BELLEZA COLLAGEN

BELLEZA COLLAGEN



Putih bak Snow White dalam masa 1-2 minggu!
Kulit muka cerah tapi badan gelap? Kulit kusam dan tidak berseri? Tona kulit tak sekata? Masalah jerawat dan jeragat menghantui diri?

Atasinya segera dengan produk terkini dalam pasaran iaitu BELLEZA yang diakui berkesan oleh pengguna!


Belleza ialah sejenis serbuk kolagen lazat yang dapaat membantu menyerlahkan kecantikan dalaman wanita. Selain membantu mencerahkan dan menggebukan kulit, ianya juga berfungsi merawat masalah dalaman wanita, menganjalkan payudara dan punggung, merawat masalah keputihan dan lain-lain. Ianya hanya perlu dikemam sahaja, tidak perlu dibancuh.



BELLEZA adalah keluaran BUMIPUTRA dan kesan seawal 1-2 minggu. Biasanya dalam 15hari dah nampak perubahan yang jelas. Bagus kan? Ramai yg makan 5 sachets, capture gambar, compare side by side dah nampak putih gebu. Mesti kagum betul 5 sachet dah nampak... Cuba lah try! Tak rugi... Hehe. Tak excited ke nak tengok diri anda versi 'snow white' dlm masa 15 hari? Harus percaya! Nowadays banyak betul produk yang effective dan INASH pun kebanyakan dah share supplements yang effective. Ini adalah salah satu supplement yang effective dengan technology terkini.

Produk dijamin selamat dan mempunyai kelulusan daripada KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA (KKM)


KEBAIKAN BELLEZA
- Menjadikan kulit putih kemerah-merahan
- Menjadikan kulit glowing secara natural
- Melembut, menegangkan dan menganjalkan struktur kulit
- Membantu mengatasi masalah kulit kusam dan tidak berseri
- Mengecilkan liang roma
- Pencerahan sekata satu badan dan menyekatakan tona kulit
- Mengandungi antioksidan untuk melambatkan proses penuaan
- Merawat masalah jerawat dari dalam dan memudarkan parut jerawat
- Memantapkan bentuk payudara dan punggung
- Memgetatkan faraj dan merawat keputihan
- Menghalang jangkitan pada vagina
- Menjadikan rambut lebih sihat, beralun dan hitam berkilat
- Menguatkan kuku dan merawat masalah tumit kaki merekah
- Membantu menstabilkan hormon wanita yang menopous

KANDUNGAN UTAMA BELLEZA
 Vitamin C, Glutathione, Collagen, Astaxanthin, Yoghurt, Pueraria Mirifica, Oligo, Pomegranate (Delima), Tomato, Carrot (Lobak), Peach, Mango, Strawberry, Caramel, Vanilla

CARA PENGAMBILAN BELLEZA

 
HIGH GRADE QUALITY

RASA BELLEZA
Sedap!Yes, memang rasa Belleza macam candy. Macam LOT100 Fruit Gummy. Masam-masam buah, yogurt, vitamin C dan gluta. Makan sekali pasti nak lagi.

Semestinya ramai yang perasan Pueraria Mirifica di atas. Mana-mana supplement yang Ada
ingridient Pueraria Mirifica tak perlu stop masa period. Sesuai di ambil masa period. Apa kelebihannya pun mesti ramai yang tahu. Tahukah anda, kebanyakan produk BUST UP semestinya mengandungi Pueraria Mirifica. Inilah  kelebihan Belleza By Sofieya Beauty.

KELEBIHAN PUERARIA MIRIFICA UNTUK PAYUDARA + PUNGGUNG
1. Mengangkat & menganjal kembali payudara + punggung
2. Menegang & menstabil kedudukan payudara
3. Menjadikan payudara + punggung lebih seksi mengancam dgn lurah yg ketara
4. Mencerah puting & menghilangkan kedut di sekitar payudara



 TESTIMONI PENGGUNA BELLEZA






















KANDUNGAN/KOTAK :
20 Sachet

HARGA PASARAN :
RM135
TIDAK TERMASUK POSTAGE

HARGA PROMOSI DARI MIZZ HAN BEAUTY:
RM 110.00 (SM)
 RM120.00 (Sabah/Sarawak)
Free Pos Laju



@
Sila Klik Disini : CARA ORDER

2 comments:

  1. This belleza collagen sesuai untuk umur berapa ya??

    ReplyDelete
  2. belleza collagen sesuai untuk umur berapa?

    ReplyDelete

Pertanyaan @ Kemusykilan Sila Tinggalkan Komen Dibawah :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...