BUMEBIME BODY WHITENING LOTION


BUMEBIME BODY LOTION
SKIN WHITENING & MOISTURIZING 

Selepas Viralnya Bumebime Soap, Bumebime Produk mengeluarkan pula Bumebime Body Whitening Lotion sebagai pelengkap penjagaan kulit menyeluruh.
Losyen yang berkesan untuk mencerah dan melembabkan kulit secara maksimum.
Sesuai untuk semua jenis kulit dan digunakan secara harian.
Bumebime Whitening Body Lotion merupakan losyen pencerah instant whitening 

yang dikeluarkan di Thailand.
Losyen ini adalah 100% semulajadi, halal, dan mendapat pengiktirafan dari FDA di Thailand. 




FUNGSI & KELEBIHAN BUMEBIME WHITENING 
BODY LOTION :
💖- Menjadi kulit lebih cerah berseri.
💖- Mengurangkan kesan gelap dan sunburn pada kulit.
💖- Membantu memudarkan parut.
💖- Menjadikan kulit lebih lembut dan gebu.
💖- Boleh digunakan pada muka dan juga seluruh badan.
💖- Losyen ini diperbuat daripada ekstrak semula jadi.
💖- Tanpa kesan sampingan
💖- Ekstrak dari madu menjadikan kulit lebih lembut & lembab.
💖- Sesuai untuk kulit kering dan semua jenis kulit
💖- Membuang sel-sel kulit mati, menjadikan kulit cerah dan lebih sihat.
💖- Berfungsi sebagai sunblock untuk melindungi kulit dari sinaran UV merbahaya. 


BUMEBIME SOAP


BUMEBIME SOAP
INSTANT WHITENING & GLOWING 

Bumebime Soap sabun yang viral kini di Negara-negara asia seperti di Thailand, Indonesia, Singapore, Brunei dan juga Filiphine! Kini mula viral pula di Malaysia.
Bumebime Mask Natural Soap merupakan sabun instant whitening yang dikeluarkan di Thailand.
Sabun ini adalah 100% semulajadi, halal, dan mendapat pengiktirafan dari FDA di Thailand.
Ramai yang telah Berjaya mencerahkan kulit seluruh badan dengan sabun instant whitening 
Bumebime Soap ini! 
Anda semua bila lagi nak rasai kehebatannya? 




FUNGSI & KELEBIHAN BUMEBIME SOAP
INSTANT WHITENING  :
💖 Membolehkan kulit menjadi lebih cerah berseri dari penggunaan pertama
💖 Membantu mengurangkan kemunculan tompok gelap.
💖 Membantu menyembuhkan parut pudar.
💖 Menghilangkan Bakteria yang menyebabkan Jerawat
💖 Boleh digunakan pada muka dan juga seluruh badan.
💖 Sabun diperbuat daripada ekstrak semula jadi.
💖 Tanpa kesan sampingan
💖 Membantu menyembuhkan luka atau parut pada kulit sepenuhnya.
💖 Ekstrak dari madu menjadikan kulit lebih le
mbut & lembab.
💖 Tidak mengeringkan kulit.
💖 Membuang sel-sel kulit mati, menjadikan kulit cerah dan lebih sihat. 
💖 Sesuai untuk semua jenis kulit 



HANNIS GREEN COFFEE


HANNIS GREEN COFFEE
MINUMAN KOPI HIJAU VIRAL YANG BERKESAN MENURUNKAN BERAT BADAN
 

Hannis Green Coffee ialah merupakan kopi raja segala pelangsing yang membantu anda menurunkan
Berat badan.Dengan Hannis Green Coffee, perut akan rasa kenyang 

dalam masa 12 jam tanpa rasa lapar.
Hannis Green Coffee mampu mengurangkan perut buncit serta memberikan

 bentuk badan yang lebih langsing dan menarik. 
Selain menurunkan berat badan, ia juga merupakan minuman kopi hijau yang sangat sesuai untuk Mencerahkan dan mencantikkan kulit seluruh badan. 




TERKINI & TERBARU HANNIS GREEN COFFEE
 NEW PACKING!!! 
 
Hannis Green Coffee Baik untuk penghadaman dan cara paling senang untuk menggebukan kulit.
Selain gebu , ia berkesan memudarkan parut dan kesan strechmark pada badan.
Gabungan Organic Green Coffee,Chia Seed, Susu Kambing & Habbatus sauda dapat menambahkan
tenaga & perut akan kekal kenyang sepanjang hari. 


KOPI HIJAU PLUS BY QALAM


KOPI HIJAU PLUS BY QALAM
KOPI SIHAT UNTUK BERAT BADAN IDEAL

Dengan formulasi kopi hijau dengan ekstrak bahan-bahan hebat untuk 

kesihatan dan pelangsingan badan.
Formulasi kopi hijau bersama Chia Seed ,Habbatussauda n Garcinia Cambogia 




FUNGSI & KEISTIMEWAAN KOPI HIJAU PLUS
 BY QALAM :
👉 Membantu untuk menurunkan berat badan secara semulajadi
👉 Membantu melambatkan proses penuaan
👉 Membantu meningkatkan kesempurnaan kulit
👉 Meningkatkan tahap kesihatan mata dan penglihatan.
👉 Tinggi kandungan antioksida 


SATIN SKINZ BBEAU


SATIN SKINZ BBEAU
KULIT CERAH SEKATA SELURUH BADAN.

TERBARU DARI SATIN SKINZ
SATIN SKINZ BBEAU!!! Gabungan formulasi pemutihan 
hebat dan berkesan.
GLOW, WHITE & YOUNG 
Kuasa Pemutihan Kulit 10 X ganda lebih cepat tanpa kesan sampingan. 




SATIN SKINZ BBEAU TERDIRI DARIPADA 
2 JENIS IAITU :
(I) SATIN SKINZ BBEAU L-GLUTATHIONE
(II) SATIN SKINZ BBEAU VITAMIN C 


GENIE HOURGLASS BENGKUNG RAMPING MODEN


GENIE HOURGLASS BENGKUNG RAMPING MODEN
2 KALI GANDA LEBIH LANGSING HANYA DALAM 
MASA 1 MINIT

❌ Perut kehadapan?
❌ Perut berlipat?
❌ Seluar asik beli baru?
❌ Baju – baju lama habis dibuang?
❌ Dah lama tak dapat berkebaya? 

Menurut kajian pakar, ramai dikalangan golongan wanita yang mempunyai masalah perut berlemak atau buncit disebabkan oleh :
Terlalu sibuk dengan kerjaya
Penat membuat kerja-kerja dirumah
Sibuk menguruskan anak-anak dan suami
Tiada masa untuk bersenam
Melahirkan anak secara pembedahan (ceaseran) 



PERHATIAN !!
Kami memperkenalkan produk TERBAIK untuk masalah-masalah puan iaitu GENIE HOUR GLASS BENGKUNG RAMPING MODEN. Tidak perlu lagi mengambil sebarang supplement yang memudaratkan, hanya dengan pakai Bengkung sahaja setiap hari, anda mampu mendapatkan pinggang ramping dan bentuk badan yang menarik. 


PURE SLIM 7D STRONG VERSION


PURE SLIM 7D STRONG VERSION
BAKAR LEMAK 5 KALI GANDA LEBIH CEPAT & BERKESAN

Pure Slim 7D kini tampil dengan packing terbaru dan version 

terbaru yang 5 kali ganda lebih hebat dari sebelum ini!
Ya 5 kali ganda kesan pelangsingan yang lebih cepat, berkesan 

dan selamat!
Recommended kepada individu yang mengalami masalah sukar turun berat badan walaupun telah mengamalkan diet yang ketat dan telah mencuba pelbagai produk.
Pure Slim 7D Strong Version formulasi terbaru khusus untuk mereka yang mengalami “Gemuk Daging” iaitu kegemukan yang amat sukar untuk turun berat. Kini walau apa jenis gemuk pun anda, samada “Gemuk Daging” atau pun “Gemuk Air” , anda kini boleh kembali langsing dengan cepat dan mudah! 




KEISTIMEWAAN FORMULASI TERBARU PURE SLIM 7D 
STRONG VERSION :
❤ 5X Lebih Power
❤ Penurunan yang lebih cepat & Berkesan
❤ 5X Kuasa Pencerahan Kulit Seluruh Badan
❤ 5X Kuasa Detox Untuk Cuci Usus (Kandungan Ekstrak Lemon)
❤ Lebih selamat
❤ Tiada kesan sampingan 


JUS LENTIK DARA


JUS LENTIK DARA (JLD)
JUS PEMBAKAR LEMAK UNTUK BADAN SIHAT & MANTAP

Jus Lentik Dara dihasilkan dari 100% bahan semulajadi TERBAIK DUNIA dengan kesan berganda.
Mampu membakar lemak & mencerahkan kulit dengan pantas tanpa kesan sampingan dan TERBUKTI SELAMAT. Dirumus khas dari sumber alami seperti Garcinia Cambogia, Acai Berry, Oren, Mixed Berry, Delima, Kurma terpilih dan Madu.
Diformulasikan khas untuk membakar lemak serta membentuk badan agar lebih cantik dan mantap.
Boleh digunakan oleh wanita dan juga lelaki. Kesan seawal 7 hari pengambilan. 




FUNGSI & KELEBIHAN JUS LENTIK DARA
 (JLD) :
☑ 6x membakar lemak, membuang toksin & racun di dalam badan
☑ 4x detox
☑ Berkesan untuk menyekat gula & karbohidrat
☑ Mengawal nafsu makan, sentiasa kenyang & bertenaga
☑ Memutihkan & melembapkan kulit
☑ Merawat kulit dari jerawat, parut, kedutan & luka
☑ Meningkatkan imunisasi badan
☑ Melancarkan peredaran darah
☑ Tiada cirit birit, sembelit atau kesan yang tidak menyenangkan
☑ Fokus pada tempat2 lemak senang berkumpul terutama sekali perut, lengan, pinggul dan bawah dagu
☑ Tak perlu diet ketat
☑ Tak perlu bersenam
☑ Tak perlu bancuh, hanya minum begitu sahaja & rasa yg sangat sedap !
☑ Disamping itu, LENTIK DARA dapat mengelakkan & membantu mencegah penyakit berbahaya seperti ; jantung, asma/ pernafasan, kanser payudara/ prostat, parkinson, saraf/ gaot, masalah keputihan, ekzema, masalah cacing, buasir, diabetis, darah tinggi, tulang/ osteoporosis, kidney stone, batuk, strok & kerosakan gigi 


JAMU JALINAN CINTA (JJC BY JSD)


JAMU INDAH KELUARGA 
JAMU JALINAN CINTA BY JSD

Jamu Jalinan Cinta yang dikenali sebagai JAMU BERSALIN, Kini dinamakan dengan nama baru sebagai JAMU INDAH KELUARGA ,tidak bersifat untuk merapatkan faraj semata-mata.
Produk susuk dara "JAMU JALINAN CINTA" merupakan jamu khas untuk wanita bersalin ceaser atau normal.
Yang paling best jamu ini anda tidak perlu memakan ikan haruan atau belut, ini kerana didalam jamu ini ada ramuan belut yang dapat mempercepatkan penyembuhan luka.
Terdapat 33 jenis herba termasuk isi belut yang sudah di keringkan dan sedia untuk dicuba dan diamalkan.
Jamu Indah keluarga ini bukan untuk wanita yang tengah pantang je tau !!
Jamu ini sesuai juga pada semua wanita dan juga anak dara (belum berkahwin) 




FUNGSI & KHASIAT UTAMA JAMU JALINAN CINTA
 (JJC BY JSD) :
☑ Melancarkan perjalanan darah
☑ Memperbanyakkan air susu
☑ Mempercepatkan luka2 kering dan sembuh
☑ Mengeluarkan darah2 kotor dalam badan (darah nifas & haid)
☑ Membuang angin dari dalam badan
☑ Mematikan kuman-kuman dan unsur-unsur penyebab kanser
☑ Menyembuhkan luka2, kudis/bisul, jerawat, kayap, dan nanah 


JUS ZAHRA


ZAHRA JUS
JUS KECANTIKAN & KESIHATAN WANITA MODEN

Zahra jus merupakan jus pertama di Malaysia dengan kesan 3 kali ganda. Mempunyai 20 khasiat dan kebaikan hanya dalam 1 botol jus. Zahra Jus merupakan minuman TRIPLE ACTION yang boleh MERAWAT , MEMUTIH ,serta MELANGSINGKAN BADAN. 

Dalam Jus Zahra terkandung 17 makanan Sunnah dan herba khas untk WANITA sahaja.
✅ Merawat dalaman
✅ Memutihkan kulit
✅ Mendapatkan berat badan yang ideal


JIMAT KAN ❗😉👍🏻
Tidak perlu nak mmbzir beli pelbagai supliment untuk kesan yang berlainan.Cukup hanya amalkan jus TRIPLE ACTION ZAHRA dengan konsisten 😊 




20 KHASIAT & KEBAIKAN ZAHRA JUS :
🌹Menyelesaikan masalah period tak teratur.
🌹Sesuai untuk masalah senggugut & keputihan.
🌹Memutihkan seluruh badan.
🌹Menstabilkan hormon dalaman badan.
🌹Terbaik untuk rawatan dalaman wanita selepas bersalin.
🌹Menambah tenaga harian.
🌹Mendapatkan berat badan yang ideal. (KURUS)
🌹Menambah kolegen dalam badan.
🌹Mencantikkan & mengebukan kulit badan.(MENCERAH)
🌹Menaikan seri wajah (GLOWING)
🌹Meransang kecergasan minda.
🌹Perapat
🌹Meningkatkan kesihatan dalaman & kecantikan luaran.
🌹Merawat luka dalam perut & pembedahan.
🌹Membantu merawat jerawat dari dalam.
🌹Meningkatkan daya tahan tubuh.
🌹Menganjalkan payudara & punggung.
🌹Mengawal gula dalam darah.
🌹Melancarkan sistem pencernaan.
🌹Mencegah Kanser

Dalaman yang cantik, akan menghasilkan luaran yang menawan 


TATI MATTE LIPSTICK



TATI MATTE LIPSTICK
BIBIR MENAWAN ASET KEANGGUNAN WANITA

Wanita dan kecantikan tidak dapat dipisahkan.
Terbaru, Tati dengan produk terkini khas untuk wanita cantik diluar sana.
Lipstick matte tati mampu membuatkan anda tampil cantik berseri di sepanjang hari.
Dengan 8 pilihan warna yang cantik dan menawan,
Mampu menyerlahkan keanggunan si pemakai.
Dihadirkan dengan 8 tone warna yang menarik dan trending...pastinya memikat!! 




KELEBIHAN & KEISTIMEWAAN TATI 
MATTE LIPSTICK :
💋 Tidak Mengeringkan Kulit Bibir
💋 Wangi
💋 Tidak Menghitamkan Bibir
💋 Tidak Melekit
💋 Texture Lembut Membuatkan Pemakai Mudah Mengayakannya
💋 Halal
💋 KKM Approve
💋 Tiada Bahan Kimia Merbahaya
💋 Produk Buatan Malaysia 


MORGAN VERA BEAUTY OIL



MORGAN VERA BEAUTY OIL
MINYAK TERCANTIK PENJAGAAN KULIT TERBAIK UNTUK LELAKI.

Bro, zaman sekarang ni semua kena jaga penampilan, bukan perempuan je kena jaga penampilan,
Lelaki pun perlu jaga. Selain badan sado, kulit pun kena bersih & sihat, barulah seiring dengan penampilan yang macho + maskulin tu betul tak. Tak best juga badan sado tapi muka penuh jerawat, berminyak dan berkilat macam baru lepas kena goreng dalam kuali.

Kini tak perlu lagi susah-susah, hanya sapu sahaja minyak ajaib yang super hebat ini. Ya Morgan Vera Oil, Minyak tercantik untuk kulit tercantik dan terbersih. 

Apa itu Morgan Vera Oil? Inilah serum untuk lelaki PERTAMA di Malaysia, BEAUTY OIL by MORGAN VERA berasaskan dari bahan organik terbaik, selamat digunakan & bebas bahan-bahan kimia & ternyata berkesan mencantikkan kulit khasnya untuk kulit lelaki. 



Tidak perlu amalkan set skincare yang ada banyak benda, sabun, krim malam, krim siang,toner dan sebagainya. Tak perlu susah-susah. Kami faham kehendak setiap lelaki iaitu nak benda yang mudah dan cepat. Dengan Morgan Vera Beauty Oil anda tak perlu lagi menyusahkan diri dengan menggunakan banyak benda hanya untuk menjaga kulit wajah. Cukup dengan apply Morgan Vera Beauty Oil setiap hari sudah cukup untuk menjadikan anda lelaki kacak yang berkulit bersih dan licin.

FUNGSI & KELEBIHAN MORGAN VERA BEAUTIFYING OIL :
✔ Membantu masalah kulit kering dan berminyak
✔ Membantu masalah jerawatt / bintik hitam
✔ Memudarkan parut jerawat / jeragat
✔ Menganjalkan & menegangkan kulit
✔ Mencerahkan wajah anda 3x ganda
✔ Membersihkan bakteria dan kotoran di kulit
✔ Membuang sel-sel mati pada kulit
✔ Menjadikan tona kulit lebih sekata 


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...