BNE MAGIC SCRUB



BNE MAGIC SCRUB
SHINE YOUR PERFECT SKIN 

Magic scrub yang super duper magic & sedang hot diperkatakan!
Malam sental-sental muka & badan dengan BNE magic scrub, bangun pagi esok rasa lembut aje kulit ni.
Tesktur dia pon lembut sangat! Siapa tak nak kulit lembut macam baby kan!
BNE Magic Scrub ini kami gelarkan ia sebagai scrub All in 1. Kerana Scrub ini adalah multi purpose!
Boleh jadikan sebagai sleeping mask! Boleh dijadikan cleanser & makeup remover!
Paling penting meresap dalam kulit setiap vitamin-vitamin yang ada!
Kesan boleh dirasai seawal kali pertama menggunakan BNE Magic Scrub ini! 





FUNGSI & KEBAIKAN BNE MAGIC SCRUB :
💞 Menyingkirkan kotoran dalam liang pori
💞 Mengecilkan liang pori
💞 Menyingkirkan sel kulit mati
💞 Mengecutkan jerawat
💞 Mengurangkan parut jerawat
💞 Memutihkan & melembutkan kulit
💞 Melembabkan Kulit 

ARANG FACE MASK



ARANG FACE MASK
BUANG BLACKHEAD CARA PALING MUDAH & BERKESAN

Blackhead & Bintik hitam mencacat Kan penampilan, Cover dengan makeup pun tak menjadi
Kulit berminyak Dan kusam, Pori tersumbat
Dari jauh orang nampak geram rasa nak picit-picit jer.
Bila dah cuba picit, tapi tak keluar habis..Tinggalkan parut lagi adalah…

Nak Cari cara mudah Dan pantas untuk selesaikan Pori tersumbat???
Mudah...Hanya terus sapu pada kulit muka, Pantas berkesan..
15 minit jer bila dah kering, tarik perlahan-lahan, confirm terus clear hidung!
Kesan serta merta akan nampak..
Blackhead Dan sel kulit Mati menempel pada Arang mask! 




FUNGSI & KEISTIMEWAAN ARANG FACE 
MASK :
✔ Menarik keluar blackhead & whitehead dengan berkesan
✔ Membuang sel-sel kulit mati
✔ Mampu menyerap segala kimia, kekotoran Dan hama resdung pada wajah.
✔ Mengurangkan lebihan minyak pada kulit
✔ Memudarkan parut.
✔ Berbau wangi dan lembut
✔ Kulit terasa sejuk bila di pakai
✔ kulit rasa lebih lembut & bersih
✔ Nampak bintik hitam dan putih melekat pada mask..
✔ Tidak menyakitkan & tidak memberi kesan sampingan pada kulit. 


MARINE ESSENCE BEAUTY BAR



MARINE ESSENCE BEAUTY BAR
SABUN MUJARAB MERAWAT SEGALA MASALAH KULIT

Sabun Marine Essence keluaran Hi-O Marketing, adalah produk yang diinspirasi daripada bentuk organik kerang laut dengan haruman yang memikat hati. Marine Essence Beauty Bar pasti merangsang anda menggunakannya setiap hari! Sabun marine essence ini juga di kenali dengan nama sabun ketiak. Sebab sabun ini mampu membantu untuk menanggalkan cela-cela, noda-noda hitam di ketiak atau celah-celah,. Selain itu ia juga membantu menghilangkan bekas jerawat, panau, enzema serta mencantikkan kulit. 



FUNGSI & KEBAIKAN MARINE ESSENCE 
BEAUTY BAR :
✔ Menyingkirkan toksin dari dalam kulit
✔ Membekalkan bahan mineral
✔ Menyelaras fungsi badan agar berfungsi secara normal
✔ Menyelaras fungsi badan agar berfungsi secara normal
✔ Meningkatkan daya pemulihan badan dan menjaga kulit agar lebih lembut,sihat dan berseri
✔ Menghidrat dan menghaluskan kulit
✔ Memperbaharui dan memperbaiki sel-sel mati pada kulit 

SUSU KAMBING EKSKLUSIF (SKE)


SUSU KAMBING EKSKLUSIF (SKE)
SUSU KAMBING ASLI TERBAIK UNTUK SEISI KELUARGA

Susu Kambing Eksklusif (SKE) merupakan produk Susu Kambing Terbaik yang diadun dengan tenusu susu kambing asli yang berkualiti, Ditambah pula dengan Ekstrak Kurma, Barli, Kismis, Collagen serta pelbagai jenis Vitamin Untuk kesihatan & juga kecantikan kulit. 




KEISTIMEWAAN SUSU KAMBING EKSKLUSIF 
(SKE) :
★ Mengandungi ekstrak makanan sunnah iaitu kurma & kismis yang baik untuk menambah kecerdasan minda, memberi tenaga kepada tubuh.
★ Susu kambing baik untuk memberi kalsium untuk tulang & gigi, sesuai untuk ibu hamil serta menyusukan anak, baik untuk semua peringkat umur.
★ Ekstrak barli yang baik untuk sistem penghadaman, mengurangkan kolestrol & baik untuk jantung.
★ Collagen yang berasaskan rumpai laut yyang bermutu tinggi dari jepun memang terbukti berkesan untuk melembap & mencerahkan kulit, baik masalah kulit seperti gatal-gatal & ruam.
★ Sekotak sahaja sudah mampu memberi kesan yang optimum kepada anda. 


AIJUICE DOSSIER (JUS DETOX)



AIJUICE DOSSIER (AD)
JUS DETOX TERBAIK

Makan supplement kurus, tapi tak kurus!
Makan supplement putih, tapi tak putih!
Mengapa & dimana silapnya? Mungkin kerana banyak toksin terkumpul dalam badan!

TANDA-TANDA BANYAK TOKSIN DALAM BADAN :
👎 Kerap sakit kepala
👎 Tiada sebarang kesan apabila makan vitamin + supplemen
👎 Badan akan berasa letih tanpa sebarang sebab Susah bangun tidur
👎 Bahagian keliling mata gelap, bahagian tertentu di permukaan kulit seperti di bahagian bawah lengan, celah paha dan sebagainya juga akan kelihatan gelap daripada warna asal kulit
👎 Banyak angin, alahan, inflamasi pada sendi
👎 Sinus
👎 Berat badan meningkat
👎 Selulit
👎 Masalah jerawat dan banyak lagi 




Inilah masanya DETOX dulu dengan Aijuice Dossier by Aifa Azlan . Minuman detox lazat yang paling berkesan dan formulasi terbaik yang sangat berkesan untuk membuang toksin dalam badan seterusnya berkesan untuk menurunkan berat badan! AIJUICE DOSSIER bertindak sebagai agen pemangkin kepada proses detoksifikasi bagi membantu badan untuk melalukan penyingkiran bahan asing atau beracun yang berada di dalam tubuh dengan kadar yang lebih cepat dan optimum. 

QUEEN PEARL HAND & BODY LOTION




QUEEN PEARL HAND & BODY LOTION BY QM
UNTUK KULIT CERAH SEMULUS MUTIARA


Queen Pearl Hand & Body Lotion merupakan losyen pencerah kulit yang sesuai
Digunakan pada tangan dan juga badan.
Produk Terbaru dari Queen Of Mutiara! Lotion serbuk mutiara 100% asli.
Memberikan kesan dengan segera untuk memutihkan dan mencerahkan kulit (instant whitening).
Mendapat kelulusan dari Kementerian Kesihatan Malaysia (No KKM : NOT170307324K





FUNGSI & KELEBIHAN QUEEN PEARL HAND & BODY
 LOTION :
🌿Mencerahkan kulit
🌿Melembapkan kulit
🌿Merawat kulit kering
🌿Merawat kulit bersisik
🌿Kulit lebih sihat & bermaya
🌿Melindungi kulit dari sinaran UVA & UVB
🌿Melindungi kulit dari persekitaran yang menyebabkan kulit kusam
🌿Memulihkan kulit serta memudarkan parut-parut lama
🌿Kesan seawal 1minit. Tidak perlu tunggu 2,3 minggu lagi untuk nampak kulit cerah secara semulajadi



VEVIOUS ULTRA CORRECTION SERUM



VEVIOUS ULTRA CORRECTION
SERUM PRIMER YANG MUJARAB MERAWAT MASALAH 
KULIT WAJAH 

Pakai sebagai Primer Makeup tapi Parut hilang, Muka semakin licin dan gebu.
Betul! Vevious bukan sahaja primer make up, malah ia juga akan merawat kulit yang bermasalah. Niat nak pakai untuk makeup sahaja tapi akhirnya dapat kulit yang cantik sebab jerawat jeragat segala parut semua dah hilang dah.
Sebab itulah Vevious juga dikenali sebagai Vevious Super Primer.

 VEVIOUS 100% ASLI DAN SEMULAJADI. NO CHEMICAL AND MERCURY.
Menggunakan bahan Organic dan natural untuk kulit yang sihat dan flawless.





APA ITU VEVIOUS ULTRA CORRECTION?
→ Vevious merupakan Serum yang dirumus khas untuk merawat masalah Jerawat KRONIK.
→ Melindungi kulit daripada bahan mekap bermekuri serta melindungi liang pori dari tersumbat
→ Merawat kesan parut serta merawat masalah jeragat
→ Kesan dapat dilihat seawal 24 JAM!
→ Produk Bumiputera, keluaran Beezskin TM
→ Semestinya Halal, Selamat & Bebas dari Kimia berbahaya
→ Diluluskan KKM



BEE VENOM SKINCARE 4 IN 1



BEE VENOM SKINCARE 4 IN 1
MENGHILANGKAN JERAWAT DAN JERAGAT 

Bee Venom Skincare 4 in 1 ialah merupakan krim dari ekstrak madu asli yang berkesan dalam membantu anda di luar sana yang serius ingin hilangkan jeragat dari wajah.
Bee Venom Skincare 4 in 1 sesuai diguna pakai oleh mereka yang mempunyai kulit yang bermasalah seperti tona tidak sekata,masalah jeragat,jerawat,bintik hitam kesan parut jerawat,terdedah kepada sinaran matahari dan gelap di bawah mata.

Diformulasi dari bahan-bahan yang berkualiti dan Gred A, yang terdiri daripada tumbuhan semulajadi, dan kaya dengan vitamin E untuk menghilangkan masalah kulit di samping melembut dan melicinkan kulit.
Jerawat dan jeragat boleh hilang dalam tempoh masa 72 jam.
Bee Venom Skincare 4 in 1 juga bukan sekadar memudarkan jeragat,malah ia juga dapat membantu
mencerahkan kulit wajah & menghilangkan segala bintik-bintik hitam. 




FUNGSI & KELEBIHAN BEE VENOM
 SKINCARE 4 IN 1 :
✔ Membantu menghilangkan jeragat
✔ Merawat kulit kusam
✔ Menghilangkan jerawat
✔ Menghilangkn parut
✔ Meremajakan kulit
✔ Anti penuaan
✔ Meredakan kemerahan kulit
✔ Menutup lubang pori yang terbuka
✔ Menggebu dan menghaluskan kulit
✔ Meratakan tona kulit
✔ Mengurangkan minyak pada wajah 

WOW FLAWLESS GLOWING FOUNDATION




WOW FLAWLESS GLOWING WOW FOUNDATION
SEKALI CALIT TERUS WOWWW!

Wow Flawless Merupakan Fondation pertama dimalaysia yang menggabungkan bahan yang mampu
memberikan keserian dan paling penting dapat merawat masalah wajah.
Bertindak secara 5 IN 1 iaitu Fondation + Pelembab + Day / Night Krim + Sunblock + Masker +
Base Makeup Primer yang mampu menjimatkan wang dan masa anda dengan hanya sekali sapuan. 





FUNGSI & KELEBIHAN WOW FLAWLESS 
GLOWING FOUNDATION :
🌺 Bertekstur ringan, tidak berminyak dan mesra solat (mudah dibersihkan)
🌺 Menutup cela & parut dengan sempurna sekaligus merawat kulit dalam 1 masa
🌺 Mempunyai pelembab (moisturizer)
🌺 Membantu menegangkan kulit kendur dan memudarkan parut jerawat
🌺 Mengelakkan solekan mudah merekah
🌺 Membantu solekan tahan lebih lama (jadikan makeup based / primer)
🌺 Membantu meratakan permukaan solekan di wajah
🌺 Sesuai dengan kulit Asia
🌺 Lapisan penghalang cahaya UV (SPF 60)
🌺 Wajah tampak glowing, flawless secara natural
🌺 Boleh dibuat krim malam (tidak menyumbat liang pori)


LE’SANDA MAGIC CLEAR TRIPLE ACTION



LE’SANDA MAGIC CLEAR TRIPLE ACTION
PENJAGAAN WAJAH EXCLUSIVE TIGA DALAM SATU

MAGIC CLEAR BY LESANDA COSMETIC WITH
 TRIPLE ACTION :
🏵 Cleanser
🏵 Make up remover
🏵 Moisturiser


Nampak eksklusif dan elegant sangat.
Haruslah eksklusif kerana Magic Clear Triple Action ini diformulasikan dengan teknologi 

German No. 1 di Malaysia.
Ia bertindak secara Triple Action dimana ia menggabungkan fungsi Cleanser, Makeup Remover & Moisturizer.
Malah Le’Sanda Cosmetic Magic Clear menggabungkan 6 minyak yang terdiri daripada minyak yang sememangnya amat berkhasiat untuk kulit iaitu bunga matahari, jojoba, zaitun, argan, biji anggur dan ros damascena. 




KEISTIMEWAAN LE’SANDA MAGIC CLEAR
 TRIPLE ACTION :
✔ Diperkaya dengan vitamin E
✔ Untuk kesihatan dan kelembapan kulit
✔ Antioksidan
✔ Anti radang
✔ Anti penuaan
✔ Mencerahkan kulit secara semulajadi 

LE' SANDA LIPSMATTE



LE’SANDA LIPSMATTE
LIPSMATTE UNTUK BIBIR CANTIK MENAWAN TANPA PARABEN

Bila sebut sahaja Le’sanda pasti ramai yang dah tahu produk yang menjadi viral sekarang ni kan. Ia terkenal dengan produk berasaskan kecantikan iaitu foundation. Foundation yang diberi nama Sweet Foundation telah menjadi bualan ramai serta femes tau masuk TV Al-Hijrah lagi.
Tapi kini Le’sanda Cosmetik telah mengeluarkan produk terbaru mereka iaitu Lipsmatte pula. 



Terbaru Dari Le’Sanda Cosmetic iaitu Le’Sanda Lips Matte. Lips Matte yang tampil dengan pilihan warna yang menarik dan semestinya berkualiti serta harga mampu milik. 

Le’Sanda Lip Matte mempunyai 6 warna yang sangat cantik dan namanya pun sangat meletop tau.
Ada miss world, Qween lady, Ion lady, Seksy lady, Super lady dan Lady boss.
Harganya serius mampu milik hanya RM28.00 sahaja. 

SUSU MAAEZ



SUSU MAAEZ
SUSU KAMBING UNTUK MERAWAT KULIT

Anda mengalami masalah eczema, kudis, kurap, gatal, jerawat, kulit kering menggelupas ???

Nak kulit cantik dan sihat ?
Cubalah ikhtiar dengan Susu Maaez.
Susu Maaez susu yang diformulasi khas dari susu kambing asli dan sarang burung walit yang telah diyakini berkhasiat untuk kulit ..




Susu Maaez ialah susu yang dirumuskan khas untuk merawat masalah kulit seluruh badan.
Diformulakan dengan bahan utama Susu Kambing & Sarang Burung Walit , formula
ini sangat bersesuaian antara satu sama lain kerana seperti yang kita tahu susu
kambing adalah susu terbaik selepas susu ibu dan sarang burung walit bagus untuk
kulit. Susu Maaez keluaran Sofieya Beauty khusus untuk merawat masalah kulit dan kesan
boleh dilihat seawal 5 hari. Sesuai untuk bayi,kanak-kanak serta dewasa . Sesuai dijadikan minuman harian seisi keluarga. 


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...