Order / Pertanyaan Sila WHATSAPP @ SMS Ke "017-956 8326" (Strictly No Call)____________Visit Our Official FB Page : Mizz Han Resources HQ

MYSTIQUE SWISS - PERFUME PENGGODA LELAKI

Mystique Swiss - Serlahkan Aura Cinta Anda! (For Girls)





Harga Pasaran Rm 59.90.


Tapi sekarang saya offer hanya RM 45.00 (free postage)


Semakin ramai para pelanggan kami sukakan Mystique Swiss formula baru ini. Anda tunggu apa lagi? Dapatkannya HARI INI!


Testimoni-testimoni pelanggan yg kami terima melalui sms, akan kami upload dalam masa terdekat utk tatapan anda ok. :)

Apa Itu Mystique Swiss?
Mystique Swiss adalah hormon copulins untuk memikat lelaki. Sebagaimana yang kita ketahui, pheromone adalah hormon yang dapat memikat manusia. Manusia terpikat antara satu dengan lain bergantung pada faktor hormon. Jika anda punyai aura aroma hormon yang unik, anda pasti dapat membuat sesiapa sahaja jatuh cinta pada anda. Gunakan kuasa hormon ini untuk memikat lelaki yang anda cintai. Semua lelaki akan cair dengan bau anda! Cubalah Mystique Swiss hari ni juga!


Masih kurang faham tentang pheromone?
Pheromone adalah sel hormon yang hanya boleh di kesan oleh organ yang terdapat di pangkal hidung yang di panggil VNO (Vomeronasal). Apabila organ VNO tersebut mengesan kehadiran pheromone, ia seterusnya akan menghantar respon seksual signal ke otak seterusnya membuatkan orang yang berapa berdekatan persekitaran anda menjadi lebih positif dan lebih mesra.




Manfaat dari penggunaan Mystique Swiss.



* Lebih “Eye Contact” dan senyuman dari lelaki

* Lelaki akan lebih terpesona dengan daya memikat anda

* Expect More Dates and Better Still—More Sex!

* Heighten Love Making Prowess

* Lelaki sentiasa mahu berdamping/bersembang dengan anda

* Meningkatkan “Self Confidence” anda

* Mendapat lebih “Respect” dari wanita lain * Lebih success dalam perniagaan and perhubungan seharian


Mystique Swiss adalah hormon pemikat lelaki yang paling kuat pernah dihasilkan oleh makmal. Ia diselidik saintis selama 20 tahun dalam kajian pengasingan bahan aktif Copulins dan 2 tahun dalam membina teknologi canggih yang selamat dan efektif. Mystique Swiss adalah jauh lebih hebat berbanding mana-mana produk wangian pemikat dan penggoda lelaki. Produk Mystique Swiss telah membuktikan – dalam kajian yang dilakukan ke atas manusia – ia memiliki kesan pemikat dan penggoda yang 5 kali lebih kuat berbanding lain-lain produk yang berada di pasaran. Mystique Swiss bertindak secara pantas dengan menghantar signal ke bahagian VNO (saraf pengesan hidung) manusia dan mengaktifkan deria bau dan sel otak tanpa menganggu sistem pernafasan dan tanpa menganggu emosi. Ia menghantar signal dan aura pemikat yang menggoda, seterusnya menangkap perhatian orang sekeliling anda dengan efektif sekali. Manusia yang terhidu hormon copulins ini akan berasa tenang, aman, konfiden, seronok dan bersikap lebih positif. Kajian juga menunjukkan lelaki yang terhidu Mystique Swiss akan menjadi sedikit ghairah.





Ingredients:

 
-5mg of Copulins
-3mg of Estratetraenol
-2mg of Androstenol
-3mg of Androsterone
-3mg of Androstadienone
-Aloe Barbadensis Gel
-Purified Water
-Fragrance
-e 10ml 0.34 FL.OZ.
-Gel Atomizer

Perhatian! : Hormon Copulins Mystique Swiss yang diperlukan untuk memikat dan menggoda lelaki haruslah berkuasa, agar berkesan dan bertindakbalas terhadap lelaki! Dapatkan Mystique Swiss kerana dos hormon yang terkandung di dalamnya sangatlah kuat.



Mystique Swiss Copulins berbeza dari lain-lain jenama kerana ia dihasilkan untuk memikat lelaki. Ujian yang dilakukan ke atas lelaki mendapati 97% lelaki akan teringat-ingat bau hormon unik ini. 95% lelaki mengingati baunya, 99% lelaki sukakan baunya. Kami mendapati lelaki akan ingat dan kenali baunya kerana signal hormon copulins telah mengaktifkan deria ke-enam dengan sempurna. Selain itu lelaki terdorong untuk jatuh cinta kepada pemakai Mystique Swiss Copulins kerana beranggapan pemakai Mystique Swiss Copulins punyai sifat keibuan yang tinggi. Wanita yang menggunakan Mystique Swiss Copulins tidak kira usia, atau paras rupa akan dapat memikat lelaki kerana hormon Copulins yang terkandung di dalamnya. Ia bagai menyampaikan mesej kepada deria ke-enam lelaki bahawa anda adalah seorang calon yang sesuai untuk menjadi ibu kepada keturunan lelaki tersebut secara biologi. Ini yang sering diperkatakan keserasian (chemistry). Mystique Swiss Copulins akan membuatkan anda dianggap serasi dan sesuai menjadi ibu kepada anak-anak lelaki yang ingin anda pikat, atas dasar hormon yang anda miliki adalah dari genetik yang terbaik, dan anda sesuai dijadikan (induk) atau ibu kepada keturunannya.



Mahukah Anda Untuk :



* Memikat & Menggoda Lelaki Idaman Anda (terutamanya suami anda)

* Membuatkan Semua Lelaki Berasa Seronok Menghidu Bau Anda

* Menjadikan Lelaki Ghairah dan Senang Mendekati Anda

* Meningkatkan Hormon Pemikat Secara Efektif & Cepat

* Memiliki Daya Memikat Yang Tiada Tandingan

* Mempunyai Aura Positif Yang Mampu Dirasai Ketika Bersama Rakan & Teman





Mystique Swiss Copulins adalah hormon jenis semburan yang digunakan secara luaran untuk meningkatkan daya tarikan anda terhadap lelaki. Ia merupakan senjata kimia untuk memikat malah ia mampu membuatkan setiap orang yang berada berdekatan dengan anda merasa tenang. Mystique Swiss Copulins adalah satu-satunya hormon yang dicipta khusus untuk golongan wanita berkerjaya yang sering menemui ramai orang. Beribu-ribu wanita di seluruh dunia telah ketahui hakikat bahawa, dunia moden ini penuh cabaran dan harus dilalui dengan menggunakan teknologi hormon yang sofistikated. Pengguna-pengguna Mystique Swiss Copulins sangat sukakan hasilnya. Ia adalah keperluan asas yang perlu dimiliki dalam kehidupan sosial yang mencabar abad ini.



Produk pemikat dan peningkat aura positif semakin mendapat sambutan kerana, ia semakin diperlukan atas beberapa faktor;

1. Kes Penceraian Yang Semakin Ketara

2. Kedinginan Seks Suami-Isteri

3. Pergaulan dan Persekitaran Tempat Kerja Yang Negatif

4. Keharmonian Rumahtangga



Jadi dengan menggunakan Mystique Swiss Copulins ini;

1. Bos Akan Lebih Sukakan Anda

2. Rakan Sejawat Anda Akan Bersikap Lebih Positif Dan Terbuka

3. Menyemarakkan Kasih Sayang Suami & Kekasih Terhadap Anda

4. Pelanggan Yang Sering Anda Temui Akan Merasa Lebih Tenang, Aman & Seronok.
 
Cara-Cara Penggunaan



Picit & sapukan gel pada urat nadi pergelangan tangan dan leher. Gunakanlah sekerap yang mungkin iaitu ketika anda ingin menemui orang tersayang, rakan-rakan, bos pejabat atau pelanggan anda. Kami pasti anda akan menawan hati semua orang yang berada disamping anda.



Ia tidak mengandungi alkohol atau bahan-bahan berunsurkan haiwan. Setiap kandungan menggunakan bahan berasaskan tumbuh-tumbuhan, jadi ianya amat bersih dan sesuai untuk semua golongan.



Sekiranya anda percaya bahawa Mystique Swiss Copulins perlu anda miliki dan guna sekarang. Ambil langkah pertama anda dengan membuat pesanan secara online hari ini juga. Sekiranya anda tidak berpuashati dengan kesannya, bungkusannya, baunya, atau anda tidak berpuashati dengan apa jua sebab, kami akan pulangkan wang pembelian anda tanpa soal. Jaminan pengembalian wang ini adalah sepanjang 30 hari. Ini bermakna anda ada peluang mencuba sendiri produk ini tanpa rasa was-was. Ingat! Jaminan pulangan wang kami adalah muktamad, dan anda berhak miliki pulangan wang tersebut tanpa sebarang soal.



Mystique Swiss Copulins sangat berkesan, dan ia telah diuji scara saintifik. Ia mampu memikat setiap lelaki yang terhidu hormon tersebut tanpa disedari. Gunakan kuasa bioteknologi untuk meningkatkan penampilan anda secara saintifik! Pergaulan anda, bisness anda dan hari yang anda lalui bersama orang tersayang pasti akan lebih mengembirakan!


TESTIMONIAL MYSTIQUE SWISS PERFUME

* Testimonial sgtlah panjang mcm esei plak.hehe.Tq to this customer yg sudi share testi yg begitu sangatlah panjang *

















TESTIMONIAL FROM MY CUSTOMER :)

















Harga Pasaran : RM59.90

Kini harga Special Untuk Customer Cik Han :-

Hanya RM45.00 Sebotol Free Pos Laju SM
RM 50.00 Sebotol Free Pos Laju Sabah Sarawak




Order @ Pertanyaan sila hubungi Cik Han


 017-956 8326 (Prefer sms @ whatsapp ONLY)





6 comments:

  1. awk..awk kena pki benda nie.tapi utk saya laa.hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. xpkai pun dh tergoda.klu pkai xtau la cmner!hehehehe

      Delete
  2. Mizz, ader lagi tak yg ni?

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. Wohaaa....prfume ni best giler wlupun kecikk...bf sy kata sy bau mnggoda. :)
    Thanks cik han

    ReplyDelete
  5. Dian,
    baru prasan u punya komen...tenkiu very muchhh... :)

    ReplyDelete

Pertanyaan @ Kemusykilan Sila Tinggalkan Komen Dibawah :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...