EFOLAR MASCARA



EFOL'AR MASCARA VOLUME CLUBBING
MASCARA TERBAIK SEPANJANG ZAMAN

Anda inginkan mascara yang boleh buat...
- Bulu mata PANJANG ?
- Bulu mata LEBAT ?
- Bulu mata LENTIK ?
- Ada vitamin ?
- Wudu' friendly ?
- Waterproof tapi mudah dicuci tanpa guna makeup removal?
- Tidak akan tercabut bulu mata bila cuci?
- Tidak akan buat bawah mata anda gelap bila dicuci?



 
Ini dia Mascara terbaik sepanjang zaman, kenapa sepanjang zaman? Kerana Mascara Efolar ni dah cukup lama berada dipasaran, sejak awal tahun 2005 ,tapi sehingga sekarang mendapat sambutan dan menjadi pilihan para pengguna. 
Kami pasti semestinya ramai sudah familiar dengan Mascara Efol'ar ni :-)


COFFEE MONATOX



COFFEE MONATOX BY DMS 360
BUAT SUAMI JATUH CINTA KALI KEDUA

Suami tegur semuanya dah kendur dan longgar?😞
Suami menjeling dan memuji wanita lain yang seksi gebu di depan mata?😢
Mahu pikat suami untuk jatuh cinta kesekian kalinya semula?👍
KOPI MONATOX penyelesaiannya.

Kopi Monatox mujarab untuk transform tubuh wanita agar kelihatan lebih montok. SURE suami tak sempat cari lain dan tak nak cari lain. Nampak yang lain, cepat-cepat balik nak cari isteri juga. Sebab monatox buat suami berkali-kali jatuh cinta dengan si isteri. Hari-hari adalah MALAM PERTAMA.

Kopi Monatox adalah FORMULA RAHSIA difomulasikan untuk anda yang mementingkan Payudara Montok dan Bentuk Badan Menawan serta kulit yang Cantik gebu. Selain itu kopi Monatox juga mampu melangsingkan badan dan membantu wanita mencapai berat badan ideal. Kopi Monatox ialah produk keluaran DMS 360 dambaan setiap wanita tulen! 




Serlahkan aset kewanitaan yang sebelum ini kecil, layu, dingin dan lembik.semestinye diperbuat dari 100% bahan semulajadi tanpa kandungan tambahan dan tiada kesan sampingan. Dikilangkan di kilang muslim berstatus halal. 



FUNGSI & KELEBIHAN UTAMA KOPI MONATOX :
☕ Menjadikan kulit putih dan GLOWING
☕ Mencantikkan kulit
☕ Mencantikkan payudara
☕ Menaikkan payu dara yang kendur
☕ Membentuk payudara yang besar tegang dan montok
☕ Membentuk punggung yang jatuh
☕ Mencantikkan kulit dan merampingkan betuk badan
☕ Meningkatkan keinginan untuk bersama
☕ Menambah tenaga
☕ Merampingkan bentuk badan
☕ Menaikkan bentuk punggung
☕ Mengatasi masalah keputihan
☕ Menghangatkan hubungan suami isteri 


JUS LEGA (TRAVEL PACK)


 JUS LEGA PEMBERSIH KOLESTROL (TRAVEL PACK)
JAGA KESIHATAN SETIAP SAAT DIMANA JUA

Seluruh Malaysia sudah sedia maklum akan khasiat dan keberkesanan Jus Lega Pembersih Kolestrol (350ml) dalam menjaga kesihatan, membaikpulih kesihatan jantung serta membersih kolestrol dalam badan. Asbab kemujaraban Jus Lega yang kini kian mendapat tempat dihati para pengguna, Syarikat pengeluar SuciHalal Avenue memperkenalkan Jus Lega Travel Pack iaitu dalam bentuk sachet. 
Jus Lega Travel Pack ini bersaiz kecil yang sangat mudah dibawa kemana-mana. Fungsi & khasiat sama seperti Jus Lega dalam botol, hanya berbeza ia dalam bentuk sachet. Bila nak minum, hanya koyak sachet dan terus diminum. 

JUS LEGA diperbuat dari bahan-bahan asli seperti bawang putih, halia, cuka epal, jus lemon dan madu asli bukan sahaja mujarab sebagai pencuci kolesterol dan pemberi tenaga malah LEGA yang sarat dengan vitamin C yang sangat baik untuk kecantikan kulit dan melegakan selsema.

JUS LEGA dikenali juga dengan JUS Pembersih Kolesterol. Kolesterol sering menjadi punca segala penyakit yang berkaitan dengan saluran darah, Jantung, Stroke, Sakit Dada, Darah Tinggi dan sebagainya. Kolesterol juga boleh menjadi PEMBUNUH Secara Senyap.



FUNGSI & KELEBIHAN JUS LEGA PEMBERSIH
KOLESTROL:
Merawat Masalah Saluran Jantung Tersumbat
Mencuci dan Membuang kolestrol
Menurunkan Tekanan Darah Tinggi
Mengurangkan Serangan Gout
Merawat Sakit Dada
Menambah Tenaga Dalam Badan
Melancarkan Peredaran Darah
Memulihkan Sakit Stroke
Amat Sesuai Merawat Penyakit Jantung
Mengatasi Masalah Selsema


SOLOCO CHOCOLATE (FOR MEN)



SOLOCO CHOCOLATE FOR MEN
COKLAT CINTA UNTUK LELAKI SEJATI

Memperkenalkan produk TERBARU iaitu SOLOCO! 

Coklat yang dirumus khas untuk tahan lama dan tenaga lelaki. Soloco adalah ubat tahan lama lelaki pertama yang berbentuk coklat yang sedap! Jika sebelum ini Candy B+ Complex menjadi viral dikalangan para lelaki, sekarang SOLOCO muncul dengan fungsi dan kesan yang sehebat Candy-B juga tetapi berbentuk coklat yang lebih sedap. Amat sesuai bagi anda yang inginkan kelainan atau tidak suka candy perisa oren, maka boleh cuba Soloco.

Selain untuk tenaga lelaki, Soloco juga merupakan penawar kepada segalanya! Buah dalam ramuan coklat ini dinamakan "Tunjuk Langit" kerana ia selalu mendongak ke atas. Buah tunjuk langit merupakan sejenis buah yang telah diyakini oleh seluruh dunia akan keberkesanannya dalam merawat pelbagai jenis penyakit. 




FUNGSI & KHASIAT UTAMA SOLOCO CHOCOLATE 
FOR MEN :
✔ Melancarkan peredaran darah
✔ Mengurangkan tekanan darah tinggi
✔ Penawar kencing manis
✔ Menghilangkan rasa lesu dan letih
✔ Menurunkan paras kolestrol kembali normal
✔ Senjata lelaki bertukar menjadi lebih kuat dan bertambah size
✔ Merawat Masalah Batin Lelaki
✔ Merawat masalah Mati Hidup Semula
✔ Mengatasi masalah Cepat Tewas apabila bersama isteri (Tahan Lama) 


NURRAYSA SKINCARE 4 IN 1




NURRAYSA SKINCARE 4 IN 1
SKINCARE MESRA WUDUK & MESRA KULIT PILIHAN MUSLIMAH SEJATI 

Dah cuba pelbagai produk sebelum ini tapi still tak okay. Jerawat makin naik lagi ada la.
Nak cari pula skincare yang mesra wuduk , dijamin halal tanpa bahan-bahan kimia berbahaya?
NURRAYSA Skincare 4 In 1 adalah pilihan yang paling tepat untuk anda!
Fungsinya yang dapat merawat jerawat, parut dan jeragat dapat membuatkan kulit wajah makin sihat dan bersih. Bukan itu sahaja, ia juga dapat membantu mengecilkan liang pori pada wajah.
Selain dijamin halal tanpa bahan kimia merbahaya, Nurraysa juga merupakan satu produk yang sangat mesra wuduk! 




FUNGSI & KEBAIKAN NURRAYSA SKINCARE
SET 4 IN 1 :
✔ Mencerahkan kulit wajah
✔ Melembapkan kulit
✔ Membuang sel-sel kulit mati
✔ Merawat jerawat, parut dan jeragat
✔ Mengecilkan liang pori pada wajah
✔ Merawat kulit wajah yang berminyak
✔ Menganjalkan dan menegangkan kulit wajah
✔ Memperbaiki struktur kulit muka dari dalaman
✔ Mengurangkan whitehead dan blackhead
✔ Merawat bekas jerawat berlubang
✔ Sesuai untuk semua golongan 


NZ JAMU PERAWAN



NZ JAMU PERAWAN
KEMBALIKAN PERAWANANMU, SIHAT DALAMAN CANTIK LUARAN.

Jamu Perawan by NZ merupakan jamu yang kini kian popular bagi masyarakat khasnya golongan ibu-ibu dan wanita yang amat menitik beratkan kesihatan dalaman serta luaran. Jamu Perawan NZ mampu mengurangkan berat badan secara tidak langsung,disamping menjadikan miss v anda kembali PERAWAN bagi yang sudah berkahwin. Sihat dalaman, Cantik luaran. 




NZ JAMU PERAWAN TERBUKTI BERKESAN UNTUK :
✔ Menaikan nafsu tenaga batin
✔ Merawat keputihan dan lendiran yg banyak
✔ Merawat kencing kotor
✔ Menyempitkan rahim dan ketat seperti perawan
✔ Merawat dan menyembuh luka-luka dalaman semasa dalam pantang dan selepas bersalin
✔ Mengecutkan peranakan selepas bersalin
✔ Menghilangkan gatal-gatal di kemaluan
✔ Melancarkan perjalanan darah dan urat saraf
✔ Menguatkan tenaga batin
✔ Mengurangkan bisa bisa badan ( Angin meroyan )
✔ Melancarkan peredaran haid
✔ Bibir faraj kembali tegang kemerahan
✔ Mengatasi Masalah Kentut Vagina
✔ Kencing Manis/Darah Tinggi serta Gout
✔ Melawaskan pembuagan air kecil dan air besar
✔ Kulit akan menjadi kemerahan dan gebu serta tegang
✔ Anti jerawat & Menaikkkan seri wajah
✔ Segugut / mengurangkan sakit segugut
✔ Menambahkan tenaga batin serta Memulihkan urat saraf
✔ Merawat payu dara kembali tegang dan pejal kemerahan (montok)
✔ Merawat dari akar umbi payudara / rahim ( KANSER )
✔ Mengecutkan Cyist memecahkan Fibroid dengan Izin Allah
✔ Bersifat Anti kanser
✔ Merawat Sakit pingang, Sakit kepala, Sakit lutut, Kebas kaki tangan
✔ Merawat Senak kembung, Angin medu, Batu Karang, Resdung serta Buasir
✔ Melawaskan pembuangan kecil dan besar
✔ Mengembalikan berat badan secara alami
✔ Menyuburkan rahim
✔ Membina urat-urat saraf
✔ Menjarakkan anak (family planning) 

MARINE ESSENCE BAMBOO SALT SHAMPOO



MARINE ESSENCE BAMBOO SALT SHAMPOO
SYAMPU GARAM BULUH UNTUK PENJAGAAN KULIT KEPALA

Syampu yang pertama menggabungkan teknologi inovatif dengan ramuan semulajadi dan botani Garam Buluh dan pheno SFE untuk membersih, menyihatkan serta melembapkan rambut anda dalam setiap cucian.  MARINE ESSENCE BAMBOO SALT NOURISHING SHAMPOO dengan ekstrak garam buluh dapat membantu mengatasi masalah di atas. memelihara rambut dan kulit kepala dari pencemaran serta radikal bebas, menjadikan rambut dan kulit kepala lebih sihat. 




MARINE ESSENCE BAMBOO SALT SHAMPOO BERKESAN
 UNTUK MERAWAT MASALAH :
➮ Kelemumur
➮ Kulit kepala berminyak
➮ Kulit kepala berkudis
➮ Rambut Gugur
➮ Rambut Kusut
➮ Kutu
➮ Rambut bercabang
➮ Rambut berbau bagi wanita bertudung 



MARINE ESSENCE BAMBOO SALT BODY WASH



MARINE ESSENCE BAMBOO SALT BODY WASH 
GEL MANDIAN GARAM BULUH UNTUK PENJAGAAN KULIT TERBAIK 

Pertama kalinya cecair mandian yang menggabungkan teknologi inovatif dengan ramuan semulajadi dan botani Garam Buluh dan Pheno-SFE untuk membersih, menyihatkan serta melembapkan kulit anda dalam setiap cucian. 

Sekarang, dengan MANDIAN GARAM BULUH MARINE ESSENCE ini anda mampu merealisasikan bayangan anda bermandikan GARAM BULUH. 
Wow..Awesome!!! saya sendiri sudah jatuh hati sejak kali pertama terpandangkan produk ni...belum pernah saya dengar ada mandian garam buluh. 




MARINE ESSENCE BAMBOO SALT BODY WASH SESUAI
 UNTUK MASALAH :
➮ Badan bau busuk
➮ Ekzema
➮ Kaki berbau
➮ Alahan kulit, gatal-gatal kulit, kulit kering
➮ Kulit merekah
➮ Kurap, panau, kayap, kudis
➮ Daki-daki yang degil di kawasan pelipat
➮ Jerawat di badan 

BNE MAGIC SCRUB



BNE MAGIC SCRUB
SHINE YOUR PERFECT SKIN 

Magic scrub yang super duper magic & sedang hot diperkatakan!
Malam sental-sental muka & badan dengan BNE magic scrub, bangun pagi esok rasa lembut aje kulit ni.
Tesktur dia pon lembut sangat! Siapa tak nak kulit lembut macam baby kan!
BNE Magic Scrub ini kami gelarkan ia sebagai scrub All in 1. Kerana Scrub ini adalah multi purpose!
Boleh jadikan sebagai sleeping mask! Boleh dijadikan cleanser & makeup remover!
Paling penting meresap dalam kulit setiap vitamin-vitamin yang ada!
Kesan boleh dirasai seawal kali pertama menggunakan BNE Magic Scrub ini! 





FUNGSI & KEBAIKAN BNE MAGIC SCRUB :
💞 Menyingkirkan kotoran dalam liang pori
💞 Mengecilkan liang pori
💞 Menyingkirkan sel kulit mati
💞 Mengecutkan jerawat
💞 Mengurangkan parut jerawat
💞 Memutihkan & melembutkan kulit
💞 Melembabkan Kulit 

ARANG FACE MASK



ARANG FACE MASK
BUANG BLACKHEAD CARA PALING MUDAH & BERKESAN

Blackhead & Bintik hitam mencacat Kan penampilan, Cover dengan makeup pun tak menjadi
Kulit berminyak Dan kusam, Pori tersumbat
Dari jauh orang nampak geram rasa nak picit-picit jer.
Bila dah cuba picit, tapi tak keluar habis..Tinggalkan parut lagi adalah…

Nak Cari cara mudah Dan pantas untuk selesaikan Pori tersumbat???
Mudah...Hanya terus sapu pada kulit muka, Pantas berkesan..
15 minit jer bila dah kering, tarik perlahan-lahan, confirm terus clear hidung!
Kesan serta merta akan nampak..
Blackhead Dan sel kulit Mati menempel pada Arang mask! 




FUNGSI & KEISTIMEWAAN ARANG FACE 
MASK :
✔ Menarik keluar blackhead & whitehead dengan berkesan
✔ Membuang sel-sel kulit mati
✔ Mampu menyerap segala kimia, kekotoran Dan hama resdung pada wajah.
✔ Mengurangkan lebihan minyak pada kulit
✔ Memudarkan parut.
✔ Berbau wangi dan lembut
✔ Kulit terasa sejuk bila di pakai
✔ kulit rasa lebih lembut & bersih
✔ Nampak bintik hitam dan putih melekat pada mask..
✔ Tidak menyakitkan & tidak memberi kesan sampingan pada kulit. 


MARINE ESSENCE BEAUTY BAR



MARINE ESSENCE BEAUTY BAR
SABUN MUJARAB MERAWAT SEGALA MASALAH KULIT

Sabun Marine Essence keluaran Hi-O Marketing, adalah produk yang diinspirasi daripada bentuk organik kerang laut dengan haruman yang memikat hati. Marine Essence Beauty Bar pasti merangsang anda menggunakannya setiap hari! Sabun marine essence ini juga di kenali dengan nama sabun ketiak. Sebab sabun ini mampu membantu untuk menanggalkan cela-cela, noda-noda hitam di ketiak atau celah-celah,. Selain itu ia juga membantu menghilangkan bekas jerawat, panau, enzema serta mencantikkan kulit. 



FUNGSI & KEBAIKAN MARINE ESSENCE 
BEAUTY BAR :
✔ Menyingkirkan toksin dari dalam kulit
✔ Membekalkan bahan mineral
✔ Menyelaras fungsi badan agar berfungsi secara normal
✔ Menyelaras fungsi badan agar berfungsi secara normal
✔ Meningkatkan daya pemulihan badan dan menjaga kulit agar lebih lembut,sihat dan berseri
✔ Menghidrat dan menghaluskan kulit
✔ Memperbaharui dan memperbaiki sel-sel mati pada kulit 

SUSU KAMBING EKSKLUSIF (SKE)


SUSU KAMBING EKSKLUSIF (SKE)
SUSU KAMBING ASLI TERBAIK UNTUK SEISI KELUARGA

Susu Kambing Eksklusif (SKE) merupakan produk Susu Kambing Terbaik yang diadun dengan tenusu susu kambing asli yang berkualiti, Ditambah pula dengan Ekstrak Kurma, Barli, Kismis, Collagen serta pelbagai jenis Vitamin Untuk kesihatan & juga kecantikan kulit. 




KEISTIMEWAAN SUSU KAMBING EKSKLUSIF 
(SKE) :
★ Mengandungi ekstrak makanan sunnah iaitu kurma & kismis yang baik untuk menambah kecerdasan minda, memberi tenaga kepada tubuh.
★ Susu kambing baik untuk memberi kalsium untuk tulang & gigi, sesuai untuk ibu hamil serta menyusukan anak, baik untuk semua peringkat umur.
★ Ekstrak barli yang baik untuk sistem penghadaman, mengurangkan kolestrol & baik untuk jantung.
★ Collagen yang berasaskan rumpai laut yyang bermutu tinggi dari jepun memang terbukti berkesan untuk melembap & mencerahkan kulit, baik masalah kulit seperti gatal-gatal & ruam.
★ Sekotak sahaja sudah mampu memberi kesan yang optimum kepada anda. 


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...