AURA WHITE PURE GLUTATHIONE COLLAGEN DRINK


AURA WHITE  PURE GLUTATHIONE COLLAGEN DRINK
*Minuman Gluta Collagen Asli*
900'000 Mg + 5X Stem Cell


Berita baik buat semua peminat gluta!!! Kandungan gluta tertinggi 900000 MG (packaging lama 400000 MG) dalam bentuk minuman jus lemon yang sangat sedap dan paling selamat. Boleh diminum oleh ibu mengandung dan juga menyusukan baby.

Minuman gluta collagen yang merupakan buatan MALAYSIA, yang semestinya ada sijil HALAL Jakim, dan kelulusan KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA.

Anda tidak perlu lagi ragu-ragu untuk mengambil gluta dari luar yang tidak diyakini halal dan keselamatannya. Kini  jelas lagi nyata lagi TERBUKTI bahawa AURA WHITE  GLUTATHIONE COLLAGEN DRINK adalah HALAL, lulus KKM, dan paling penting SANGAT BERKESAN.






Siap masuk magazine lagi!

KEBAIKAN AURAWHITE PURE GLUTATHIONE COLLAGEN 

- 50% PENCERAHAN KETARA DALAM MASAM 1-2 MINGGU
- PEMULIHAN KULIT YG ROSAK & BERMASALAH
- KULIT LEBIH CANTIK & ANJAL
- ATASI KEDUTAN & GARIS HALUS
- PENCERAHAN KULIT LEBIH CEPAT
- MENGETATKAN LIANG ROMA
- MENGUATKAN,MENGHALUSKAN PD KUKU & RAMBUT
- MENGUATKAN SISTEM IMUNISASI BADAN
- MEMBUANG TOKSIN DALAM BADAN
- ATASI MASALAH JERAWAT & JERAGAT
- AWET MUDA DALAMAN & LUARAN
- TIADA LAGI SAKIT SENDI
- MENGANDUNGI PREBIOTIK & 3 KALI STEM SEL
- SESUAI BAGI IBU MENGANDUNG
- TINGKATKAN PENGELUARAN SUSU IBU
- KECANTIKAN KUKU & RAMBUT
- MEMBERI TENAGA YANG OPTIMUM
- KURANGKAN KOLESTROL
- HILANGKAN PARUT & SELULIT
- ATASI REKAHAN TUMIT KAMI
- TIDUR YANG BERKUALITI
- MELAWAN RADIKAL BEBAS
- SESUAI UNTUK LELAKI & WANITA RAMUAN BERKUALITI PREMIUM


Diformulasikan dengan teknologi Jepun dengan gabungan hydrolyzed tilapia kolagen, L-glutathione,vitamin C ,triple stem cell phytocelltec dari tomato,epal & roselle, hyaluronic acid dengan bahan semulajadi lain seperti  zat lemon,turnip, strawberi, maquiberry, papaya,  sarang burung, astaxanthin dan  pinebark dimana ia bertindak TIGA KALI GANDA mencerahkan kulit dan membaiki struktur sel kulit kesan ketara HANYA SELEPAS  14 HARI !! 

FORMULA LENGKAP Diperkaya dengan antioksidan yang sangat tinggi membantu melambatkan penuaan kulit. Ia membantu menyerlahkan kecantikan kulit,kurangkan radang serta keupayaan pemulihan sel tisu.



Mencantikkan kulit ibu dan juga bayi! Sama-sama cerah dan gebu!

RASA YANG LAZAT Berperisa LEMON BERRY bukan sahaja enak diminum tetapi membekalkan khasiat yang tinggi untuk mengekalkan kecantikan dan  kesihatan.

TANPA BAHAN TAMBAHAN 100 % semulajadi & selamat .
TIDAK MENGANDUNGI gula tambahan,bahan pengawet,pewarna atau perisa tiruan. Bebas hormon,steroid dan bahan kimia oleh SGS.

CARA PENYEDIAAN

 (Masukkan 2 sudu dalam shaker --> Masukkan air masak --->Goncang -----> Minum!!!)

1) Masukkan 2 scoop ke dalam shaker dan goncang..
2) Bancuh menggunakan air mineral / plain water biasa.. Tidak di galakkan bancuh menggunakan air panas kerana di khuatiri zat-zat aktif akan mati dan hilang
3) Jauhi minum / makan dari sumber yang mengandungi kafein seperti kopi, teh dan sebagainya kerana kajian menunjukkan kafein mampu menghilangkan zat aktif dan tidak baik untuk kecantikan kulit.
4) WAJIB minum air masak / mineral / plain water sekurang-kurangnya 3-5 liters sehari untuk kadar serapan yang cepat dan kesan yang pantas. Minumlah sediki2 dengan kadar yang cepat..
5) Cara yang sesuai untuk pengambilan AURA WHITE adalah semasa perut kosong.Di nasihatkan ambil pada waktu pagi (2 jam sebelum sarapan) dan malam sebelum tidur (2 jam selepas makan malam)

SESUAI UNTUK :-
- Lelaki dan Perempuan
- Boleh diambil oleh wanita dalam tempoh period
- Boleh diambil oleh ibu mengandung (Kandungan 4 bulan ke atas)
- Boleh diambil seawal umur 14 tahun keatas.

Kandungan  : 900 000 MG / Jar
Berat Bersih : 600 Gram/Jar
600 Gram (Untuk Kegunaan Selama lebih 2 Bulan)
SANGAT BERBALOI!


































P/S : Untuk lebih testimonial sila Google. Tak larat Cik Han nak tempek banyak-banyak :)


BEGITU RAMAI YANG CONTACT HAN TANYA TENTANG AURAWHITE TIRUAN.SO DISINI CIK HAN NAK INFORM SEMUA BAHAWA AURA WHITE TIADA TIRUAN.
SEMUA AURA WHITE DIPASARAN ADALAH ORIGINAL.

HQ AURA WHITE SENDIRI TELAH INFORM KAMI BAHAWA AURA WHITE ADA 2 JENIS PERISA IAITU LEMONBERRY (RASA TAWAR DAN PINK PUCAT) DAN ROSEBERRY (RASA LEBIH MANIS DAN PINK TERANG).
OLEH ITU JIKA ANDA PERNAH BELI AURA WHITE YANG RASA TAWAR DAN BELIAN YANG LAIN RASA MANIS, MAKA ITU SEBENARNYA HANYA PERBEZAAN PERISA. KEDUA2NYA ADALAH ORIGINAL.
 SEMOGA BERGUNA KEPADA SEMUA YA.


PENGUMUMAN!!!


Kini Aura White datang dengan formula baru ! 
Penambaikan yang amat ketara, daripada 400,000mg ke 900,000mg !
Amat berbaloi dan lebih jimat! 
Selain tu, ditambah dengan 2 stem cell baru 
Dulu cuma 3 stem cell sahaja, sekarang 5 stem cell ! 
Apa cell stem yang 5 tu ? 
Ini dia, TOMATO, APPLE, ROSELLE, SNOW LOTUS & RASPBERRY .
Packaging baru dengan jar yang elegan dan lebih tinggi
 daripada packaging sebelum ini !!!

PRODUK PENCERAHAN KULIT YANG PERTAMA DI MALAYSIA 
MENGABUNGKAN 5 STEM SEL DARI TOMATO, APPLE, ROSELLE, SNOW LOTUS & RASPBERRY BERSAMA GLUTATHIONE DAN TILAPIA KOLAGEN!!!

Dan yang paling BEST ialah 
HARGANYA SAMA
RM150 + Free  Shaker + Free Postage + Free Gifts 


New packaging dengan jar yang lebih besar. 
1 jar tahan lebih 2 bulan !!!





AuraWhite packaging baru ni mula berada dipasaran pada awal May 2013.

Bermula 8 May 2013, semua customer Cik Han yang order Aurawhite 
akan dapat new packaging Aurawhite 900000mg ini ya!



HARGA 
1 JAR = RM 145 FREE POS LAJU SEMENANJUNG & SABAH SARAWAK


PERCUMA UNTUK PEMBELIAN SETIAP 1 JAR
~ FREE 1 BOTOL SHAKER + Free 3D Mask + Free Shiseido Black Mask + Free Postage Seluruh Malaysia Termasuk Sabah & Sarawak1 jar Untuk Kegunaan 2 - 3 Bulan!!!

Kini Aurawhite perisa Chocolate yang sedap juga available. Untuk Aura White Chocolate Inculgence terbaru sila klik disini : Aura White Chocolate Indulgence New




30 comments:

  1. jika saye ambil figure up.. boleh ke saye minum aura white skali??

    ReplyDelete
  2. Salam kak, rasa lemon berry tu mcm nk rasa ribena ke..ke rasa mcm lain..?

    ReplyDelete
  3. Ezzaty,

    Tak, dia bukan rasa mcm ribena, dia rasa masam2 manis mcm strawberi + lemon mcm tu.... :)

    ReplyDelete
  4. Anon,

    Boleh minum, tp WAJIB jarakkan pengambilan skurang2nya 4-5 jam, supaya khasiat aurawhite tidak akan diserap oleh fgure up. :)

    ReplyDelete
  5. hi, wajib kena minum 2 jam sebelum sarapan dan 2 jam selepas makan malam ke?

    ReplyDelete
  6. mcm menarik sgt produk ni..di smpig dgn khasiat2 tu sume..boleh ker produk ni menganjalka payudara n punggung?

    ReplyDelete
  7. Pasal flavor ni,bukan ke dlabel kat jar tu BLUEBERRY flavor kan? Mana 1 yg betul and orignal ni?

    ReplyDelete
  8. blueberry is not blackcurrant..

    ReplyDelete
  9. mana 1 flavor yg betul? lemon berry ke blueberry? confuse nie... cuba anda tengok betul2 katlabel tu, memang blueberry la.....

    ReplyDelete
  10. hi en, saya nak tanye yer. saya baru beli aura white online. Tetapi yg saya beli warna dia tak merah dia warna pink. rasanye macam ribena jugak. saya dah minum 14 days tetapi tiada apa2 kesan. sy nak beli pek baru pun dah pening how to differenciate. kindly explain

    ReplyDelete
  11. bisa post ke indonesia?

    ReplyDelete
  12. ada KKM x produk ini

    ReplyDelete
  13. Saya minum da hbis 1jar ni da msuk jar ke2 tp npe mcm xdk kesan?kulit x cerahpn

    ReplyDelete
  14. i pun dah abis 1 jar..memang xde kesan pun.. bingung lah nak bli lagi kali ke-2 @ tidak ??

    ReplyDelete
  15. Nak tanya aura white new packing tu full botol atau half botol .cause i minum 9 hari aje dah tinggal 1/4 botol aje.harap jawab dalam email airlykang@gmail.com. tq

    ReplyDelete
  16. Hahaha.... aku pun dah habis 1jar, kulit tak de beza pun....kena kencing lah ni...

    ReplyDelete
  17. boley x klo sye nk bli shaker n mask sje???

    ReplyDelete
  18. saya nak cuba...tapi ragu2...ade ape2 kesan sampingan??

    ReplyDelete
  19. Kt tempt sy ad jual aurawhite tp hrga dpt krg rm 120.original ke tu?

    ReplyDelete
  20. salam..sy na tnye u akak sy.. ley ke mnom aura choc n aura slim skly ?? if ley cmne cre mnomnye ?? n akak sy tu bru lpaz bsalin ley ke akak sy mnom skly 2 aura choc n aura slim tu ??? xde ppe effect ke akak n bby tu nty ?? tkot nty bby akak sy pn slim lak kang..hehehe

    ReplyDelete
  21. ley ke umo 50 o 60 mnom AW ni ?? stokis kt kl , cheras o selangor ade x ?? ley x if sy direct bli kt stokis area kl , selangor o cheras ni ??

    ReplyDelete
  22. saya nak order aura white n felina..tlg emel saya details asmayaziz@yahoo.com

    ReplyDelete
  23. Sy pn dh mnom 3jr still xde ksan.wht to doooo ples help me.should i stop or troskn mnom......

    ReplyDelete
  24. sy da minum nk msuk 3jr tp lum nmpk prubahan yg ktara......jr yg ketiga ni sy minum skali je sehari iaitu dwktu pagi......adakah kna kekalkn minum 2x shari bila da ada prubahan.....

    ReplyDelete
  25. Assalammualaikum..actually kpd pengguna aurawhite ni x sama tempoh untuk nmpk perubahan..brgantung kpd hormon bdn sseorang..kalau cpat dlm masa seminggu pn dh boleh nmpk ..pemakanan juga harus dijaga..

    ReplyDelete
  26. Harga aurawhite yg murh tu takut bukan original sbb da kes tiruan tuk produk aurawhite..harga biase aurawhite di pasaran dlm rm145-150..kena make sure betul2..saya jual 100% original produk..

    ReplyDelete
  27. berapa gram collagen dalam 2 scoops aura white?

    ReplyDelete
  28. Sya sdang mncari penggedar untuk produk terbaru DiVa...boleh kunjungi blog sya...

    ReplyDelete
  29. sy ada menjual produk kecantikan dengan harga berpatutan..sms/whatsapp 017-4164030..tq admin

    ReplyDelete

Pertanyaan @ Kemusykilan Sila Tinggalkan Komen Dibawah :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...