Order / Pertanyaan Sila WHATSAPP @ SMS Ke "017-956 8326" (Strictly No Call)____________Visit Our Official FB Page : Mizz Han Resources HQ

DR. PURE VITA


DR.PURE VITA
THE KING OF VITAMIN


Dr. PureVita merupakan alternatif lain bagi individu yang tidak suka membuat suntikan vitamin ke dalam salur darah. Hanya perlu minum atau makan untuk jadikan vitamin ini mengalir di dalam badan bagi memberikan kulit yang cantik, di samping memberikan kesihatan kepada tubuh badan. 
 Dr Pure Vita adalah satu satunya produk Vitamin C Asli tanpa bahan campuran yang lain. 

VITAMIN C asli memberi kesan yang berganda yang sangat luar biasa sama seperti membuat suntikan vitamin di dalam salur darah . Kini anda tidak lagi perlu membuat suntikan vitamin. Hanya perlu amalkan Dr. PureVita secara konsisten untuk mendapatkan kulit yang cerah dan berseri. 




FUNGSI & KELEBIHAN DR.PURE VITA 
KING OF VITAMIN :
✅ Mencerah dan memutihkan kulit wajah dan badan
✅ Memudarkan parut kesan jerawat & mengecutkan jerawat resdung, jerawat white & black head
✅ Menghilangkan jeragat terlampau
✅ Membantu masalah struktur kulit yang tak sihat
✅ Membantu badan menyerap nutrient dalam makanan anda
✅ Menganjalkan, mengecilkan liang pori serta melicinkan kulit
✅ Mengecutkan & menghalang pertumbuhan jerawat
✅ Menghilangkan kerut diwajah dan mengecilkan liang pori
✅ Mencegah penuaan & melembabkan kulit
✅ 50x ganda vitamin C
✅ Portion kandungan dalam produk Dr. PureVita 'King of Vitamin' ini membantu menyerap glutathione secara maksimum dan mengekal kan glutathione dalam badan untuk tempoh yang lama
✅ Sesuai untuk ibu yang menyusu dan dapat memberi vitamin kepada bayi @ anak.
✅ Diformulasi menggunakan kaedah teknologi dari negara Perancis 


RIFFAA D'HATI MAGIC LOTION


RIFFAA D'HATI MAGIC LOTION
INSTANT WHITENING LOTION PILIHAN MUA BELLA

Riffaa D'hati Magic Lotion merupakan losyen pencerah kulit yang berkesan untuk mencerah 

dan melembabkan kulit secara maksimum.

Sesuai untuk semua jenis kulit dan digunakan secara harian. Losyen Riffaa D'Hati merupakan losyen pencerah instant whitening yang dikeluarkan oleh bumiputera Malaysia, 100% semulajadi, suci, halal, dan selamat digunakan oleh semua jenis kulit. 




FUNGSI & KELEBIHAN RIFFAA D'HATI 
MAGIC LOTION :
➡ Gabungan ramuan terbaik (Vitamin C, Vitamin B3 & Collagen)
➡ Meningkatkan impak anggun persona & memberikan kelembapan pada kulit
➡ Mengekalkan haruman bunga Lili serta menjadikan kulit lebih cerah ,halus, gebu dan berseri.
➡ Penggunaan secara berterusan untuk kesan pemutihan kulit secara kekal seawal 7 hari. 


BEE VENOM GOLD 5 IN 1 BY JUE AZIZ


BEE VENOM GOLD 5 IN 1 BY JUE AZIZ
SKINCARE BERASASKAN ORGANIK UNTUK KULIT

 CERAH & MULUS PERSIS JUE AZIZ
 

Bee Venom Gold Exclusive Set 5 in 1 ialah merupakan krim dari ekstrak madu asli yang berkesan dalam membantu anda di luar sana yang serius ingin hilangkan jerawat dan jeragat dari wajah. 

Bee Venom Gold 5 in 1 sesuai digunakan oleh mereka yang mempunyai kulit yang bermasalah seperti tona tidak sekata,masalah jeragat,jerawat,bintik hitam kesan parut jerawat,terdedah kepada sinaran matahari dan gelap di bawah mata. 



Diformulasi dari bahan-bahan yang berkualiti tinggi, yang terdiri daripada tumbuhan semulajadi, dan kaya dengan vitamin E untuk menghilangkan masalah kulit di samping melembut dan melicinkan kulit. 

Bee Venom Gold 5 in 1 juga dapat membantu mencerahkan kulit wajah & menghilangkan kesan-kesan bintik hitam pada wajah serta garis-garis halus penuaan. Beevenom Gold 5 In 1 By Jue Aziz sesuai untuk kulit normal , kusam dan berjeragat. 


LEMONEX


LEMONEX 
RAHSIA ENOT SEMAKIN LANGSING DAN CANTIK

LEMONEX adalah minuman campuran botani lemon (Premix Lemon Drink) yang sangat berkesan dalam membantu anda menjadi lebih kurus dan sihat. 
Lemonex sangat berkhasiat dalam Melancarkan Pencernaan,Menstabilkan Tekanan Darah Tinggi,Detoksifikasi Racun Dalam Tubuh,Vitamin C yang membantu menyingkirkan lemak dan sekaligus menurunkan berat badan. 
LEMONEX mengandungi "grapefruit" iaitu buah limau gedang salah satu buah yang mampu mengurangkan berat badan dengan efektif. LEMONEX membantu badan agar lebih bertenaga,singkirkan lemak dengan mudah dan membuatkan anda terkurus tanpa sengaja! 




FUNGSI & KELEBIHAN UTAMA 
LEMONEX :
✅ Tidak perlu berlapar
✅ Tidak wajib bersenam
✅ Metabolisme cepat naik
✅ Detox (cuci usus)
✅ Cepat mencairkan lemak
✅ 3 kali lebih pantas melangsingkan berat badan
✅ Kesan pelangsingan dalam masa 14 hari
✅ Tenaga bertambah 


PERLA SLYMM


PERLA SLYMM
EVOLUSI TERBARU DARI MIRACLE SLIMMING COFFEE 

Perla slymm ialah suatu produk minuman kurus ajaib dan terbaik. Formulasi baru dari produk Miracle Slimming Coffee, yang pernah menjadi produk slimming viral di Malaysia pada awal tahun 2004 dahulu. Kini Miracle Slimming Coffee kembali dengan wajah baru, formula terbaru, dengan kesan berganda lebih hebat dari keluaran sebelum ini.
Perla slymm dapat membantu ramai wanita dan lelaki untuk kurus secara pantas. Antara testimoni yang diterima dalam pengurangan 5-10kg dalam masa 7 hari sahaja! Kombinasi terbaik untuk atasi masalah berat badan anda tanpa senaman,tanpa perlu berdiet dan berlapar. 





FUNGSI & KEBAIKAN PERLA SLYMM :
✅ Mengawal selera makan selama beberapa jam lamanya.
✅ Mendapat lebih tenaga untuk aktiviti fizikal.
✅ Mengurangkan nafsu untuk makan.
✅ Menaikkan kadar metabolisma dan pembakaran kalori.
✅ Menurunkan berat badan dengan berkesan dan terkawal.
✅ Membakar lemak berlebihan dengan pantas.
✅ Mengawal berat badan dengan mudah.
✅ Mengempiskan Perut
✅ Menghilangkan Toksin Berbahaya
✅ Melegakan Sembelit
✅ Meningkatkan Metabolisme BadanMemantau Selera
✅ Memberikan Rasa Kenyang
✅ Memberikan Tenaga
✅ Menyediakan Supplement Terbaik Tubuh
✅ Menyingkirkan Bonjolan Lemak Hodoh
✅ Mengurangkan Pembendungan Air
✅ Menganjalkan Kulit
✅ Kulit Lebih Sihat Berseri
✅ Tiada kesan sampingan yang negatif. 



VIVIES INSTANT HAIR REMOVAL


VIVIES INSTANT HAIR REMOVAL
CARA BUANG BULU PALING MUDAH & BERKESAN

Sapu-sapu & gosok-gosok jer terus hilang semua bulu.
Bukan bulu je hilang, Kulit pun jadi licin,gebu dan cerah berseri..!
Krim Vivies Hair Removal ini dicipta khas untuk membuang

 bulu-bulu yang tidak diingini dari badan dengan cara paling mudah dan berkesan. 

Formula terbaru tanpa rasa panas, tanpa rasa pedih dan ngilu.
Bila sapu pada kulit terasa sejuk dan dingin + wangian lemon yang sangat best dan segar. 



 Paling best, Vivies Hair Removal terus basuh dengan air. Tidak perlu lap atau 
sental menggunakan tisu atau pun kain.
Juga tidak perlu menggunakan teknik wax atau cukur yang boleh menyebabkan kulit 

melecet, pedih dan sakit.
100% sangat mudah dan praktikal untuk digunakan!

Vivies Hair Removal Cream Produk buatan Malaysia.
Dijamin suci, halal dan selamat digunakan tanpa sebarang kesan sampingan kepada kulit. 



BLUE WIZARD


BLUE WIZARD
MENGHANGATKAN KEMBALI CINTA ISTERI

Tidak dinafikan, wanita yang telah berumah tangga dan telah melahirkan anak, nafsu untuk berhubungan intim semakin berkurangan atas pelbagai faktor. Antaranya faktor keletihan, faktor stress menguruskan rumah tangga, faktor usia dan sebagainya.

Untuk mendapatkan kembali kehangatan isteri umpama malam pertama bukanlah sesuatu yang mudah. Namun adalah tidak mustahil. Dengan Blue Wizard, InshaAllah dapat mengembalikan semula kehangatan asmara si isteri yang mungkin sudah sekian lama pudar. 



Blue Wizard adalah cecair perangsang wanita antara yang paling 

terkenal untuk mengatasi masalah wanita yang kurang ghairah dalam berhubungan intim suami isteri dan dapat membangkitkan rangsangan seks secara spontan dan cepat. 
Produk ini adalah sesuai untuk yang sudah berumahtangga dalam mengembalikan keceriaan memadu asmara dan kasih sayang keluarga. 


PL JUS PLUS DURIAN BELANDA


PLATINUM PL JUS PLUS DURIAN BELANDA
MINUMAN RAWATAN ALTERNATIF KANSER & PENYAKIT KRONIK

Durian Belanda adalah pembunuh semulajadi sel kanser yang ajaib dengan 10 ribu kali lebih kuat dari pada terapi kemo menurut satu kajian tertutup oleh pengusaha ubatan dunia. Saya pernah mendengar petua orang tua-tua mengenai penggunaan durian belanda dalam pengubatan kanser (lebih tepat lagi kanser payu dara), walau bagaimana pun ia tidak begitu jelas dan petua ini juga tidak disebarkan dengan meluas. 




KHASIAT UTAMA PL JUS PLUS DURIAN
 BELANDA :
✔ Anti kanser
✔ Buasir
✔ Sembelit
✔ Resdung
✔ Buasir
✔ Buah Pinggang
✔ Masalah paru2
✔ Masalah hormon
✔ Masalah batin
✔ Menguatkan pinggang Menyihatkan perut
✔ Stabilkan darah
✔ Masalah jantung
✔ Buah pinggang
✔ Anti tumor
✔ Masalah kulit
✔ Tyroid
✔ Fibroid & Cyst 



1 MINUTE MIRACLE MASCARA (1MMM)


1 MINUTE MIRACLE MASCARA (1MMM)
SUPER MEGA VOLLUME FIBER MASCARA

Memperkenalkan revolusi terkini dari KOREA, Mascara + 

Serum Bulu Mata.
Menjadikan lirikan mata anda lebih mempesona! 


1 MINUTE MIRACLE MASCARA (1MMM) mascara pilihan 
para Makeup Artis (MUA) terkenal di Malaysia.
Lupakan bulu mata palsu, serlahkan keangunan semulajadi lirikan mata anda
 dengan 1MMM.




1 MINUTE MIRACLE MASCARA ini adalah sejenis fiber mascara yang bertindak 

untuk memanjangkan bulu mata secara natural , Oleh kerana itulah 1MMM ini
 dikenali juga sebagai Super Mega Vollume Fiber Mascara. 

1MMM adalah mascara yang Paling senang untuk Dicuci.
Tidak perlu gunakan air untuk cuci mascara 1MMM ini.
Hanya sapu-sapu jer dah bersih! 



BEE VENOM GOLD COFFEE + VIT C


BEE VENOM GOLD COFFEE + VITAMIN C
COFFEE EKSTRAK MADU, MINUMAN KECANTIKAN PILIHAN JUE AZIZ
 
Bee Venom Gold Coffee + Vit C merupakan Coffee Collagen @ Coffee Detox yang berasaskan 
madu pertama di Malaysia. Bee Venom Gold Coffee Vitamin C ini mampu menjadikan 
kulit putih 'pinkish' serta membentuk badan yang lebih menarik. 
Kandungan Nano kolagen 500,000mg yang mampu menembusi sel-sel kulit 
hingga ke akar umbi. 




Bee Venom Gold Coffee + Vit C merupakan Coffee pra campuran PERTAMA yang 

mengandungi Vit C & Madu Lebah khusus untuk pencerahan kulit 
bukan sahaja untuk kecantikan wajah malah 
untuk menurunkn berat badan & membuang toxin sekali gus mengikis segala kekotoran 
degil dari usus. 


SKA WHITE BOOSTER SERUM



SKA WHITE BOOSTER SERUM
SERUM ANTI JERAGAT & JERAWAT

SKA White Serum Rahsia kecantikan kulit Hannah Delisha.
SKA White Serum diformulasi khas untuk mereka yang mempunyai masalah jeragat.
Serum ini berfungsi sebagai bahan reaktif yang memberikan nafas pada kulit wajah.
Masalah jeragat biasanya dihadapi oleh wanita dikalangan 40-60 tahun.
Masalah jeragat boleh diatasi dengan dengan SKA WHITE SERUM seawal umur 20-an.
Dengan bahan formulasi terkini SKA WHITE SERUM mampu 

menghilangkan jeragat anda seawal 7 hari. 




SKA WHITE SERUM sesuai untuk dipakai dengan apa sahaja 

krim kecantikan yang lain. Penggunaan yang konsisten akan memberi kesan yang menakjubkan untuk
 kulit anda agar kekal licin,sihat dan flawless tanpa sebarang cela ! 


9 FUNGSI & KELEBIHAN SKA WHITE 
BOOSTER SERUM :
✔ Penawar masalah jeragat
✔ Mencegah jeragat dari merebak dan menebal
✔ Membantu menghilangkan bintik hitam di wajah
✔ Mencerahkan warna kulit
✔ Menghilangkan parut dan bekas jerawat
✔ Membantu mendapatkan tona kulit sekata
✔ Merawat kulit kusam
✔ Mengecilkan liang pori
✔ Membantu mendapatkan kulit idaman anda 




SKINEX


SKINEX
REVERSE YOUR AGING , TABLET ANTI PENUAAN.

Skinex adalah supplement untuk kulit yang berbentuk tablet yang mampu mengembalikan keremajaan kulit wajah dan seluruh badan. 

Skinex diformulasikan sebagai supplement anti penuaan yang mujarab untuk menghilangkan tanda-tanda penuaan pada kulit wajah.
Skinex diasaskan daripada bahan utama aloe vera dan sarang burung yang berperisa buah peach. Skinex adalah fenomena kecantikan terbaru yang kini hangat di pasaran. 
Skinex juga merupakan supplement pilihan pelakon jelita, Uqasha Senrose. 




ANTARA FUNGSI & KELEBIHAN SKINEX :
✔ Merawat pigmentasi teruk di wajah
✔ Membantu mengurangkan jerawat dan jeragat
✔ Menghilangkan masalah pori-pori terbuka
✔ Menghapus kesan parut jerawat
✔ Mencerahkan kulit wajah dan seluruh badan. 



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...