Order / Pertanyaan Sila WHATSAPP @ SMS Ke "017-956 8326" (Strictly No Call)____________Visit Our Official FB Page : Mizz Han Resources HQ

SHISEIDO BLACK MASK & WHITE MASK - BLACKHEAD REMOVER

Shiseido Black & White Mask - Menarik Keluar Blackhead & Whitehead di Wajah Anda! 

Saya percaya pasti ramai yang mengalami masalah bintik bintik hitam kat muka terutamanya pada kawasan hidung. Memang susah nak hilang benda tu kan!




Shiseido Black Mask merupakan masker peel off yg digunakan utk menghilangkan blackhead & whitahead. Ia merupakan salah satu hot item selling di dunia kosmetic di Jepun, Hong Kong, Taiwan, Korea, Singapore & Malaysia.






SHISEIDO BLACK MASK









* Mask berbentuk cecair hitam pekat melelikat *


SHISEIDO WHITE MASK 







* Mask berbentuk cecair putih pekat melikat*

* Kedua-dua mask ini fungsinya sama dan kesannya juga sama. Berbeza hanyalah warna sahaja!

CARA PENGUNAAN:-
- 1 pack boleh dipakai 2 hingga 3 kali, jgn guna 1 pack sekali pakai, memadai hanya pakai sederhana    
   tebal sahaja.
- Bersihkan wajah terlebih dahulu.
- Sebaik baiknya steam kan wajah dengan air panas selama sekurang-kurangnya 10 ~ 15 minit. Ini 
   bertujuan utk membesarkan pori-pori & memudahkan pembersihan jeragat.
- Biarkan wajah kering baru sapu mask.
- Tunggu selama 30 minit / hingga mask kering baru tarik mask perlahan-lahan.
* Anda akan dapat rasakan yang bintik bintik hitam tu ditarik keluar dari wajah anda!







 
Boleh Dipakai Pada Bahagian Hidung 






                                              Boleh Juga Dipakai Pada Keseluruhan Muka

                                    Bintik bintik hitam akan melekat pada mask apabila ditarik. 






AWAS!!! TUNGGU MASK BETUL-BETUL KERING BARU TARIK YER!!!
DAN ELAKKAN MASK DARI TERKENA PADA BULU KENING @ BULU MATA ANDA YER!!!

TESTIMONIAL PENGGUNA !!!
























1 pack mengandungi 12 Gram ( 1 pack boleh dipakai 3-5 kali, sangat jimat)

Jangan guna 1 pack sekali pakai, pakai sederhana tebal sahaja!!!

Jangan risau sebab anda tidak akan rasa sakit ketika mask ditarik! Dan juga tidak akan meninggal kesan merah pada hidung atau muka anda!

KEBAIKAN SHISEIDO BLACK MASK.
- Dapat menghilangkan & mengurangkan blackhead & whitehead & juga kekotoran di wajah.
- Mengecilkan pori-pori wajah, mengurangkan kedutan, anti penuan & mencerahkan wajah.

(Harga Pasaran : 1 keping = RM 2.50- RM 3.00/Pcs)

HARGA SPECIAL DARI CIK HAN :
 1 Keping = RM1.00
Order lebih dari 20 pcs akan dapat lagi murah!!!

SANGAT JIMAT!!!

(HARGA TIDAK TERMASUK POS)
POS LAJU SEMENANJUNG RM6.00
POS LAJU SABAH SARAWAK RM10.00

(Quantity lebih dari 50 pcs akan dikenakan caj pos extra sbb berat )

Berminat boleh hubungi saya (Miss Han)
017-956 8326 (prefer sms@whatsapp ONLY)
Email : norihan_ahmadnali@yahoo.com 

P/S : Saya sendiri menggunakan mask ini. Memang sangat puas hati dan muka rasa best selepas pakai mask ini. Murah je kan. Kawan kawan boleh try dulu. :)


42 comments:

  1. Awk....benda nie mmg bguslaa..saya dah cuba....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ish ish..asyik nama awk jer komen entry sy.hehehe.bgus la.idung awk kn byk blackhead sy tgok.try pkai bende ni kasik hensem banyak.hehe

      Delete
  2. kalo COD kt area shah alam blh x?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh je.tp s.alam area mane ye?saya seksyen 7.tapi mnggu dpn bru boleh dpt ye sbb mulai esok sy brcuti.

      Delete
  3. can cod area shah alam??? plz let me know bila u availble dekat shah alam yer. i dtg pickup dkt sana. thanks!!

    ReplyDelete
  4. Ye masih ada dan banyak sbb baru restock..skrg COD X AVAILABLE kat s.alam ye....skrg sy kat JB pulak.....so if nk order @ pertanyaan straight away sms sy 0179568326. tq :)

    ReplyDelete
  5. klu sy nak beli borong leh dapat brape ringgit 1 pcs ek? dlm 50 pcs

    ReplyDelete
    Replies
    1. HARGA SPECIAL DARI CIK HAN :
      1-29keping = RM1.50/PCS
      30-49 keping = RM1.40/PCS
      50-80 keping = RM1.20/PCS
      81-100 keping = RM1.00/PCS
      100 keping ke atas = RM 0.80/PCS

      SANGAT JIMAT!!!

      (HARGA TIDAK TERMASUK POS)
      POS LAJU SEMENANJUNG RM6.00
      POS LAJU SABAH SARAWAK RM10.00
      (Quantity lebih dari 50 pcs akan dikenakan caj pos extra sbb berat )


      Berminat boleh hubungi saya (Miss Han)
      017-956 8326 (prefer sms@whatsapp ONLY)
      Email : norihan_ahmadnali@yahoo.com

      Delete
  6. kalau sy order byk2..byrn pos die same je kan x btmbh?

    ReplyDelete
    Replies
    1. byk2 tu byk mana ye?kalau 100 pcs keatas baru betambah...100 pcs ke bawah pos laju msih lagi rm6 smnjung, dan rm9 sabah sarawak :)

      Delete
  7. kt klantan ade x?

    ReplyDelete
  8. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  9. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  10. Salam, saya nk tny.. klu dh buka & pakai bnde nie, nk simpan kt mne ye? Perlu untuk disimpan di peti sejuk atau mcm mne ye? Sila bagitau saya.. :)

    ReplyDelete
  11. Wslm anon.....balance tu jgn letak dlm peti sejuk ye..just letak dlm bekas dan tutup rapat2 jgn bg udara masuk..klu sy, sy slalu kepit pack tu dgn pnyepit baju pastu letak dlm bekas n tutup rapat2...pastu letak je dlm bilik...mmg akan selamat n xkan kering.... :)

    ReplyDelete
  12. Btol ke xsakit ble mask ditarik? sb sy pakai mmg sakit sangat tp berkesan la ;)

    ReplyDelete
  13. kak nak tanya, nak beli macam mana? nak bayar pulak macam mana.? saya sangat berminat dengan barang baik punya

    ReplyDelete
  14. Anon,

    ..........................................
    Payment Boleh Dibuat Melalui
    CIMB BANK :0827-0008086-524
    @
    MAYBANK : 162107068174
    Nama : NORIHAN BINTI AHMAD NALI

    Setelah bayaran dibuat sila inform:-
    - Tarikh dan masa bayaran
    - Jumlah bayaran

    Sertakan sekali :-
    - Nama Penuh,
    - Alamat Pos
    - No.Telefon.
    - Produk/Quantity

    Boleh Inform melalui :
    Sms/Whatsapp :017-9568326

    ...............................................
    Selepas barang di pos, anda akan dapat Tracking Number.
    Pos akan dihantar melalui Pos Laju @Skynet (Sampai dalam masa 24-48 Jam hari bekerja)
    Jika pos pada hari Jumaat @ Sabtu akan sampai pada hari Isnin.

    TQVM
    ..........................................

    ReplyDelete
  15. nk tnya..klu amik kat area shah alam blh x???

    ReplyDelete
  16. COD area JB shja dear... so sorry :)

    ReplyDelete
  17. Wondering if this mask is fake..
    If it says Vital Perfeetion it's FAKE!!!! Shiseido discontinnued this product!!

    ReplyDelete
  18. Dear all,

    Ramai betul yang bertanya pada saya dorang kata this mask is fake..because shiseido xpernah keluarkan produk mask mcm ini!kalau bawak mask ini dan tanya dekat shiseido punya centre atau consultant dorang akan kata shiseido xpernah jual this kind of product.

    Yes. its true.. Even this product name "shiseido mask" tapi produk ni bukan dikeluarkan oleh shiseido....ini produk keluaran syarikat lain yang telah menggunakan nama shiseido utk lariskan produk mask ini. Thats why its called fake.

    But in fact, this product is really good dan dah ramai guna dan memang berkesan dan xde efect negatif. Sekarang nama fake ke x fake bukan masalah.yg pnting produk ni mmg berkesan dan selamat. Jika ditanya saya pun belum buat research lg utk pastikan syrikat mana yg sbenarnya produce this mask....Ujian makmal pun pernah dibuat mmg xde unsur bahan2 terlarang yang beri kesan negatif. Produk ini mmg selamat dan berkesan.sebab tu sangat ramai org jual online termasuklah saya. Terlalu banyak demand dari pengguna.

    Semoga segalanya terjawab. Mmmg mask ini fake.tp fake dari segi jenama, Bukan fake dari segi pembuatannya. Semoga selepas ini mask ini akan ditukar kpd nama pngeluar asal. Bagi saya even tak guna nama shiseido pun dia boleh laris sbb pngguna tak tngok pada nama,tapi pada keberkesanannya. Walau bgaimana pun setiap pngguna mempunyai pandangan tersendiri dan cik han hormati pandangan masing2.
    Jika ada yang was2 , maka tiada sapa yang paksa suruh guna :)

    ReplyDelete
  19. Huhuu sekali bulu muka tercabut

    ReplyDelete
  20. Salam Mizz Han... Bagaimana pula daripada segi bahan yang digunakan untuk buat mask ni? Juga, daripada segi tahap halalnya.. Aa juga pelanggan saya bertanya... Terima kasih...

    ReplyDelete
  21. Kumbang malam,
    pembuatannya adalag 100% dari ekstrak rmpai laut....tiada kndgn lain yg diragui.

    ReplyDelete
  22. Kumbang malam,
    pembuatannya adalag 100% dari ekstrak rmpai laut....tiada kndgn lain yg diragui.

    ReplyDelete
  23. Salam..nak tanya, ada tak mask y sekali mengurangkan minyak d muka..kt muka mmg ada bintik2 hitam n putih tapi kulit pn berminyak, selalu naik jerawat..ad x mask y sesuai dgn kulit saya?

    ReplyDelete
  24. Salam sis...dh abz ke promosi black mask?

    ReplyDelete
  25. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  26. *HARGA PROMOSI SEPANJANG MASA*
    HARGA SPECIAL DARI CIK HAN :
    1-29keping = RM1.50/PCS
    30-49 keping = RM1.40/PCS
    50-80 keping = RM1.20/PCS
    81-100 keping = RM1.00/PCS
    100 keping ke atas = RM 0.80/PCS

    SANGAT JIMAT!!!

    (HARGA TIDAK TERMASUK POS)
    POS LAJU SEMENANJUNG RM6.00
    POS LAJU SABAH SARAWAK RM10.00
    (Quantity lebih dari 50 pcs akan dikenakan caj pos extra sbb berat )


    Berminat boleh hubungi saya (Miss Han)
    017-956 8326 (prefer sms@whatsapp ONLY)
    Email : norihan_ahmadnali@yahoo.com

    ReplyDelete
  27. Akak sesuai ke mask ni untuk budak umur 14 tahun?

    ReplyDelete
  28. Replies
    1. Hye Dear.... klu nak cod di shah alam pun boleh.My husband ejen disana.boleh contact saya utk order dan COD ye. 017-956 8326 (sms@whatsapp) Tqvm :)

      Delete
  29. Nak tya.. Dia bole digunakan 2-3 kali kan?klau kita dh bukak plastik tu.. Mcm mne nk bg dia tak kering?

    ReplyDelete
  30. Nak tya.. Dia bole digunakan 2-3 kali kan?klau kita dh bukak plastik tu.. Mcm mne nk bg dia tak kering?

    ReplyDelete
  31. Nak tya.. Dia bole digunakan 2-3 kali kan?klau kita dh bukak plastik tu.. Mcm mne nk bg dia tak kering?

    ReplyDelete
  32. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  33. Hai, nak tanye . Mcam mane nk order mask neh ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh email ke norihan_ahmadnali@yahoo.com @ sms/whatsapp :017-956 8326....
      atau bleh tekan cara order bar yg dh disediakan dlm blog.

      Delete
  34. hai i da cube mask tu tp sakit gler bile nk peel off smpai dah serik nak pakai lg huhu... lepas peel off tu muke jd merah 😂😂😂

    ReplyDelete

Pertanyaan @ Kemusykilan Sila Tinggalkan Komen Dibawah :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...