kita beli tu,x digalakkan utk pakai cream malam lg...bg kulit serasi dulu..pastu next week tu barulah pakai night cream.nk cantik,kena sabar kn?hehe.

TESTIMONI PENGGUNA DNARS SKINCARE







HARGA : 
1. Dnars Skincare Trial Set  (Normal/Jeragat) - RM59.90 
2. Dnars Skincare Trial Set  (Berminyak/Jerawat) - RM59.90 
3. Sabun susu beras - RM 13.90
4. Sabun Kolagen - RM 13.90 
5. Magic Day Cream Dnars - RM 26.90 
6. Night Cream/Moon Cream Dnars - RM 26.90 
7. Toner Treatment - RM 21.90 

8. Toner Collagen - RM 27.90

 9. Yellow cream / krim kuneng - RM 26.90



* Harga tertera adalah tidak termasuk postage.



Pos Laju Semenanjung Malaysia : + RM6

 Pos Laju Sabah/Sarawak : + RM9



* SETIAP PEMBELIAN PRODUK DNARS AKAN DIBERI PANDUAN PENGGUNAAN*


@
Sila Klik Disini : Cara Order

3 comments:

  1. Nak ty...sy beli set dnars. packaging baru. Ingat same je. Bile bkk. Yg lain sume sama. Kecuali NAR cream xde. Diganti dgn snow cream. Snow cream tu sm ke function mcm NAR. Da terbeli xleh nk pulang. Takot pki nti..effect lain lak. Penjelasan pls. Tenkiu.

    ReplyDelete
  2. Nak ty...sy beli set dnars. packaging baru. Ingat same je. Bile bkk. Yg lain sume sama. Kecuali NAR cream xde. Diganti dgn snow cream. Snow cream tu sm ke function mcm NAR. Da terbeli xleh nk pulang. Takot pki nti..effect lain lak. Penjelasan pls. Tenkiu.

    ReplyDelete
  3. Saya beli set jeragat ni, ada magic face soap, collagen face soap. Day cream dan snow cream. Macamne nak gune tuuuu

    ReplyDelete

Pertanyaan @ Kemusykilan Sila Tinggalkan Komen Dibawah :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...