Order / Pertanyaan Sila WHATSAPP @ SMS Ke "017-956 8326" (Strictly No Call)____________Visit Our Official FB Page : Mizz Han Resources HQ

CHUBBY-C WEIGHT GAIN VITAMIN


CHUBBY-C WEIGHT GAIN VITAMIN
VITAMIN UNTUK MEMBENTUK TUBUH SOLID & CURVY 

 
Chubby-C Weight Gain Vitamin, vitamin perisa oren yang dijamin berkesan untuk menaikkan berat badan serta membentuk otot tubuh. Sekiranya anda adalah seorang yang tersangat kurus atau dalam kategori “underweight”, kini anda boleh tersenyum lega & bersedialah untuk memiliki bentuk badan yang lebih menarik dan sexy selepas ini!

Chubby-C Weight Gain Vitamin diformulasi khusus untuk membantu mereka yang sangat kurus, cengkung dan 'aset' yang langsung tidak menonjol (wanita). Dengan pengambilan konsisten ia mampu mendapatkan kembali berat badan ideal, lekuk tubuh badan yang lebih menarik dan montok serta mantap bertenaga! Ramai yang sudah dapat melihat hasilnya seawal 1 minggu! 




FUNGSI & KELEBIHAN CHUBBY-C WEIGHT GAIN 
VITAMIN :
✔ Membantu menambahkan selera makan
✔ Menaikkan berat badan ke tahap ideal
✔ Membina otot-otot badan
✔ Membuatkan bentuk badan lebih solid & montok
✔ Mencantikkan kulit dengan pengambilan berterusan
✔ Membantu memudarkan parut & mencerah gebukan kulit
✔ Menganjalkan juga memantapkan payudara & punggung
✔ Tinggi kalsium untuk kesihatan gigi dan tulang
✔ Mencantikkan kuku dan rambut
✔ Kekal bertenaga, cergas walau seharian bekerja
✔ Membantu memanaskan badan & melancarkan perjalanan darah
✔ Memperbanyakkan susu ibu bagi yang menyusui bayi
✔ Kesan seawal 7 hari! 


TEH MUJARAB NENAS BATU


TEH MUJARAB NENAS BATU
MUJARAB MERAWAT RAHIM & MEMBUANG TOKSIN

7 Hari Singkir Toksin Dengan The Mujarab Nenas Batu.
Kini dalam bentuk Uncang Teh!
Lebih mudah dan lebih cepat!
Teh Terbaik Khusus untuk penjagaan dalaman wanita. 

 



FUNGSI & KEBAIKKAN TEH MUJARAB 
NENAS BATU :
✅ Mengecutkan rahim selepas bersalin
✅ Awet muda & mengekalkan “DARA ” ( Perapat )
✅ Melawaskan kencing dan merawat sakit batu karang serta buah pinggang
✅ Membantu melancarkan pembuangan angin
✅ Menyembuhkan penyakit strok
✅ Mengubati penyakit buasir
✅ Merendahkan paras kolesterol dalam darah
✅ Membuang toksin dalam badan
✅ Melancarkan perjalanan darah
✅ Mencantikkan bentuk badan, pinggul dan payudara
✅ Menegangkan kulit
✅ Mengembalikan tenaga
✅ Meningkatkan daya seksual
✅ Memulihkan masalah keputihan dan senggugut
✅ Mengawal hormon dalam badan wanita yang bakal mengalami putus haid atau menopause
✅ Melancarkan sistem pencernaan
✅ Menjarakkan kelahiran anak
✅ Menjadikan pengaliran darah seimbang
✅ Menghangatkan semula romantika bersama suami/isteri tercinta




DERMACOL MAKEUP COVER


DERMACOL MAKEUP COVER 
PERFECT FOUNDATION FOR 100% PERFECT COVERAGE
 
Atas permintaan ramai kami bawakan untuk anda!
Dermacol Foundation Makeup Cover.
Dermacol adalah satu ‘Brand’ yang tidak asing lagi dalam dunia makeup. Salah satu produknya yang meletup seantero dunia adalah Dermacol Makeup Cover! Must try!
Dermacol Makeup Cover, nama “Makeup Cover’ diberi kerana ia cover keseluruhan permukaan kulit. Dermacol bukanlah foundation semata-mata , Malah dia mampu cover seluruh cela pada kulit!
Jika ada masalah jerawat, ada parut sebesar tapak kaki pun boleh cover! Seriously! 




DERMACOL MAKEUP COVER BERFUNGSI SEBAGAI 
FOUNDATION UNTUK :
✔ Menutup parut jerawat
✔ Menutup hitam bawah mata
✔ Menutup kesan jeragat
✔ Tidak berminyak
✔ Hanya pakai sedikit untuk kesan maksimum
✔ Kalis Air
✔ Mengekalkan makeup tanpa kesan crack.
✔ Harga murah tapi kesan berbaloi-baloi. 


TISSUE SUPER MAGIC MAN


TISSUE SUPER MAGIC MAN
TISU AJAIB UNTUK SUAMI PERKASA
 
Super Magic Tissue adalah teknologi terbaik untuk membantu lelaki-lelaki bertahan lebih lama dalam hubungan seks. Ianya mampu menjadi TEMAN SEJATI kepada lelaki untuk memuaskan nafsu-nafsu isteri dalam bertahan lama dalam hubungan seks suami dan isteri. Ianya kecil dan mudah dibawa ke mana-mana sahaja. Oleh itu, tidak hairanlah Super Magic Tissue merupakan produk terhangat kami.
Super Magic Tissue merupakan tisu basah khas untuk lelaki yang ingin tahan lama diranjang.
Mengandungi antiseptic dan dijamin tiada kesan sampingan. Sekali penggunaan mampu bertahan 30-60 minit ketika bersama. 




FUNGSI & KEISTIMEWAAN TISSUE SUPER 
MAGIC MAN :
✔ Dapat menghindar Pancutan Pramatang
✔ Boleh bertahan lebih lama.
✔ Hanya mengandungi bahan Antiseptic
✔ Dijamin tiada kesan sampingan dan amat berkesan. Tidak panas.
✔ Hanya dengan menyapu tisu ini dan biarkan selama 2-5 minit sebelum anda memulakan 'pelayaran'.
✔ 6 keping Super Magic Power Tissue dibekalkan dalam 1 kotak yang boleh digunakan sebanyak 15-20 kali.
✔ Anda boleh menyimpan 1 atau 2 keping Super Magic Power Tissue ini didalam wallet / beg duit anda untuk persediaan waktu-waktu kecemasan.
✔ Mudah di bawa ke mana saja.
✔ Boleh digunakan pada bila-bila masa.
✔ Tidak perlu telan pil tahan lama yang memeningkan kepala.
✔ Made as USA Standard New York 



GLITTZGLOW



GLITTZGLOW
3 KALI GANDA PENCERAHAN LUAR BIASA!

Selepas meletupnya MAXXSLIM BOOSTER, Roserich Empire kini memperkenalkan Produk Terbaru khas untuk pencerahan kulit iaitu GLITTZGLOW

Kesan 3 kali ganda pencerahan luar biasa seawal 6 hari !!! Terbukti berkesan!

Glittzglow merupakan salah satu supplement pemutih yang berkesan keluaran Roserich Empires yang menggunakan 100% bahan tulen dan semulajadi untuk kesan yang lebih cerah dan cepat.




FUNGSI & KEISTIMEWAAN 
GLITTZGLOW :
✔ Kulit lebih putih, gebu, glowing.
✔ Merawat tona tidak sekata
✔ Mencerah kulit muka dan seluruh badan
✔ Merawat jeragat dan jerawat.
✔ Mencantikkan kulit.
✔ Mengecilkan pori pada kulit.
✔ Mencegah penuaan.
✔ Mengurangkan resdung.
✔ Merawat kulit kusam.
✔ Menghilangkan parut pada muka dan seluruh badan.
✔ Detoks. 



DYXY COSMETICS SET ASYALLIE 3IN1



DYXY COSMETICS SET ASYALLIE 3IN1
SET BASIC MAKEUP MUDAH & RINGKAS YANG TERBAIK

Dyxy Cosmetics tidak perlu lagi diperkenalkan kerana sejak Viralnya produk Dyxy ini, ratusan testimoni terbaik dan terhebat telah diterima dari para pengguna. Ini jelas menunjukkan Dyxy Cosmetics bukanlah calang-calang makeup brand, tidak seperti mana-mana brand makeup yang begitu banyak dipasaran.

Bagi yang baru sahaja mengenali Dyxy, Dyxy adalah brand kosmetik buatan Korea. Dihasilkan dari bahan-bahan berkualiti dan terbaik, setanding dengan produk original antarabangsa yang lain! Bagi penggemar makeup, cubalah Dyxy pasti puas hati! Highly recommended! 




DYXY COSMETICS SET ASYALLIE 3 IN 1 TERDIRI
 DARIPADA 3 ITEM IAITU :
✔ DYXY FACE MIST GREEN TEA
✔ DYXY BC CREAM FOUNDATION
✔ DYXY BEAUTY BRUSH 


JAMU NENEK


JAMU NENEK
JAMU TERBAIK PENJAGAAN MENYULURUH UNTUK WANITA

Setiap kapsul jamu nenek mengandungi herba-herba yang hebat 100% natural tanpa bahan pengawet,penahan, bebas kimia. Jamu Nenek ialah produk natural yang hanya menggunakan bahan bahan semulajadi berasaskan tumbuhan seperti senna, kunyit, saffron, pulut, dan lain lain.
Jamu Nenek 100% tanpa steroid, bahan kimia, atau bahan penahan makanan. Oleh itu, Jamu Nenek selamat digunakan bagi ibu berpantang dan menyusu bayi.
Jamu Nenek sama sekali tidak bersifat panas kerana Jamu Nenek telah dimasak terlebih dahulu sebelum dikapsulkan. 




KEISTIMEWAAN JAMU NENEK :
✔ Terkenal sejak 1982
✔ Di hasilkan dari 200 herba dan ulaman TERPILIH & BERMUTU TINGGI
✔ Dijamin 100% TIDAK PANAS
✔ Sesuai untuk PENGHIDAP KENCING MANIS & DARAH TINGGI
✔ Selamat untuk wanita MENYUSUKAN BAYI
✔ Kesan SEAWAL 2 HARI
✔ LULUS KKM / TIADA BAHAN KIMIA
✔ BERDAFTAR dengan KPNKK
✔ Amalkan tanpa WAS WAS
✔ Tiada pantang
✔ Boleh diambil semasa haid
✔ Boleh diambil bersama supplement lain
✔ Tiada kolagen
✔ Boleh diamalkan ketika hamil dengan peraturan tertentu
✔ Diekstrak daripada tumbuhan segar & 200 herba terpilih, ulaman, bungaan, bijian dan makanan sunnah.
✔ Tiada sumber haiwan.
✔ Merupakan 100% kepakaran turun temuran untuk menjaga mutu dan kualiti setiap capsul yg anda amalkan.
✔ Telah di masak sebelum di capsulkan. 


PINK LADY BODY PERFECTION


PINK LADY BODY PERFECTION
RAHSIA TUBUH SEMPURNA SEORANG WANITA

Setiap wanita ingin kelihatan cantik dan sempurna dari hujung rambut sehingga hujung kaki.
PINK LADY Body Perfection berfungsi mencantikkan bentuk badan wanita supaya 

tampil lebih menarik dari hujung rambut hingga hujung kaki. 
Menjadikan tubuh lebih seksi dan menggoda. 
Herba organik di dalamnya mengandungi phytoestrogen yang diperlukan oleh wanita
 untuk menstabilkan hormon-hormon mereka agar asset kewanitaan yang dimiliki
 lebih menonjol dan menarik. 




FUNGSI & KELEBIHAN PINK LADY 
BODY PERFECTION :
Membesar, menganjal & menggebukan payudara.  
Perapat miss 'v'.  
Mengurangkan nafsu makan.  
Menghilangkan 'mood swing'. 
  Memutihkan & menggebukan kulit.  
Memantapkan payudara & punggung.  
Meningkatkan libido wanita.  
Meningkatkan tahap collagen.  
Meremajakan kulit.  
Melancarkan peredaran darah.  
Mengurangkan kadar keguguran rambut. 
  Mengurangkan 'period pain'.  
Mencegah 'osteoperosis'.  
Menghalang 'menopause'.  
Menstabilkan emosi. 


PRETTY APPLE GREEN VIT C SERUM



PRETTY APPLE GREEN VITAMIN-C SERUM
SERUM VIRAL UNTUK KULIT CERAH TANPA CELA & PARUT 

Anda mengalami masalah kulit wajah berjerawat, kusam dan parut yang susah nak hilang?
Jom cuba Pretty Apple Green Serum, pasti anda akan teruja dengan hasilnya

 yang superb hanya dalam masa beberapa hari sahaja!
Pretty Apple Green Serum sangat berfungsi untuk menghilangkan kedut kedut tua. Ia membantu

 meremajakan kulit daripada usia sebenar. 





FUNGSI & KELEBIHAN PRETTY APPLE GREEN
 VITAMIN-C SERUM :
🍏 MEMBUAT STRUKTUR KULIT LEBIH TEGANG DAN ANJAL
🍏 MELEMBABKAN KULIT
🍏 MENYAMARKAN KEDUTAN PADA WAJAH HINGGA LEHER
🍏 MENCEGAH PENUAAN SEMULAJADI
🍏 MENUTRISIKAN KULIT
🍏 MEMBERIKAN SENSASI KULIT MUKA YANG LEBIH BERSINAR DAN CERAH
🍏 MENGHALUSKAN SERTA SERTA MENCERAHKAN WARNA KULIT MUKA YANG KUSAM
🍏 MENGHILANGKAN TOMPOK-TOMPOK HITAM PADA MUKA
🍏 MERAWAT SUNBURN YANG TERUK 



JAMU LEKAT LEKIT BY TATI


JAMU LEKAT LEKIT BY TATI
RAHSIA WANITA SEMPURNA

Inginkan kepuasan yang luar biasa?
Ingin eratkan lagi hubungan dengan suami tercinta?
Bina Cinta bersama pasangan anda dengan Jamu Lekat Lekit dari Tati.
Jamu Lekat Lekit berkesan dalam merawat masalah keputihan,
Kelonggaran, dan merawat pelbagai masalah-masalah dalaman wanita yang lain. 

Jamu Lekat Lekit by Tati merupakan jamu yang berdaftar dan mendapat
Kululusan dari Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM)
No. Pendaftaran KKM : MAL16070019T



 
FUNGSI & MANFAAT JAMU LEKAT LEKIT
BY TATI :

✔ Membantu Merawat masalah dalaman wanita
✔ Mengetatkan liang faraj
✔ Membantu Menegangkan bibir miss v
✔ Membantu Mengurangkan sengugut
✔ Membantu Menambahkan tenaga batin
✔ Membantu Payudara kembali tegang
✔ Membantu Mengeluarkan angin dalam badan
✔ Membantu Melancarkan peredaran darah
✔ Meringankan badan membuat perut kempis
✔ Menghilangkan sakit tumit dan lutut
✔ Rahsia 1001 awet muda 



SHHA’Z BEAUTY BOOSTER WHITENING


SHHA’Z BEAUTY BOOSTER WHITENING
KULIT CERAH PINKISH DENGAN HANYA 7 KAPSUL

Shhaz Beauty Booster Whitening ialah merupakan formula khusus 

untuk putih dan merawat kulit
dengan pantas dari serbuk mutiara putih asli yang dirumus khas dan 

 Exstrak Formula Vitamin C, Vitamin B, Polisakarida & Sedozen mineral.
Patut lah cantik, putih, gebu. Rupanya diorang amalkan

 Shhaz Beauty Booster Whitening




FUNGSI & KELEBIHAN SHHA’Z BEAUTY 
BOOSTER WHITENING :
✔ Memutihkan Kulit 5x ganda daripada Kulit asal
✔ Putih sepantas injection .
✔ Tidak Ada kesan sampingan .
✔ Digalakkan Untuk Ibu menyusu bayi
✔ Menghapuskan toksin dalam badan
✔ Menaikkan seri rona merah pada Kulit .
✔ Mengecutkan jerawat .
✔ Menghilangkan Parut hitam yang lama
✔ Kulit menjadi gebu, putih dan pinkish .
✔ Satu botol tahan satu bulan
✔ 100% halal
✔ Produk Bumiputera Muslim. 



HERMONEX


HERMONEX
RAMUAN ISTIMEWA UNTUK WANITA ISTIMEWA
 
Anda adalah seorang wanita yang ingin menjadi isteri dambaan suami?
Jom cuba Hermonex! Bukan jamu, bukan jus, tapi minuman berperisa coklat yang 

dijamin 100% sedap!
Hermonex ramuan istimewa untuk wanita sempurna. 

Selepas viralnya LEMONEX, kini hadir pula HERMONEX.
Minuman khas untuk para wanita. Jadilah isteri dambaan suami dengan HERMONEX,
Sama padu sama hebat mcm Lemonex jugak!
Hermonex khas untuk wanita yang sudah berumah tangga.
Hermonex dijamin HALAL DAN TERBUKTI BERKESAN! 




FUNGSI & KELEBIHAN HERMONEX:
1. Membangkitkan nafsu ghairah untuk bersama dengan pasangan.
2. Mengetatkan Miss V.
3. Menegangkan payudara.
4. Menganjalkan punggung.
5. Menyelesaikan masalah keputihan Miss V.
6. Memulihkan kulit yang kering & merekah.
7. Menjadikan kulit semakin gebu & lembut.
8. Menghilangkan jeragat & jerawat.
9. Memberi tenaga dalaman wanita sepanjang hari
10. Badan lebih segar & ringan.
11. Menghilangkan kesan parut kecil & hitam kesa dicelah-celah badan.
12. Menambah susu badan ibu.
13. Minuman terbaik ibu ketika pantang/selepas bersalin. 


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...