Order / Pertanyaan Sila WHATSAPP @ SMS Ke "017-956 8326" (Strictly No Call)____________Visit Our Official FB Page : Mizz Han Resources HQ

360 EFFECTS WHITENING CREAM360 EFFECTS WHITENING CREAM
Cerah dalam masa 7 hari 


360 Effects Whitening Cream merupakan sebuah jenama keluaran Trisixty Marketing yang bernaung di bawah syarikat Raffelinna Group, sebuah gergasi di dalam bidang kecantikan yang pernah menggemparkan seluruh Asia dengan gelaran ‘Fenomena Felinna’ atau ‘Fenomena Inchloss’ pada 2012 dan masih kekal menjadi sebutan hingga kini. Dengan kelahiran produk baru ini pastinya akan mencetuskan sekali lagi gelombang fenomena yang tidak terjangka sedikit masa lagi! 360 Effects TM Whitening Cream adalah produk yang diformulakan sebagai produk pencerahan No. 1 Asia kerana bertindak secara semulajadi tanpa sebarang bahan merbahaya. Kesan yang dapat dilihat dalam masa 7hari. Selain dari pencerahan, produk ini juga dapat membantu :- 
memulihkan sel-sel kulit rosak 
meningkatkan prestasi antioksida 
membina sel-sel kulit baru 
menegangkan, melembut dan mencantikkan kulit 
Melindungi sel kulit dari sinaran UV 
Membaiki teksture kulit, menghilangkan pigmentasi 
Menghalang kulit dari mengalami kerosakan 
Membantu menghapuskan radikal bebas yang berbahaya 
Membantu menghilang kesan parutKANDUNGAN UTAMA 360 EFFECTS WHITENING CREAM 
1. Glutathione 
• Glutathione, sejenis asid amino yang ada dalam hampir setiap organisma yang hidup di muka bumi.
• Agen pencerah dan pemutih yang berkesan.
• Berfungsi sebagai antioksidan yang dapat mencerahkan kulit dgn mencegah pembentukan melanin (sel kulit gelap) sekaligus berfungsi sebagai agen pemutih.
• Glutathione juga boleh meneutralkan radikal bebas, memulihkan sel kulit rosak, dan meningkatkan prestasi antioksida yang lain. 

2. Kolagen 
• Kolagen amat penting untuk membina dan mengekalkan kulit yang sihat.
• Susutan kolagen akan menyebabkan kedutan, garis-garis halus, pigmentation, dan akan membantutkan proses pertumbuhan sel dan pembaharuan kulit. Akibatnya, kulit kehilangan serinya dan menjadi tidak bermaya.
• Berfungsi utk membina sel-sel kulit baru, menguatkan ikatan sel-sel kulit untuk menjadikan kulit lebih tegang, lembut, cerah, cantik. 

3. Apple stem cell 
• Apple stem cell bermaksud sel yang telah diambil daripada buah epal. Buah epal tidak mudah rosak dan oleh kerana itu stem cell yang terdapat pada buah ini sangat kuat.
• Buah epal kaya dengan phytonutrient, protein, dan sejenis sel yang dipannggil sel tisu “malus phytocelltec domestica” yang berfungsi melindungi sel kulit manusia daripada sinaran UV yang boleh merosakkan kulit.
• Ia juga mengandungi kandungan vitamin C yang sangat tinggi dan berupaya membaiki dan menggalakkan pertumbuhan sel-sel kulit mati.
• Apple stem cell berupaya membaiki epidermis iaitu lapisan luar kulit selain membentuk pigmen kulit dan menghalang sel kulit daripada mengalami kerosakan.
• Bertindak sebagai antioksidan yang membantu menghapuskan radikal bebas yang berbahaya.


360 Effects Whitening Cream adalah produk yang diformulasikan sebagai produk pencerahan No. 1 Asia kerana bertindak secara semulajadi tanpa sebarang bahan merbahaya (hidrokuinon dan merkuri), ia nya dijamin HALAL dan lulus KKM, no pendaftaran NOT130905489K. Gabungan 3 bahan Aktif utama, iaitu Apple Stemcell + Glutathione + Kolagen serta penambahan Vitamin A,C,E nyata sangat berkesan dan efektif kepada pengguna seawal 7hari pemakaian. 
Ramai yang tanya, 360 ni boleh ke hilangkan white/black head? Jawapan kami boleh, dan Alhamdulillah hari ini kami terima feedback yang mengiyakan dan meyakinkan lagi bahawa krim Pencerah No 1 Asia ini bukan sekadar mencerahkan kulit secara semulajadi tetapi juga merawat 1001 masalah kulit terutama kulit muka tanpa menggunakan sebarang bahan-bahan merbahaya. Rasai sapuan krim yang membuatkan anda makin teruja dari hari ke hari!
- tanpa penggelupasan!
- datang dalam saiz yang mudah dibawa ke mana2 sahaja.
- sesuai untuk semua jantina, lelaki dan wanita
- teksturnya sangat halus, ringan, pantas serap dan tidak melekit/berminyak
- menyegarkan dan memelihara kelembapan semulajadi kulit
- sapuan yang licin, hanya picit sedikit saja, memang menjimatkan!
- memiliki aroma sangat wangi dan menenangkan
- sangat sesuai dijadikan sebagai pengganti krim malam harian anda
- juga untuk mencerahkan kulit badan yang kusam/gelap seperti siku, lutut, celahan lipatan
- jadikan ia sebagai losyen harian untuk tangan/kaki bagi mengelakkan sinar UV dan sunburn


 TESTIMONI PENGGUNAKANDUNGAN :
30 Gram/ Tube 

HARGA :
RM65.00 (SM)
RM70.00 (SS)
Free Postage

@
Sila Klik Disini : 
Cara Order

No comments:

Post a Comment

Pertanyaan @ Kemusykilan Sila Tinggalkan Komen Dibawah :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...