Order / Pertanyaan Sila WHATSAPP @ SMS Ke "017-956 8326" (Strictly No Call)____________Visit Our Official FB Page : Mizz Han Resources HQ

PINKISH GLUTATHIONE COLLAGEN GEL

PINKISH GLUTATHIONE COLLAGEN GEL
(Pencuci Muka Gluta + Collagen)
6 KALI GANDA KUASA MEMUDARKAN PARUT 
MEMATIKAN JERAWAT HIDUP


Jika sebelum ni Cik Han pos tentang Sabun Glutathione Collagen Pinkish , kali Cik Han nak pos tentang Glutathione Collagen Gel ni pulak. 2 benda ini lebih kurang sama, kerana gel ni adalah transformasi dari sabun kepada bentuk gel untuk memudahkan pengguna untuk bawa kemana-mana, dan senang dijaga, tak macam sabun . Sangat sesuai untuk anda yang suka travelling! Senang nak bawak gel ni. Fungsinya sama, cuma gel ini mempunyai kesan yang lebih sedikit berbanding sabun, sebab itulah harganya lebih mahal :)Diiktiraf oleh KKM & BFAD.

Keluaran adalah terhad kerana isi kandungan ektra 5ml dimana kandungan dipersetujui adalah 60ml sahaja.


Penggunaan adalah sehinggan titisan terakhir. Lebih jimat dengan harga yang berpatutan.

Satu formulasi terbaik dan istimewa hasil dari sabun Glutathione Collagen (GCS) dan diubah kepada bentuk gel bagi memudahkan pengguna untuk dibawa kemana sahaja (Selaras dengan permintaan ramai)

Kelebihan:
a) Mengecutkan jerawat dalam masa 1 - 2 minggu
b) Memudarkan & menghilangkan parut & cela
c) Mengurangkan & menyelesaikan masalah pigmentasi @ jeragat
d) Mengurangkan kedutanMencerahkan kulit yang kusam/gelap
e) Menyamaratakan tona kulit yang tidak sekata
f) Mencerahkan kulit dicelah2 lipatanBoleh digunakan untuk muka & badan
g) Memberi kelembapan yang sempurna
h) Penggunaan berterusan akan membuat kulit lebih bersinar & bermaya tanpa solekan yang tebal.

Bahan Kandungan yang terdapat dalam sabun ini:

a) Glutathione- Menolong memudar dan menghilangkan masalah kulit seperti pigmentasi, jerawat dan parut jerawat, age spots dan freckles.

b)Collagen- Membantu memberi kelembapan pada kulit wajah anda selepas dicuci dengan sabun ini & dapat menganjalkan kulit anda supaya kelihatan lebih tegang & gebu.

c) Arbutin- Arbutin dikenali sebagai bahan yang paling selamat dan efektif dalam pencerahan kulit muka. Arbutin menolong memperbaiki dan menjaga kulit yang rosak akibat daripada free radicals dan juga menolong menghalang pengeluaran melanin yang sangat banyak. Arbutin selamat digunakan kerana tidak mengandungi bahan toksik, hidroquinon atau apa2 bahan berbahaya. Tiga fungsi penting arbutin ialah : Kesan pencerahan kulit, anti-usia dan perlindungan UVB/ UVC.

d)Kojic Acid-kojic acid lebih efektif daripada whitening ejen yang lain seperti hidroquinon yang berbahaya. Kojic acid selamat dan tidak mendatangkan efek yg berbahaya seperti hidroquinon tu. Ia adalah natural ekstrak yang mencerahkan cela2 dan parut.

TESTIMONIAL PENGGUNAPenggunaan yang berterusan akan membuatkan kulit lebih cerah, muda, glowing dan kulit sekata tanpa apa2 masalah kulit dari sehari ke hari Formula unik ni akan membuatkan kulit kelihatan lebit cepat cerah, jerawat parut dan cela2 dimuka dapat dihilangkan.

Harga pasaran : RM45.90 (65 ml)

Harga Cik han : RM 44.00 (Tidak termasuk pos)

Semenanjung : RM 50 Termasuk Pos Laju
Sabah/Sarawak : RM 53 Termasuk Pos Laju

Berminat nak order @ nak tanya sila jangan malu-malu contact Cik Han :-
  017-956 8326 (Prefer sms@whatsapp ONLY)

No comments:

Post a Comment

Pertanyaan @ Kemusykilan Sila Tinggalkan Komen Dibawah :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...