ORIGINAL WHITE LIGHT TEETH WHITENING SYSTEM



ORIGINAL WHITE LIGHT TEETH WHITENING SYSTEM
 100% Original Made In USA 

WHITE LIGHT PEMUTIH GIGI adalah satu produk sistem pemutih gigi yang dapat menghasilkan gigi putih dan cerah dengan CEPAT dan MUDAH. Disarankan oleh doktor gigi diseluruh dunia.

BEST SELLER di EROPAH Hanya dengan pemakaian 10 minit saja setiap hari dan 2 minggu – 1 bulan sudah boleh alami kesan gigi yang lebih putih bersih.

KESAN SEAWAL 10MINIT !
LEBIH JELAS SELEPAS SEMINGGU !
Direka khas untuk penggunaan di rumah sehingga anda mampu menggunakannya sendiri dan tidak perlu berjumpa dengan Doktor Gigi untuk treatment pemutihan gigi. Ini membuat anda tidak perlu menghabiskan banyak kos dan masa untuk kunjungan ke doktor gigi.

White Light Pemutih Gigi sangat mudah penggunaanya, hanya dengan harga berpatutan anda sudah boleh merasakan keberkesanan White light Pemutih Gigi dalam memutihkan gigi dengan cepat. Gunakan White light Pemutih Gigi sehingga anda mencapai keputihan gigi yang anda inginkan. Dan setelah Anda mencapai tingkat keputihan gigi yang diinginkan disarankan untuk menggunakan White Light Pemutih Gigi minimal satu bulan sekali untuk menjaga agar gigi Anda tetap putih bersih.



*DITANGGUNG HALAL
*DISYORKAN OLEH DR. HARVEY SILVERMAN
*TERBUKTI SECARA KLINIKAL
*DUTA PRODUK: SHANDI FINNESSEY (MISS USA 2004)
*KESAN SAMPINGAN: GIGI MENJADI NGILU.

PERHATIAN:
HANYA SEBAHAGIAN ORANG AKAN MENGALAMI KESAN SAMPINGAN,BUKAN SEMUA ORANG.KESAN SAMPINGAN HANYA SEMENTARA IAITU SELAMA 2-3 HARI & IA ADALAH NORMAL.

AWAS:
*IBU MENGANDUNG ATAU MENYUSU ANAK TAK DIGALAKKAN MENGGUNAKAN PRODUK INI

DISYORKAN OLEH DOKTOR GIGI SEDUNIA



KANDUNGAN SET WHITELIGHT
i) Transmiter (ada bateri dan lampu)
ii) 2 tiub whitening gel (gel berwarna putih & gel berwarna hijau)
iii) Dental tray (alas gigi berbentuk plastik lembut)



Kandungan gel White light Pemutih Gigi:-
Glycerin, carbamide peroxide, aqua, hydrogen peroxide, providone, silica, carborner, sodium hydroxide, natural flavor, sodium saccharin, edta, phthalocyanine green.

CARA PENGGUNAAN







Cara Penggunaan :
1. Campurkan kedua gel pemutih yang tersedia dalam paket white light.
2. Oleskan ke kedua gel itu secara rata ke alat white light tersebut (Oleskan sedikit sahaja, tidak perlu banyak untuk lebih jimat)
3. Setelah itu pasangkan alat itu rapat dengan gigi, dan tekan tombol tengah untuk nyalakan lampu.
4. Pasang selama 10minit tiap hari, pakailah secara rutin selama 5 hari berturut turut.
5. Setelah 10minit bersihkan alat itu ( pastikan tidak ada sisa gel lagi).









Catatan :
1. Apabila gelnya tertelan, cepat- cepat bersihkan mulut.
2. Selama pemakaian (1 minggu ) jangan minum teh, kopi, minuman bergas, air Panas dan Air Dingin.

TESTIMONIAL PENGGUNA



















HARGA 1 SET :
 RM 40.00 FREE POSTAGE SEMENANJUNG
 RM 45.00 FREE POSTAGE SABAH SARAWAK.

Harga asal RM 65.00. Lebih Jimat!!!

AWAS!!!
 PRODUK INI BANYAK TIRUAN DI PASARAN. PENGGUNAAN PRODUK TIRUAN BOLEH MENGAKIBATKAN KANSER MULUT.

PERTANYAAN & PERSOALAN
 1)      Adakah ianya original
 ---> Ya. Dijamin 100% original


2)      Bagaimana cara untuk bezakan whitelight original dengan tiruan?
 ---> Melalui packagingnya. Whitelight original packagingnya berwarna biru yang terang dan tulisannya adalah lebih jelas dan cantik. Whitelight tiruan packagingnya berwarna biru pudar  dan tidak berkualiti, serta tulisan tidak jelas.

3)      Ada kesan sampingan tak apabila pakai?
 ---> Kesan sampingan hanyalah akan menjadikan gigi terasa ngilu untuk beberapa hari dan rasa ngilu itu hanyalah sementara. Namun tidak semua orang akan mengalami kesan seperti ini.


4)      Bila pakai cerah pada semua gigi atau didepan gigi sahaja?
 ---> Akan cerah pada depan gigi sahaja dimana tempat yang disapu gel dan terkena pancaran blue laser.

5)      Dalam 1 set ada 2 gel iaitu yang berwarna putih dan hijau? Bila pakai kena campur ke?
 ---> Ya, bila pakai perlu dicampur kedua2 gel tersebut. Jangan guna 1 gel sahaja kerana setiap gel tidak sama dan ada fungsi tersendiri.

6)      Tahan berapa lama gel tu?
 ---> Mengikut kekerapan penggunaan. Setiap kali guna perlu oleskan sedikit sahaja gel, jangan terlalu banyak…. Jika digunakan setiap hari gel itu boleh tahan dalam masa 3 minggu atau lebih.


7)      Whitelight boleh dipakai setiap hari ke?
 ---> Boleh dipakai setiap hari. Dengan syarat setiap kali pakai jangan melebihi 30 minit.


8) Berapa lama kesan pemutihan boleh dilihat?
 ---> Gigi akan menjadi lebih putih dalam masa 2-3 kali penggunaan, namun bergantung kepada warna asal gigi dan penjagaan gigi juga. Untuk kesan lebih cepat, dalam tempoh penggunaan whitelight sila elakkan daripada minuman bergas, bercafeein, teh serta elakkan merokok. Kesan pemutihan ketara boleh dilihat dalam masa sebulan dengan penggunaan yang konsisten.

HARGA:
RM40 (SM) dan RM45 (SS). 
Free Postage!!!
Percuma Ubat Pemutih Gigi Herba Rasyan 
 
ORDER:
Sila Pm Mizz Han Beauty & Wellness Facebook fanpage @
Contact Cik Han : 017-956 8326 (Prefer sms@whatsapp ONLY) @
Email : norihan_ahmadnali@yahoo.com

37 comments:

  1. Assalamualaikum mizz, whitelight ni mmg sy suka.skali pkai dh nmpk kesan pastu gigi jd ngilu siket..b4 penah beli dgn someone hrga rm25 je tapi xbekesan.fake la kot.hurm.hangus rm25 hahah

    ReplyDelete
  2. Thanks Nadia, sorry baru terperasan komen ni. Boleh la han amik sbg testimoni ye.tq ye n jgn lupe order la lg.hikhik.:)

    ReplyDelete
  3. Han, kalau gel abes cmner?nk beli gel jer bole x?

    ReplyDelete
  4. Anon,
    Stakat ni blum ade lg dipasaran yg jual gel shj..smua dtg brsama set dia...means klu da abes trpksalah kena beli set baru. Sbb tu han nshtkan pngguna jgn buh byk sgt gel tu..buh sikit jer.jgn la pulak buh gel tu mcm buh ubat gigi,hehe... buh gel byk xmmbntu pun utk prcepatkn putih gigi....yg mmbntu percepatkn kesan dia ialah kekerapan buat proses tu..so disarankan buat setiap hari tp stiap kali buat guna kuantiti gel yg sdikit shj utk lebih jimat :)

    ReplyDelete
  5. sis ada jual lagi tak?

    ReplyDelete
  6. Salam sis ...ada jual lagi?camne nak contact?
    -nurul-

    ReplyDelete
  7. Anon,
    Ada...baru saja restock...
    contact akak 017-956 8326 ye (sms @ whatsapp)

    ReplyDelete
  8. akak, kalo saya nak beli lebih dari 1 barang atau beli barang yang berlainan, harga postage die rm6 jugak ke atau double ikot barangan..?

    ReplyDelete
  9. Dalila,
    postage kena sekali je...rm6 smnjung, rm10 sbh srwk.
    tp klu dalila beli brg yg han bg free pos skali dgn brg yg kena caj pos, pos akan tetap dikira free :)

    ReplyDelete
  10. salam kak, nak tanye adakan warna gigi akan kekal (permanent) atau sy kena guna whitelight secara berterusan?

    ReplyDelete
  11. Sharmila,
    Wslm... apabila wrna gigi dh smpai thp yg kita nak, kita boleh stop terus.xde masalah...tp kena sntiasa jagalah.....jgn dh putih lps tu mnum kopi dan cafein, nnti cmne gigi nk kekal putih. :)

    ReplyDelete
  12. oke, tq kak. sy nak order satu. tp kena tunggu awal bulan3 cket. ada lagi x?

    -sharmila-

    ReplyDelete
  13. Sharmila,

    Ada ready stock... :)

    ReplyDelete
  14. oke, trime kasih, nnt sy sms akak k =)

    ReplyDelete
  15. assalam...sis...sye ade beli ngn org lain tp hrgenye rm60..br gune 2kali..tp silap plak xcmprkn ke 2'2 gel tu..ptt la x berkesan..hehehe..

    ReplyDelete
  16. Anon,
    mmg kena cmpurkan dua2 gel tu...bg dia brgbung n sebati .. :)

    ReplyDelete
  17. ok2..blk nie nk try semule..tq

    ReplyDelete
  18. salam.. ade lg x? slame ni xbrani nk try.. skrg bru nk cube..

    ReplyDelete
  19. sory 2 ask.. tp cmne nk tau ori ke x?

    ReplyDelete
  20. Anon,

    RASANYA DAH ADA TULIS DEKAT PERSOALAN DAN PERTANYAAN KAT ATAS TU.

    ReplyDelete
  21. miss han.. ade lg?

    ReplyDelete
  22. Yg mnusukan ank mmg x blh guna ke?

    ReplyDelete
  23. Kalau gigi bertampal kat dpn,yg tampalan 2 putih jugak ke?

    ReplyDelete
  24. Assalamualaikum saya nak tanya kalau saya order bila boleh sampai? saya ddk kat ipoh...

    ReplyDelete
  25. Selama pemakaian (1 minggu ) jangan minum teh, kopi, minuman bergas, air Panas dan Air Dingin.

    habis nak minum air apa yang boleh..da semua xboleh...minum air parit kot baru boleh ye......apa laaaa......

    ReplyDelete
  26. Akak kalau gigi yang smulajd kning leh putih gak ke kalo pakai whitelight ni..tmpoh ptih brapa lama

    ReplyDelete
  27. dear, ade lagi tak white light ni?

    ReplyDelete
  28. kalau original, kenapa ejaan "results in just 10 minutos!" salah eja?

    ReplyDelete
  29. assalamualaikum...nama saya maya.
    gigi saya kekuningan. tetapi, gigi saya juga ade tompokan warna putih di hadapan gigi...adakah tompokan itu juga boleh hilang sekali??

    dan jika saya nak buat tempahan, masih ade lagi stok??

    ReplyDelete
  30. I recently just did my teeth whitening from dentist . But somehow I'm not quite happy with the result . I would like to give a try with this product ofcoz . As this blog mention white teeth is really important while smiling .www.dentistskl.com .

    ReplyDelete
  31. Assalammualaikum,
    Nak tanya cara2 nak basuh benda ni especially yg light transmitter tu?
    Dan kena guna sabun apa utk basuh?
    Terima kasih.

    ReplyDelete
  32. Saya pakai Crest 3D Whitestrips Pro Effect je...

    Whitelight ni murah tu murah tapi kesan dia lambat and masa nak pakai tu Ya Allah memang sakit la my jaws.. Letih...

    Crest 3D Whitestrip tu CEPAT dan Berkesan. Mcm treatment kat dentist. Tak menyusahkan and plus, Whitelight ni banyak tiruan....

    Crest 3D tu boleh dibeli di sini..

    https://www.facebook.com/pages/Crest-3D-White-Malaysia/1382946831953145

    ReplyDelete
  33. Akak sy ade bli gak s'bijik mcm akak pnye tpi hrge dia bru RM25 , sya beli kt Downtown , x tau la ori ke tak, pening nyer.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tapi ingredients dia ade beberpe je yg lain. Tu x de.

      Delete

Pertanyaan @ Kemusykilan Sila Tinggalkan Komen Dibawah :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...