FELINNA INCHLOSS @ FELINNA BEAUTY BODY LOTION

FELINA INCHLOSS 
Face & Body Slimming Lotion




KINI PACKAGING BARU!
NEW FORMULA ! NEW PHENOMENON!


Sejak March 2013, Felina Inchloss kini telah bertukar packaging baru 
dan bertukar nama kepada 
Felinna Beauty Body Lotion



RAHSIA KENAPA INCHLOSS SANGAT HEBAT! 
1)Lotion ni sangat wangi dan xterlalu panas,dia dingin dan mesra pengguna.
 2) Hanya sekali sapuan anda bole lihat perbezaan inch anda(pastikan ukur sebelum guna ya)
 3)Inchloss diformulasi dari bahan2 semulajadi yg selamat utk wanita hamil,menyusu atau gastrik..
 4)Kita bole mengawal bahagian tubuh mana yang hendak dikuruskan jadi kalau yg kurus sekadar nak buang lemak2 sikit2 tu pon beli cuba..pasti puas hati!
 5) Yang pasti dengan inchloss pengeluar dah hantar utk dibacakan 30juzuk alquran di mahad tahfiz bukit mertajam penang

Jadi kepada yg belum mencuba inchloss anda boleh try now..jika anda sedang makan pil kurus atau dalam rawatan kurus pun boleh apply utk percepatkan proses pembakaran lemak!

Inchloss sangat selamat dan berkesan!
Hanya sapu pada tempat tempat yang penuh lemak yg ingin dilenyapkan!

Berdaftar dgn KKM. Badan semua yg berlemak akan semakin kecut and kulit makin cantik sebab Inchloss ni sejuk malah lembut, Wangi and untuk kulit lebih cantik & mulus - All in one.
Ramai Yang Tanye Psl Ingredients Dalam Inchloss Ni kan...Yang Psti Inchloss ni Yg Terbaik...Kalau Bahaya xkanla Dapat Kelulusan KKM kan..sape yg nak Check taip nie ya NOT120101613K...Felina Inchloss Nie Jugak Lulus JAKIM siap kat botol tu ader logo halal lagi tu...Yang Paling Penting Produk Malaysia...:)

INGREDIENTS
 Aloe vera extract, sodium edta, Triethanolamine, Acrylate, Iris Florantina Extract, Glycerine, Capsaicin, Fragrance, Methylparaben, Ethylparaben, N-butylparaben, Propyparaben, Isobutylparaben, R.O Water













Jom tengok berpuluh-puluh testimonial Felina Inchloss yang kami dapat! :-
 *Klik kat gambor kalau tak clear ye*







































Banyak lagi testimonial terbaik dari pengguna yang telah mencuba Felina Inchloss.

CARA PENGGUNAAN INCHLOSS YANG BETUL.





HARGA :
1 BOTOL ---> RM60
 2 BOTOL ---> RM 110
FREE POS LAJU TO SEMENANJUNG
 SABAH SARAWAK TAMBAH RM5.00

PROMOSI :
FELINA VIT C (1) + FELINA INCHLOSS (1) ---> RM 130.00


P/s: Untuk belian set bersama Felina Vitamin C Plus Pure Marine Collagen harga menarik menanti my beloved customers & blog readers!!! 
So kalau nak order sila contact Han 017-956 8326 
(Prefer sms @ whatsapp ONLY)

Nak order senang jer, x payah pening kefala nak isi borang ke apa, just pm Cik Han jer ok!

4 comments:

  1. ni ada stock lagi ke? Promosi ni masih ada lagi ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Promosi still ada...... :)
      Sebtol rm60 free pos sm. 2 btol rm110 free pos sm
      sbh srwk add rm5 :)

      Delete
  2. kalau nak order macam mana? Order kat sini je tak leh ke? Hehe

    ReplyDelete
  3. ni ada stock yang baru utk 2015 ke? Brapa harge eh?

    ReplyDelete

Pertanyaan @ Kemusykilan Sila Tinggalkan Komen Dibawah :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...